קצת לצאת ממסגרת הפורום,

handlessman

New member
../images/Emo2.gif יותר ממוזיקה?!?!?

אני מתפלא עלייך!!! חח סתם תעשה מה שבראש שלך...
**** בן: "תודה על האישור..." ****

Benn Is Kane

New member
ביחד עם מוזיקה...

אבל בכדורגל יש הרבה יותר אמוציות. אני לא אשב בחדר ואבכה אם פורקיופיין טרי יחליטו להתפרק, אבל אני כן אבכה אם מכבי חיפה תפסיד משחק מכריע בדקות הסיום (וזה קרה לא פעם ולא פעמיים... פעם אחרונה, זה קרה כשחיפה הפסידה למאלמו בדקה ה-88 במשחק ההעפלה לשלב הבא במוקדמות ליגת האלופות).

Apoca1ypse

New member
זה לא תלוי בהפרש גולים?

יש להם סיכוי גם אם ריאל מנצחים? (ואל תגיד לי 18:0, אני אקבל לא)

Pipe Dreamer

New member
זה תלוי בתוצאות המפגשים ביניהם

ולריאל יש יתרון, כי היא ניצחה משחק אחד מול בארסה והשני היה תיקו, מה שאומר שאם הן מסיימות עם אותן הנקודות ריאל לוקחת. קיצר, נתפלל כולנו שמיורקה יתעלו על עצמם ושבארסה לא יעשו בושות מול חימנסטיק, והכל ישוב על מקומו בשלום.

Benn Is Kane

New member
לא הגיוני בכלל.

קבוצה שכובשת יותר וסופגת פחות צריכה לקבל את היתרון. כמו שכל שאר הליגות בעולם (חוץ מאיטליה וארגנטינה, שבמקרה של תיקו יש משחק גמר בין 2 הקבוצות).

handlessman

New member
טוב מה נהיה?

לא אומר ששרשורי OFF הם נגד החוק, אבל גם זה לא שרשור OFF וגם הגזמתם... הנה פורום כדורגל ופורום מכבי חיפה, תעשו חיים אותי אישית ממש לא מעניין כדורגל

Benn Is Kane

New member
אתה לא חייב לקרוא, חבוב.

תראה את הראש של השרשור. רמז: זה שרשור OFF. משמע, כותבים פה על נושאים שלא קשורים לPTREE, בלאקפילד, או מוזיקה בכלל.

Musedol

New member
גם אותי זה לא מעניין!!!! תפסיקו!!!!

או שלא? אז מה אם זה לא מעניין.. זוהי מהות שרשורי הOFF- לדבר על מה שלא קשור לפורום..

handlessman

New member
גם את בתקופת פלצנות עכשיו?

מילים כאלה כמו "מהות"... גם אני התחלתי עם זה עכשיו, והרבה הודעות שלי (לא בהכרח פה) נראות כאילו כתב אותן מישהו מהאקדמיה ללשון העברית או משהו.

Musedol

New member
אף פעם לא הייתי בתקופת פלצנות.

רוצה לספר לי איך התקופה שלך?

רק עוד כמה בחינות...

נשארו לי 3 בגרויות: ג"ג, ספרות, והכי שנוא עליי- סוציולוגיה. ואז יהיו כמה חודשים של שקט, לרדת לאילת עם החברים, אולי להיות איפשהו בחו"ל, כמובן שלעבוד איפשהו... ומי יודע מה עוד... וב- 18.11- גיוס.

handlessman

New member
אז למה בחרת סוציולוגיה???

זה לא נראה לי כמו איזה מקצוע חובה כלשהו, בשום בצפר...

Musedol

New member
בכיתה י' סוציולוגיה נראה נחמד

ואז אתה מרחיב ואז כבר אמצע י"א ואתה לא יכול להתחרט יותר ואז קורה שאתה צריך לעשות בגרות בסוציולוגיה.

InnocenceLost

New member
תתפלא אבל זה כן!

שנה שעברה ממש אהבתי סוציולוגיה השנה אהבתי פסיכולוגיה ושנה הבאה העולם גדול! :) אך פרויד והתאוריות המלוכלכות שלו

הרחבתי את זה

זה 2 יחידות קרימינולוגיה ו-3 סוציו'. בעקרון העבודת גמר בסוציו' הייתה די נחמדה, קיבלתי 84 סופי, וקרימינולוגיה זה ממש מעניין, אז זאת הסיבה העיקרית שבחרתי את זה. וכמו שדור אמרה, בכיתה י' זה באמת נראה מקצוע נחמד...

Musedol

New member
קרימו!!

אם היו משאירים אצלנו קרימו-פסיכו או קרימו-סוציו הייתי מרחיבה. אבל הורידו את זה

למעלה