קצת לצאת ממסגרת הפורום,

Hosh17

New member
ממש תכף חופש ../images/Emo3.gif

התחלתי כבר לעבוד בלונה פארק... מקווה שזה ימשיך כי זה לא מהעבודות הקבועות האלה ויש לי כל כך הרבה תכנונים עם הכסף פסטיבל הופעות של סלקום בכנרת ניצנים לאיזה 4 או 5 הופעות אילת עם חברים באוגוסט כמובן לצאת עם חברים כל לילה וביום לשרוץ בים ולהתחיל ללמוד נהיגה וללכת להפעות מתוכננות לעזאזל, כל כך הרבה הוצאות ואני מרגישה פתאום כמו מובטלת בת 40 עם בעיות כלכליות חחח נשארה בגרות בהיסטורה יום חמישי שאני לומדת אליה כמו איזה מורעלת ובגרות בלשון בתחילת יולי והאפס כבר ידוע מראש...

Hosh17

New member
יש...

יופיע כמובן אביב שיארח את אלכס ההיא,מוניקה סקס שיארחו את שלומי שבן,כנסיית השכל שיארחו את אביתר בנאי ואסף אמדורסקי, סינרגיה יארחו את רמי פורטיס (פדיחה לרמי. הוא צריך לארח אותם), עברי לידר יארח את רן דנקר,משינה שלא זוכרת את מי יארחו, יהיו גם הופעות של שייגעצ,קרן פלס,אריק ברמן,הראל סקעת,נינט ,בית הבובות ועוד.. שילובים הזויים. רק כנסיית השכל עם אסף ואביתר יהיה טוב

LightbuIb sun

New member
בקיצור

זה נשמע כמו הניצנים הכי גרוע שאי פעם הקימו. ברצינות. את צודקת שהיום הכי נורמלי יהיה כנסיית השכל, אביתר, ואסף אמדורסקי.

Tin Doll

New member
הנה קח

http://www.music24.co.il/NewsItem.aspx?ID=841 ועל סלקום- http://music.walla.co.il/?w=/202/1120763

LightbuIb sun

New member
תודה:)

נשמע יותר מעניין.. מוש בן ארי, אביתר בנאי, רמי פורטיס, מלכת הפלקט. תודה:)

Musedol

New member
שמעתי את מלכת הפלקט

לפני יומיים ברדיו והם ממש מגניבים! יש לך שירים לשלוח לי? [אין לי איך להוריד
]

LightbuIb sun

New member
אה

מגישים אותי על 71 לבגרות והיסטוריה, ויש לי מין מורה שעוזרת לי להתכונן ליום חמישי.... אמ בחופש אני מתכנן לעבוד כל החודשיים, לעשות המון כסף. החיים בסדר והם יהיו יותר בסדר אחרי ה-24

התחלתי היום לעבוד בעבודה החדשה שלי

צלם במצפה התת ימי באילת וזה לא קל כמו שזה נשמע...הרבה לרוץ, הרבה לחץ. מחכה כבר לעוד שבועיים, כי אז אני עובר לגור לבד שוב בדירה פה באילת אה כן, וכולכם מוזמנים

אני היחידה פה שבלי בגרויות עדיין? O:

אני מרגישה פיצית P: האמת ששלומי לא משהו לאחרונה שנה הבאה אני עוברת לבצפר כשכמעט כל החברים שלי נשארים בנוכחי ואני יודעת שאת חלקם אני לא אראה שוב ho well, פלסיבו ומיוז יבואו לארץ. משמח אותי כל פעם שאני נזכרת בזה ו... סטיבן גאון כל כך ! אני נפעמת כל פעם מחדש

אין יותר בית ספרררררררר

חוץ מסרט גמר אבל זה בקטנה תכניות לקיץ? אם יש ניצנים אז בטח נלך, שבוע בחוף זה בנזונה לצאת כל יום ולהיות עם כל החברים שמתגייסים וזה לעשות ראסטות למצוא עבודה, לקרוע ת'תחת, לעשות כסף ובספטמבר לטוס ל-2 לילות בטורקיה להופעה של Tool
, אושראושראושר ((:)

Apoca1ypse

New member
ניסיתי, באמת שניסיתי

לא מצאתי כלום בטול חוץ מהריף באס המטורף והסולו תופים בסכיזם אם יש לך טיפ בשבילי, איך להתחיל מחדש, תודה\בבקשה :>

למעלה