שרשור אוף + ספוילר קטן לראש חודש מאי~

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo175.gifאבל קורע!../images/Emo6.gif

איכ גאד, אני רק חושבת על זה ויש לי חלחלה ואני מתפקעת מצחוק.XDDDDD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo21.gif יש לי עבודה! *-*

פעם ראשונה בחיים שלי. :D התקבלת יביום ראשון והתחלתי היום ועבר סבבוש. עבודה קשה וצריך לזכור הכול. X______X בתחנת דלק בבורגר קינג! ואנ ילא מכירה את המנות אז זה הכי קשה. ורוצים אותי בקופה ואז מנהלת משמרת בשביל שאני ארוויח 30 במקום 20. ~כי חבר של אח יעובד שם וסידר לי~ XDD אבל זה קשה ועם הקופה הזו! אוך! XD ואני עדינה והקול שלי לא חזק ואני צריכה להרים את הקול שישמעו תי>< ואני צריכה לזכור איפה כו לדבר ומחירים וזה וזה האעא, תאחלו לי בהצלחה. מחק עושים לי על זה מבחן קטן שסביר להניח שאני לא אזכור את הכול. אבל חפלה, אתם לא מבינים איזה מלחיץ זה!!XD אני לא ממליצה לאף אחד לעבוד בזה.:D אה ובאמת אחד מהקונים אמר לי שאני עדינה מידי לעבוד שם ורק שמתי לו צי'פס!XDDD מהצי'פס רק הוא קלט את זה!!. :D
פריקיי.~ אך, יהיה טוב ונצליח.
ואחרי תקופה אני יברח משם!!XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif בהצלחה D:

והשמות - AJ Novak zack merrick martin johnson bryan donahue kyle burns caleb turman Jamie Campbell Bower [אהוב ליבי הנצחי ] אממ יש עוד אבל אין לי כוח לרשום אותם XD אני ארשום אחר כך XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifחח אוקי.XDD

תביא ת'מסן שלך, אני לא מאמינה שאין לי אותך! נראלי.~XDD ותווווודה.^^3>

e t a

New member
חח מזל טוב! אבל שימי לב..

אני עבדתי במקדונלדס, שמתוך רשתות המזון היא נחשבת הרשת עם התנאים הטובים יותר לעובדים.. וזה חרא. חח. הגעתי שם לדרגת סגן מנהל סניף, ואני אומר לך - תשמרי את זה כעבודה בקטנה ואל תרגישי מחוייבת.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif חחחח מחוייבת?

אמרתי היום לאמא שלי שאני רוצה להתפטר!! אבל נאא, אני נשארת עוד, אני עם עובדים מעולים והעבודה סבבה לגמרי והמשמרות עוברות בכיף ומהר, מצחיק והכול. D::: והכול לרג כזנה ועוד שבועי םאנחנו הופכים לבורגרנץ. XD או איך שלא כותבים חחח, אז סבבה לי שם והכול אבל אני לא מאינה שזה ימשיך יותר מכה חודשים של עבודה ואז אני הלך משם.XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif תגיד דני..

בהתחלת החודש אז עושים גם שאלון נכון? על איך עבר החודש וכאלה? אז תעשה שגם יהיה מסן ושמות וגילאים.D:

e t a

New member
רעיון מצויין - תהילה שימי ../images/Emo23.gif

אצלינו הסגנית שלי אחראית על התפקדות חודשית

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo175.gifכןכןכן!XD

בהתחלת החודש עושים שאלון נכון? על איך עבר החודש וכאלה? אז תעשי שגם יהיה מסן ושמות וגילאים.D:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo175.gif גוד!

צריך לעשות גם לילה לבן פעם אחת!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo175.gif אה וגם תעשי...

שמות לפייסבוק: וכאלה.XDDDDDDDD

למעלה