שרשור אוף + ספוילר קטן לראש חודש מאי~

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אני רצינית כ"כ !!

זה גרם לי פאקינג לבכות ! XD http://www.youtube.com/watch?v=H_rZpLA-b8A ג'ארד אומר את זה ב2:31 אעאעא ! אי אפשר עדיין לקנות כרטיסים זה ב18 באוגוסט בגני התערוכה ביתן 1 [ איפה שהיה את ט"ה XD - מקום גרוע אבל זה קרוב לי לבית אז לא איכפת לי XD ] ואעאעא פאקינג 30STM !! ~מתהשוב~

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהווווווווווווווווווווולי../images/Emo70.gif

אמאאמאמאאמאמאמאמאמא
אני מרגישה ממש מפגרת עכשיו, אבל יוווווווווו איזה כיייייףףףף
זה כזה פיצוי אדיר על סנטנה וקולד פליי מיי גאאאאד O: אני כ'כ הולכת! ועכשיו בגלל שנכנסתי לשוונג קבלו- הידעתם שג'ראד לטו הוא החבר הכי טוב של ברנדון בויד מחוץ ללהקה? :-O והידעתם שטומו הוא מיגוסלביה או מקום אחר איפשהו שם? [מאיפה שבא הערפד - זה שם.
] אני מתרגשת

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifחחחח הם לא יבואו בסוף.. בגלל זה זה פיצוי

../images/Emo210.gif אהההה

זהו כי אני זוכרת שהם היו אמורים לבוא מאי בערך, ואז אמרו שזה לא בטוח או משהו... ואם כן אז היו אמורים לפרסם משהו לפחות XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא

ממשיכה - אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא
אני לא מאמינה שהם סופסוף באים להופעה בארץ - כ"כ חיכיתי לזה, אני כ"כ הולכת להיות שם

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifאהעאהעהאעהאעה

באמתתתתתתתת? אמד איזה יופייי *__________* רק חבל שאני בדיוק הולכת לאמריקה! כאילו ארצות הברית או לא יודעת איפה! לוס אנג'לס אוליOO... לא פייר! הם הלהקה שאני משתמשת בה לספר שלי ושל חברה.XD השיר שלהם מדבר בדיוק על הסיפור שלנו כאילו הם קראו אותו וחיברו לו שירר!! אבל עם אותם מילים ולספר קוראים"בין גן עדן לגהנום" XDD ובשיר הזה נו, קינג משהו שלהם זה אותם המילים שיש בספר!XD

../images/Emo210.gif וואעואועואואועואעואועאועועואועאוואוע

אתן לא קולטות ואוווווווו אני עד עכשיו מאתמול שגיליתי את זה אני רועדת פאק אני כ"כ מאושרתתתתתתת ג'אררררררררררדדדדדדדדדדייייייייייייייי *_* אתמול זה התחיל בצרחות צורמות אוזניים XD אח"כ בכיתי ואז רעדתי שעה פאקקקקקקקקק אני אשכרה נכנסתי עכשיו לבדוק שזה לא היה חלום
יאללה מי באה ? D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

נראה לי שזה דיי ברור שכל מי שהגיב בשרשור הולך להיות שם

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo175.gif../images/Emo45.gifיש מצב, שניה ג'ארד פנוי?XD

כי ג'ארד השני שלי כבר תפוס!XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo175.gif ~גבותגבות~

חוח ג'ארד טריסטאן פדלקי. Jared padalecki המושלם הזה, שהתחתן. T^T היא לא מתאימה לוווווו!! אני כן!!!

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהוווווווו מכירה :)

חתיכוס
אבל בכל הזאת, לטו הוא אחד האנשים היפים על כדור הארץ..

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo175.gifטוב אפשר לקנות כבר קרטיסים. ^^

אין לי עם מי ללכת. :< כיכי, חברה שלי בצבא ואני לא יודעת עם היא משוחררת באותו היום. נמ יש לכם עוד פרטים? תאריך מדוייק וכאלה? צריך להיות עם מוכרים כבר קרטיסים בקסטל.~

למעלה