שרשור אוף + ספוילר קטן לראש חודש מאי~

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo175.gif כאילו...

כתובת פייסבוק: או שם בפייסבוק: בשביל למצוא אחד את השני בפייסבוק. D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תפוזבל ../images/Emo122.gif

אופס, לא קראתי טוב את ההודעה XD

e t a

New member
אמממ כמה דברים שרציתי לספר לכן ../images/Emo9.gif

לא יודע, אני מרגיש פתאום שהכל בחיים שלי מתחיל להסתדר.. חוץ מהפסיכומטרי - שממש אבל ממש אין לי אנרגיות להתעסק בזה. תראו איזה אחלה דברים קורים לי: 1. ההורים שלי קנו לי מיטה חדשה ומדהימה באיקאה וסופסוף שלחו לנו את כל החלקים המתאימים!! אתמול התחלנו להרכיב אותה וזה ממש ממש נחמד
ופחות כאב ראש ממה שחששתי! 2. שיניתי את שם המשפחה שלי. עד עכשיו זה היה ברוק ועכשיו זה השתנה ל|אשרוב|. כן כן, אני דניאל אשרוב עכשיו
. ההסבר
"ברוק" זה שם המשפחה של האבא הביולוגי שלי, שכשהייתי בן חמש וההורים שלי התגרשו הוא החליט שאין לו מה לעשות בארץ, ועזב לרוסיה - השאיר את אמא שלי בלי מזונות עם שני ילדים בגילאי שנה וחצי וחמש. כל הכבוד לך, "אבא"
. בקיצור, כשהייתי בן 8 אמא שלי התחתנה שוב עם בנאדם מדהים בשם איתמר, כן אתם מזהים אותו מ"אדם השבוע" בחלק מהסכמשים שלי חחח, בקיצור, עכשיו אני כבר בן 18 והחלטתי שאני רוצה לשנות לאשרוב. איתמר הוא בעצם זה שגידל אותי, זה שאני הולך אליו בכל בעיה שיש לי בחיים, ומן הראוי שהילדים שלי ישאו את השם של האדם המדהים הזה. 3. כנראה היום בערב הולכים לבחור לי תוכי!! יאיייייי

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifאווו.

תחדש על המיטה ועל השם משפחה! עכשיו אנחנו יודעי םעוד משהו עלייך.כול הכבוד דרך אגב. הוא בטח ממש מאושר. :) כבוד. האע תוכיייי, שאתה חוזר וכאלה אני רוצה לשמוע איך היה!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תתחדש על שניהם ../images/Emo8.gif

על השם משפחה ועל המיטה - וגם על התוכי, אם הוא כבר אצלך XD

e t a

New member
התעללות בחוות התוכים בכפר הס

בנות, תראו הודעה שפרסמתי בכמה פורומים בתפוז - חשוב לי שגם אתן תראו את זה הייתי חייב לפתוח הודעה חדשה בנושא כי זה משהו שמאוד חשוב שכולם יראו. רבים מאיתנו היינו בחוות התוכים שבכפר הס, וראינו כמה עמוס שם.. אני מניח גם שחלקכם ראיתם בעל חיים שסובל אך חשבתי "זה בטח לא קורה הרבה".. בכל אופן, אני בדקתי את זה. הלכתי לעבוד שם ביום שבת האחרון, עבדתי במשך שש שעות. אני אגיד לכם חד וחלק, זה מקום פשוט מגעיל, ואני לא מבין כיצד הוא חוקי. אני לא אדבר על העובדה שהם משלמים מתחת למינימום החוקי במדינת ישראל, שלא לדבר על נסיעות או על שינוי במשכורת בשבת. לא אדבר גם על חוסר ההגיינה שבהכנת ה"פיתות" בטאבון (שאין שום שטיפת ידיים, המקום מלא בחול ועובדים עם ידיים מלאות בחימר עוברים לעמדת הטאבון). מה שבאמת מדאיג אותי זה היחס לחיות שם. ראשית, התוכים. לתוכים שבחדר ה"ליטוף תוכים" הרי אין אפשרות לעוף בגלל גזירת הנוצות שעשו להם, וזה יוצר מצב שבו אנשים ובעיקר ילדים כל הזמן מפילים תוכים על הרצפה, ששוב ושוב סופגים חבטות מהרצפה בכל פעם שמישהו מפיל תוכי. בחדר נמצאים שני עובדי חווה בממוצע, שזה ממש לא מספיק, אך יחסית לשאר העוולים בחווה עוד סביר. שנית, פינת הליטוף - ששם באמת החלק הזוועתי. בפינת הליטוף של חוות התוכים בכפר הס יש שלושה צבים, שלושה שרקנים, שלוש ארנבות, שני אוגרים סיביריים ושתי יונים. בשעת הלחץ מעל עשרים "לקוחות" לוקחים, מעבירים ומחזיקים ללא הפסקה את החיות - ועל כל הבלאגן הזה ממונה חצי עובד. איך חצי עובד. שמים את אותו העובד שיהיה אחראי גם על פינת היצירה, וגם "ישים עין" על פינת הליטוף. נתחיל לספר את הזוועות? קדימה. ראשית, באמצע היום אחת הארנבות הפסיקה לגמרי לזוז, נראתה משותקת חוץ מהאוזניים שזזו מעט והעידו על כך שהיא חיה. מיד רצתי לאחד האחראים בחווה, שהיה אז בעמדת הטאבון, וסיפרתי לו איך נראית הארנבת. הוא אמר שהוא כבר בא, ולאחר רבע שעה הגיע ופשוט שם אותה בחדר אחר. לאחר מכן עובדים אחרים בחווה סיפרו לי שגם ביום בלפני הארנבת הזו הייתה במצב הזה, אך בבוקר היא נראתה סביר אז הם שוב הוציאו אותה לידי אנשים. כמובן שבמהלך היום גם אחד הצבים הפסיק לזוז, החיות נפלו אינסוף פעמים, הרימו את הארנבות מהאוזניים, יונה איבדה חצי כנף בגלל ילדים ובכל זאת השאירו אותה בפינת הליטוף.. פשוט סיוט. יש כמובן את סוסת הפוני האומללה. בבוקר יום שבת אחד האחראים הוביל אותי לעמדת הפוני, שבה כל ילד שנכנס לחווה יכול לעלות ל"סיבוב" על סוסת הפוני. האחראי הציג בפניי את העמדה, וחלק מהסברו היה שהסוסה שונאת לעשות את העבודה הזו, אז אם היא עושה בעיות או מושכת קצת פשוט לתת לה מכה בפנים על האף. האומללה, שסוחבת על גבה המון ילדים בשמש החמה ולא יכולה לשתות כשהיא רוצה, התחילה במהלך היום לנשוך עובדים ואנשים - ואני לא מאשים אותה. בכל זאת השאירו את הפינה פעילה. להגיד יותר מזה? לא צריך. פשוט מקום עצוב, אני יודע שאני לעולם לא אחזור לשם.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifלהפך, צריך ללכת לשם ולעשות קצת בלאגן

כדי שהם יתחילו לשנות את סדר העדיפויות שלהם. ככה זה עובד, אני מכירה מקומות כאלה. ואם זה באמת עד כדי כך חשוב ומפריע לך, אולי כדאי שמישהו מקצועי יראה את זה ואולי יציע לסגור את המקום גם כן..

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo45.gif כל הכבוד !

כל הכבוד ששמת לב לזה מהר ועשית מה שאתה יכול
.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהופה אני גאה בך דניל'ה :)

הלוואי והיו עוד אנשים כמוך במדינה הזאת...

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אעאעאעאעאעאעאעאעא 30 סקנדס טו מארס

באים לארץץץץץץץ אעאעאעאעעאעאעאעאעאעא !!!!!!!!!!! ב18 באוגוסט ! טאעאעאעאעא =לראות את ג'ארד בלייבבבבבבב אעאעאעאעאעאעאעאעאעא אעאעאעאעאעאעאעאע ~מתה~

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifבאמת?!?!?!?!!?

תגידי שאת רצינית! פליייייייייזזזזזזזזזזז
אמגאמגאמגאמגאמגאמגאמג באמת?!?!?!?! איפה אפשר לקנות כרטיסים? איפה זה בכלל? O: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הודעה שנונה ביותר, אבל ככה זה. גרופית לטו שכמותי.

למעלה