גם אני הולכת לבד [כאילו אני נפגשת שם עם 2 חברות אחרות ] וממש לא איכפת לי ללכת לבד XD אני בחיים לא אפספס דבר כזה XD כאילו לכי תדעי מתי בפעם הבאה הם יבואו לכאן אם בכלל XD והתאריך הוא ה18 באוגוסט [כפי שציינתי למעלה XD ] כרטיס עולה 220 זה בגני התערוכה ביתן 1 [איפה שהיה את טוקיו- חרא מקום הוא גדול והכל אבל השערים נורא קטנים וכולם דוחפים... ] אמממ מה עוד מה עוד XD הו אלה הפרטים בינתיים אה ופתיחת שערים ב7 וחצי בערב .. [מה שאומר שהופעה תתחיל בערך ב9 - 9 וחצי [במקרה ויש הופעת חימום ]
../images/Emo241.gif../images/Emo175.gifכן אני יודעת.XD
רק לא ידעת ימה התאריך.D: טוב ממש בא לי ללכת, אבל נראה מה יהיה ועם אני יהיה בארץ. כי אין לי מושג..זה עוד 4 חודשים! לא פייר שאני נוסעת למקום מימנו הם באים והיו היו פה! פויה!XD
../images/Emo205.gifאוקי אנשים, לפני שאני מתחרפנת-
אני צריכה עזרהההההה
תקשיבו לזה - http://www.youtube.com/watch?v=zKHaBTjxgjc&feature=related מכירים? יופי. עכשיו, אלה ששומעים הרבה רדיו, יש שיר שמנגנים עכשיו די הרבה והוא מזכיר מאוד מאוד מאוד, גם בליריקה [מילים] וגם בלחן של הפזמון לפחות, את השיר הזה ^ . אני יותר מאודה לכם, אם אתם מכירים, אם תגידו לי איך קוראים לשיר או אולי רק איך קוראים למי ששר אותו. אני רודפת אחרי השיר הזה כבר שבוע. תודית חברים