למה לחפור על זה פשוט לא להתיחס....
S Satla ruleS New member 29/5/05 #8 ../images/Emo153.gif התגעגעתי לשרשור כזה נמ..אני הייתי בביצפר ומממממממממממש לא הרגשתי טופ.. אז הברזתי מכמה שעות והלכתי הביתה הראש, הבטן, האף הסתום, השיעול => פשוט שונאת את זה!! אז כל היום נחתי בבית |פרצוףמריםגבה| וגם במחשב נחתי ו... זהו יום משעמם למדיי..
../images/Emo153.gif התגעגעתי לשרשור כזה נמ..אני הייתי בביצפר ומממממממממממש לא הרגשתי טופ.. אז הברזתי מכמה שעות והלכתי הביתה הראש, הבטן, האף הסתום, השיעול => פשוט שונאת את זה!! אז כל היום נחתי בבית |פרצוףמריםגבה| וגם במחשב נחתי ו... זהו יום משעמם למדיי..
Y yoseflotz New member 29/5/05 #26 זה שפעם אחת עשית משו נורמלי../images/Emo112.gif לא אומר כבר שאת לא מגעילה
S sk8er girl 26 New member 29/5/05 #29 חוץ מזה...לא קיללתי אותך לא כלום ופתאום באמצע החיים אתה מתחיל לקלל אותי
Y yoseflotz New member 29/5/05 #33 אוייי........./images/Emo7.gif../images/Emo112.gif מסכנההההההה אני בוכה עכשיו כמו איזה מטורף איזה חסר התחשבות אני העלבתי אותה יודעת מה החיים האלה לא שווים יותר אין משמעות לחיים כשאני מעליב אנשים היה שלום!
אוייי........./images/Emo7.gif../images/Emo112.gif מסכנההההההה אני בוכה עכשיו כמו איזה מטורף איזה חסר התחשבות אני העלבתי אותה יודעת מה החיים האלה לא שווים יותר אין משמעות לחיים כשאני מעליב אנשים היה שלום!
S sk8er girl 26 New member 29/5/05 #34 IמריםגבהI לא תחשוב ברצינות... כאילו מה כבר עשיתי לך שאתה מתעב אותי?
Y yoseflotz New member 29/5/05 #35 מרים גבה?../images/Emo112.gif אהה גם אתה בן תחת ניק של בת? אהה ואמרתי לך כבר מה שעשית לי האמתי לא עשית לי כלום אמא שלך עשתהה אמא שלך הולידה אותך היא לא הייתה צריכה לעשות את זה...
מרים גבה?../images/Emo112.gif אהה גם אתה בן תחת ניק של בת? אהה ואמרתי לך כבר מה שעשית לי האמתי לא עשית לי כלום אמא שלך עשתהה אמא שלך הולידה אותך היא לא הייתה צריכה לעשות את זה...
S sk8er girl 26 New member 29/5/05 #36 לא כי הסמילים פשוט במין זכר... אוף מספיק לרדת עליי... ותגיד מה כבר עשיתי לך?
R RuNoOsH New member 29/5/05 #39 ../images/Emo42.gifאמ... אני אמרתי לך שקט... לא לו.. דיי כבר, את שעה עושה לו "מה עשיתי" "מה עשיתי", גם אם עשית, וגם אם לא, זה מציק, אז דיי..
../images/Emo42.gifאמ... אני אמרתי לך שקט... לא לו.. דיי כבר, את שעה עושה לו "מה עשיתי" "מה עשיתי", גם אם עשית, וגם אם לא, זה מציק, אז דיי..