שרשור נטול אבריל

ADCMAN

New member
הוא שואל אם אתה מכיר את הבחור

סאמיר אבוקאבור גדעון זה אבוקאבור

WoRd LiFe WWE

New member
אה ו..

דרך אגב.. איים זה מאסטר.. אוף דה מידל פינגר ביץ'!! /¯..// ´¯`·. .·´¯` \\..¯\ /....// '·. •`·. .·´• .·' \\....\ /´¯`/'' ''/´¯¯`·¸ `:--·´ `·--:´ ¸·´¯¯`\'' ''\´¯`\ /''/ / / /¨ /¯\ `·. ' ' .·´ /¯\ ¨\ \ \ \''\ (''( ´ ´ ¯\/'' '') ;`·-·´; ('' ''\/¯ ` דש

DoDaDa

New member
לא צריך לעזוב! תישארי..

פשוט זה הויכוחים את לא צריכה לעזוב... תתעלמי...אבריל "קצת" שנואה פה...אבל זאת לא סיבה לעזובבבבב את אוהבת את גרין דיי? אז תישארי..תתעלמי

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifתירגע...

עשיתם כאילו הוא רצח אותה... באמת.. ביג דיל, "עזבה" (כן, כן, עזבה.. אני עדיין רואה אותה מגיבה..) "היא עזבה את הפורום בגללך" חחחחח... יופי שלא הגזמת..

WoRd LiFe WWE

New member
הוא מעצבן

היא אוהבת את גרין דיי והיא צריכה לעזוב בגללו וכל האלה שמקללים אותה.. יש כאן כמה שלא אבל אתם נטפלים אלייה.. כל תגובה שלה מישהו יקלל אותה

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifהיא לא |הדגש|צריכה|סדגש|

לעזוב... זה לא שאיימו אלייה שאם היא לא תעזוב אז יהרגו אותה או משהו.. היא החליטה על דעת עצמה לעזוב, בעיות שלה... ויש כמה שלא מה? תסביר את עצמך.. ולא לכל תגובה שלה מישהו יקלל אותה.. יש פה איזה 4 אנשים שיורדים עליה כשהיא רושמת הודעות (ובצדק), ויש עוד אנשים שסתם עונים לה על הודעות אבריל, ואומרים שהם שונאים את אבריל... ואז היא מתחילה להיעלב.. גם כן, "מקללים" אותה... אז אמרו פה ושם טיפשה או משהו... היא לוקחת הכל ללב.. מסכנה.. איך אתה יוצא להגנתה...

WoRd LiFe WWE

New member
טוב מה אני טורח

גם ככה היא רוצה לעזוב ובצדק.. אז מה זה משנה ואני יוצא להגנתה אז? מה רע בזה? אז אני מגן עלייה ביג דיל

למעלה