טום מה נסגר איתך?

הוא מתנהג פה ממש בילדותיות XDDDDDDDDDD לא מתאים לו
סרטון ממש חמווווד

loli kiss

New member
אומאיגאשש ../images/Emo6.gif אחד הטובים !

אני חייבת להגיד שהארי וטום הרגו אותי פה
בשאלה- האם ראית משו מוזר לאחרונה להארי ואז טום מסתכל עליו ולועס ת'מסטיק כמו פרה XD ממ.. אחר כך הייתה ת'שאלה אם ראית מישו ערום לאחרונה להארי וטום התחיל להתפשט ולהראות ת'קעקוע (הסיבה שבגללה הסירטון פה) והארי מסתיר לו את זה
הם כמו בעל ואישה פה חחחחחחחחחחח ובשאלה- מה אתה תמיד לוקח איתך לטום, הארי שם עליו ת'רגל כאילו הוא תמיד לוקח אותו XD אממ.. הייתה גם ת'שאלה מתי בכית לאחרונה לטום ואז כשהוא כאילו התחיל לבכות דאגיש, שהיה כרגיל שקט, הסתכל עליו ועל הארי במבט התמים הזה שלוו
*יאאא רייט דאגי.. תמים lol* וכמובן שדני היה מדהים כרגיל
מה הוא עשה בסוף עם הדפים על הריסים
what is you ideal marriage location? Danny: Bolton ס'חמוד. תודה על הסירטון
אני לא מאמינה שחפרתי על 44 שניות

talosh1234

New member
אוףףף אני מרגישה כ"כ מגעיל :[ אפשר חיבוק ?

אני לא יודעת מה יש לי :[ התחלתי לצעוק לאמא שלי שהיא לא מקשיבה ולי ואני רוצה הקטנת קיבה <אני יודעת שזה טיפשי כי בחיים אני לא יעשה> ואלוהים אני מרגישה נורא ! כל פעם שאתן מעודדות אותי זה מעולה אבל זה פשוט חוזר לי שוב . ההרגשה הזאת :/ זה פשוט מטריף :(

butbut

New member
ברור~!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif..את לא צריכה לחשוב על זה

אני לפני שנה רציתי לעשות הגדלת חזה?אז מה? אז השלמתי עם זה שיש לי ציצי קטן..וממש לא מפריע לי-אני ואורצ'[שקט] מצדיעות לציצי הקטן! זה סקסי!! XD אני בטוחה שאת לא צריכה לעשות הקטנת קיבה
-אגב הקטנת קיבה עושים אנשים שהם במצב הזה>>>>>>>>>> וגם זה אחרי התלבטויות ענקיות
-כי את הצלקות שיהיו לך אח"כ את לא תוכלי לסדר..
את צריכה להרגיל את עצמך לחשוב שאת לא שמנה
-תכניסי את זה לתוך המוח שלך
..תסתכלי על עצמך במראה
ותגידי "אני-לא-שמנה-אז-די-לנסות-לשכנע-את-עצמי-שאני-כן!!". תשכנעי את עצמך-שאת לא. והכול יסתדר. כי את באמת לא-לא ראיתי אצלך סנטרים כפולים
..ולא שומנים נפולים..כלום!..[וגם אם כן?אז מה?-צריכים לשמוע ת'שיר של מיקה[MIKA] כדי להבין את זה XD] שום דבר שדומה לבנות בתמונה>>>>>>>>> :}
אם את נוהגת להיות בקשר טוב עם אמא שלך
-תבקשי ממנה סליחה
. או סתם תגידי "אמא החלטתי לא לעשות הקטנת קיבה לבסוף"..סביר להניח שהיא תצחק:}
אנחנו כאן כול הזמן
-אם את צריכה עזרה או סתם עידוד

talosh1234

New member
חח :]

זה בסדר החזה שלי מספיק גדול =S ותאמיני לי שזה ממש ממש לא כיף ! אני דווקא מתכננת על הקטנת חזה XDDDDD אוו וול אני רק בת 13 :/ זה עוד יגדל ://///////////////////////////// ואני יודעת שאני לא מספיק שמנה להקטנת קיבה .. זה היה מרוב ייאוש אבל ראבק אני שונאת להרגיש ככה .. אפילו בכיתי לאמא שלי .. והיא ניסתה לקבוע לי תור לדיאטנית והדיאטנית לא הסכימה כי המשקל שלי "לא גבוה" אבל בסוף היא כן קבעה כי אני לא אוכלת כלום וחסר לי סידן וברזל :/ לא יודעת מה יש לי וווווווווווו.. חפרתי :/ גם מרוב ייאוש ..

butbut

New member
XD../images/Emo26.gifשכחתי ת'תמונה מקודם..XDD

בכול אופן הנה היא>>>>>>> ובקשר לחזה-זאת סתם דוגמא. XD אם הדיאטנית לא הסכימה-כי את לא במשקל כזה שצריך
..אז למה את מתאמצת? את בסך הכול בת 13.
אל תשקיעי על ה"שומנים" האלו שיעלמו לך בגיל
16.. יש לך עוד 3 שנים לקבל גוף דקיק
, אם תאכלי נכון:].
ואל תתיאשש
י-אם את רוצה לעשות משהו טוב לעצמך
-תאכלי נכון:] והמון פירות וירקות
-פחות שוקולדים וממתקים למיניהם
. [כאן אני כבר לא יכולה להגיד לך עלי-כי אני אוכלת כמו חזיר יבלות!...אני פשוט מתחנת מזון!!XDD
]

talosh1234

New member
תראי ..

ירדתי 12 קילו , וכמה מידות טובות במותניים.. ז'תומרת שהייתי ממש ממש שמנה .. ואני פשוט מרגישה שאני באותו שלב בחיים ואני מרגישה שלא ירדתי :/ זה מאוד מייאש

butbut

New member
וואו../images/Emo70.gif פשוט אני מעריכה אותך עכשיו!!...

לדעת לסגור את הפה...ולרסן את הקיבה-זה אחד הדברים שאני בחיים[מתברר
] לא אדע ללעשות..
. תאמיני לי שאת בהחלט ירדת 12 קילו זה בהחלט משמעותי!. את לא נראית שמנה-ואת לא זקוקה לשום קיצור קיבה! יש לך רצון
-וזה מה שיעזור לך.
תרדי בדרכים טבעיות-ולא ע"י כדורים או ניתוחים..
! :]]
אל תתיאשי!
אם הצלחת לרדת 12-את תצליכי לרדת עוד.
ועדיין-את לא נראית כמו ילדה שמנה בכלל
..אפילו לא כול כך מלאה-אם תרשי לי לומר. אני חושבת שאת סתם אובססית לגבי המשקל שלך עכשיו-כי בעבר היית מלאה. זהו:}

talosh1234

New member
הבעיה היא שאני לא מרגישה שירדתי את ה12 קילו

האלה .. וזה מטריף אותי .. אני רוצה לרדת 10 קילו
ושאני חושבת על זה זה נשמע לי ממש ממש קשה :/

butbut

New member
10 זה הרבה..אני לא מציעה לך לרדת

כול כך הרבה. להיות רזה זה לא תמיד כיף..א תרדי 10 את לא תפסיקי לרדת עוד..את תהפכי לאובססית משקל יותר מעכשיו.
אם את באמת רוצה פשוט תאמיני בעצמך- זה לא רק נשמע קשה-זה גם נראה וזה גם במציאות קשה:] את צריכה להילחם לדברים שאת באמת רוצה:}

butbut

New member
חחח..אם א באמת רוצה-אז תרדי..

תעשי לעצמך מהיום תוכנית של הפחתת דברים. ופשוט תישלטי באוכל שאת אוכלת. אם את באמת רוצה את תצליחי-ממש היום את יכולה להתחיל. תעשי סדר עדיפויות-זה אני אוכלת..וזה אני לא.. :]

kelly7i

New member
צריך להתמקד במטרה!

ואם אמרת שזה מה שאת מרגישה שאת צריכה לעשות, את תצליחי לעשות את זה, ולא מתייאשים, כל הזמן מתמקדים במטרה שאליה רוצים להגיע

JuSt My LuCk

New member
אוקי...

אני ממש אבל ממש מבינה אותך! כאילו אני יודעת שתמיד אומרים את זה אבל אני רצינית אני באמת מבינה אותך! עד לפני 3 חודשים בערך הייתי דוב נמלים ענקי שכל הזמן טחן וטחן וטחן (וטחן וטחן וטחן ועוד קצת מהצד) ובזכות זה שראיתי את חברה שלי מורידה יפה במשקל(מה שבסוף התדרדר לאנורקיסה ותודה לאל היא יצאה מזה) אז החלטתי גם לרדת במשקל ושמעי אני לא יודעת כמה ירדתי כי לא נשקלתי עד אתמול... אבל ירדתי כמה מידות מכנסיים ואני בדיוק במצב שלך. אני גם חושבת שאני שמנה ואני גם חושבת שאני חייבת להוריד עוד... וכשאני אומרת את זה חברות שלי כועסות עלי... אני אפילו מצאתי את עצמי חושבת על אנורקסיה ואז מיד תפסתי את עצמי והפסקתי. שמעי זה ממש לא בריא. אני יודעת שאני לא דוגמא כי אני מרגישה כמוך,אבל אני לא רוצה שתהיי כמו חברה שלי שכבר אמרו לה שעוד קילו והיא יכולה לקבל התקף לב (עוד קילו לרדת). אז שמעי פשוט תסתכלי במראה בגישה חיובית, תגידי לעצמך שאת רזה ושאת נראת בדיוק כמו שצריך,שאת לא צריכה להיראות כמו כל האנורקסיות האלו בטלוויזיה כי גם ככה הכל אצלם זה ניתוחים. יש כאלה עם מבנה גוף רחב(האם האם אני) אז זה עוד יותר גורם להרגשה הזאתי. לא כולן מושלמות אפילו אלו שרזות עם בטן שטוחה תחת שטוח רגליים שטוחות (XD) וכל זה... אני מקווה שעזרתי =/ וסליחה על המגילה

למעלה