יעליקק

New member
גאאד, את כ"כ צודקת !!!

בהתחלה שהוא אמר לא הבנתי, זאת אומרת הבנתי אבל לא רציתי להבין נכון אז אמרתי לעצמי בטח הוא מתכוון שהיא מתפרסמ תעל כל השטח בבמה הזאת,אבל כשהיא אמרה לו "אני ארזה עד שבוע הבא" הבנתי .. שהוא כזה אידיוט !!! חתיכת מטומטם ומה שאונה נאמה לו[XD] אחרי זה היה כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ נכון ! כזה בןן אפס ! וואי את לא מבינה פשוט בכיתי בקטע הזה, מי הוא חושב שהוא !? מיכל אמדורסקי צודקת - בטח הוא רוקד זוועה אז עדיף להיות שמן [ היא בכלל לא שמנה - צביקה הדר שמן XD ] ולרקוד מושלם כמוה מאשר לא שמן אבל זוועה כמוהו XD דוד דביר אפפפפפפפפס . :) חפרררתי.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo46.gif

את לא מבינה עד כמה זה עיצבןן אותיי!! אני כל כך שמחהה שמיכל אמדורסקי ואונהה השתיקו אותו!!! >< האמת התפלאתי על עידו שהוא הסכים איתו..הוא לא נראה לי אחד כזה שמה שחשוב לו זה רקק המשקל.. בקיצורר דוד דבירר ><

mcfly danna

New member
../images/Emo45.gifמחזקת

אני חושבת שצריך לגרום לדוד לבוא עם טיץ וחצאית טוטו ושיעשה פירואט ויקרוד סלסה לירית עם טעמים של אפריקאי ואירי.. {איזה מגניב זה היה... הריקוד האירי..} מי איתי?!

O0NoNi0O

New member
סתם אידיוט!! הוא גם גזען!!!

ראית מה הוא אמר לאיזה אחר אתיופי שנבחן בפרק הראשון? ישר הוא אמר לו 'אני יודע מאיפה את בא' או 'אני לא בטוח שאת רציני' למה?!?!?!!? איך הגעת למסקנה הזאת? ראיתי אותו כולה חמש דקות של דיבורים ועוד מקסימות שלוש של ריקוד, מאיפה את מכיר אותו? איכ סתם תחת הזקן הזה><""""" שונאת אותו.

Sharon Kez

New member
רציתי לדקור אותו.

אונה יצאה כל כך מלכה..וגם מיכל.. מה זה לצמצם היקפים?!!! למה לעזאזל רקדנית צריכה לשקול בין 40 ל-50?? היא יכולה לרדת, נכון, אבל אתה לא תהייה זה שתגיד לה את זה ועוד בשידור חיי. זה לא טופ מודל פה והוא לא בוחן אותה על המראה, אלא על הביצוע. היא לא שמנה - אם נגיד היא הייתה באמת גדולה אז בסדר, עוד איך שהוא נקבל תהערה.. אבל מה הקטע שלך בן אדם? ושהיא עשתה לו 'אני ארזה עד לשלב הבא' בתמימות כזאת ממש התעצבנתי בשבילה. שתוק יא מכוער כאילו שאתה מציאה גדולה...

m i c k e y 15

New member
כנראה ששמעת רק את הגירסה של הקליפ-הסבר

הם הוציאו גירסה של הקליפ...הסינגל עצמו [שלדעתי הרבה יותר יפה.
איך שדני אומר.."מרצ'ינג ט'רו דה סטירטס
!!!!] והם הוציאו גירסה של האלבום..בגלל שבתקופה שהם הוציאו את זה היו כל הפצצות האלה על לונדון כאילו הפיגועים..ובשיר המקורי [AKA גירסת הסינגל\קליפ] היו הרבה מילים על "אני אפוצץ את העולם בשבילך" "אני אשמיד את העולם בשבילך" וכנראה שהם חשבו שזה לא מתאים, אז לפני שהם הוציאו את האלבום הם שינו את השיר טיפה.. וגם את הפזמון אם שמת לב... עדיין אני חושבת שהגיסרה של הסינגל הרבה יותר יפה..למרות שגם של האלבום\ ואני מעלה לך כרגע

Yu vi

New member
חחחח רגע קצת התבלבלתי../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

אז הסירטון שהעליתי עם השיר זאת הגירסה שבדיסק..? והקליפ הרשמי של IWHY זה הסינגל שהם הוציאו?..

loli kiss

New member
אגב.. מישהי יכולה להעלות לי..

את גירסת הסינגל/הקליפ, זאתי שהייתה לפני השינוי שהם עשו כשהשיר נכנס לאלבום, בקשה

Little Sapir

New member
המממ...

אבל היה איזה ראיון אחד שהארי ודאגי נראה לי אמרו שבהתחלה טום כתב את השיר בגרסה של ה "tell me " ואח"כ יותר מאוחר דאגי וטום שינו את זה לגירסה של ה "להשמיד את העולם". טוב יכול להיות באמת אם היו פיגועים וזה שהם החליטו לשנות ולשים באלבום את הגרסה את הראשונה...

m i c k e y 15

New member
גירסה של tell me?

גם במה שיש בסינגל יש הרבה tell me חחח כאילו בהתחלה אצל דני...כמובן והגירסה הראשונה הייתה זאת של הסינגל ורק אחרי שזה יצא הם שינו ושמו באלבום את הגירסה ששונתה

Little Sapir

New member
הסתבכתי ../images/Emo6.gif

הגרסה השניה היא עם להשמיד את העולם. וזה היה בהתחלה בסינגל ובקליפ. ואת הגרסה המקורית, בלי להשמיד את העולם. הם שמו באלבום בגלל הפיגועים. הבנתי נכון? XD

just orr

New member
אממ.. אני מכירה 3 גרסאות ../images/Emo12.gif

מה שנמצא בוונדרלנד
http://www.metrolyrics.com/i-wanna-hold-u-lyrics-mcfly.html הגרסה של הסינגל, שגם נמצאת ב-JML [הדיסק], שבה שינו קצת את המילים (סורי לא מצאתי קישור לליריקס של זה ><) וגרסה אחרת לגמרי, שפעם היה לי אותה על המחשב והיא נעלמה (
)
http://www.metrolyrics.com/i-wanna-hold-you-lyrics-mcfly.html מקווה שהבנת חח ^^

m i c k e y 15

New member
התבלבלת!

מה שכתבת שנמצא בוונדרלנד..זה בעצם מה שיש בסינגל.. והגירסה האחרת שנתת קישור היא הגירסה שיש בדיסק עצמו, הגירסה המתוקנת יש אך ורק 2 גירסאות לשיר ולא יותר

למעלה