O0NoNi0O

New member
תכניסי לעצמך לראש שחזה זה סקסי!!!

גם אני ככה יענו עכשיו אני נראית פיצית לעומת חברות שלי אבל אני גם הייתי יותר גבוה ועם חזה יותר גדול ואהבתי את זה! חזה גדול זה יפה!! צריך פשוט שהוא לא יהיה שפיצי כזה [נו, ציצי שפיצי] ואת נורא רזה!!!!!! דיברנו כבר על זה ואמרתי לך שלהיות אנורקטית זה הכי לא יפה בעולם זה נראה כאילו את שלד, תסתכלי על כול הדוגמניות הרזות האלה הן נראות כאילו נוגעים בהן והן נשברות. וכול הכבוד לך על ה12 קילו, אין את מלכה! זה מלא להוריד 12 קילו, כול הכבוד. וכדי להפנים שאת רזה פשוט תסתכלי על עצמך במראה ותחמיאי לעצמך! ובאמת שאני מבינה אותך, לכולם יש את הימים האלה שרואים דוגמנית מהממת בטלוויזיה שהיא כול כך רזה והבטן שלה שטוחה והשיעק שלה מדהים ואת מסתכלת עליה וואומרת שבחיים לא תיהי כזאת. אבל מי אמר שזה טוב להיות כמוה? כול היום החיים שלה מתבססים על 500 גרם שהיא עלתה או 500 גרם שהיא הורידה, ומי אמר שצריך להיראות כמו איזה דוגמנית מסכנה? תתפלאי בנים אוהבים שיש מה לתפוס חח צריך להבין שזה מכוער להיות שחיפית!!!! בלי ציצי בלי כלום! הכי יפה שיש קצת שומן, שזה נראה אנושי. יאללה כבר תפסתי קריזה על האנורקסיה הזאת.

kelly7i

New member
הייתי מצדיעה איתכם על הציצי קטן

רק שאני צריכה לפתוח אגודה ל "קטן מאוד"
XD

talosh1234

New member
חחח הלוואי שהיה לי קטן :/

אני רוצה להיות רגילה .. כל הבנות בכיתה שלי שטוחות .. רק אני ועוד 3 בנות בכיתה עם איזה משהו שם XD

kelly7i

New member
חח מה שבטוח זה שקטן-מאוד -

לא היית רוצה! וכולם שטוחות אז גם את רוצה? הם מחכות לרגע בו יהיו כמוכם, ואל תדאגי זה רק עניין של זמן עד שזה יגיע אל כולם, ואתם לא תהיו רק 3 בכיתה עם משו

JuSt My LuCk

New member
אוי אלוהים הלוואי והיו לי ציצים /=

אני שטוחה XDD וכאילו את רק בת 13 עכשיו (לא?) תאמיני לי שעוד מעט לכולן יצמחו הציצים ! חחח חברה שלי בגיל הזה הייתה אחת המפותחות ועכשיו היא אחת השטוחות XD. ואם את במשקל תקין את לא צריכה לרדת יותר! ואת יודעת בנים אוהבים ציצים XD חעחע

sweet shir

New member
חח גמני הייתי במצבך פעם. רק ששלי הפסיק לגדול,

ועכשיו אני בעלת ציצי קטן מאוד. XD ~מצטרפת לאגודה של קלי~

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo23.gifטלל..../images/Emo23.gif

אז ככה אני ראיתי אותך. [אומנם מתמונות..אבלל XDD].את ממש לא שמנהה!! הקטנת קיבה?!! קיצור קיבה התכוונתת..וממש לאא!! כנראה שאת צריכה עוד שיחת מוטיבציה באיסיקיו..XDD טובב רק רציתי להגייד שאת ממש לא שמנהה!! ז-ה-ו-!!

l i t a l 369

New member
../images/Emo24.gif אל תרגישי רע ../images/Emo24.gif

את לא צריכה לחשוב שאת שמנה, ללא וללא : | -אני כל הזמן הייתי חושבת שאני שמנה, פרה, הר אדם (נו טוב באמת הייתי שהייתי קטנה ><) והתחלתי לחשוב ככה , תחשבי גם את , זה נורא נחמד - כי זה נכון :) >> גם אם את קצת מלאה, למרות שאני מאמינה שלא.. (כי לבנות יש נטייה לחשוב על עצמך רק דברים רעים גם עם הן נראות מדהים :]] ) את עדיין גובהת וכשגובהים המשקל מתאים את עצמו לגובהה וכך ניראים יותר רזים D: ואפשר גם לעשות ספורט וכאלה דברים זה אף פעם לא מזיק ;) למשל אני ? , הייתי ילדה שמנה אני מסתכלת על תמונות שלי מגיל קטן ואני הייתי כדור : | והתחלתי עם דיאטה אבל קטנה כזאתי (רק שאני באמת הייתי צריכה להוריד : | עדיף לי לא להגיד בכלל כמה שקלתי :\) בכל מקרה הפסקתי עם הדיאטה - שלא יגיע מצב שיעלה לי לראש ואני יתחיל להיות אנורקסית או משו כי הורדתי 9 וחצי קילו :\\\\ , (טוב נו הייתי צריכה 10 כדי להגיע למשקל תקין אבל זה הפחיד אותי) והמשכתי רק עם הספורט ועכשיו אני גובהת ואני יראה רזה יותר ככל שאני יגבה -וזה יהיה גם אצלך, אל תדאגי ועל תרגישי רע- וקיצור קיבה - זה סתם מסבך אנשים שעושים קיצור קיבה הם באמת במצב של אוהוווווווו שלא נדע : \ אז תעיפי את המחשבות האלה מהראש שלך :)) ופשוט תשלימי אם אמא שלך :) כי זה ברור שאמא שלך לא תקשיב לך תחשבי יש לך בת והיא יוצאת ביציאה 'אמא אני רוצה לעשות הקטנת קיבה' למרות שהיא לא שמנה בכלל! אז תנסי להבין את אמא שלך קצת .. הווו החפירה :)),

talosh1234

New member
לא כל מי שהיא אומרת שהיא שמנה רזה

אני פשוט מודעת לעצמי ויודעת שאני כן מלאה .. אני ירדתי 12 קילו ועכשיו אני משקל תקין .. אבל בא לי להוריד עוד :/ זה מעצבן אותי

l i t a l 369

New member
אז...

עם בא לך להוריד עוד פשוט תעשי משהו שאת חושבת שישפר את ההרגשה שלך D:, (חוץ מלרדת עוד כמובן ואז להגיע לתת משקל :\ ) האא ובד"כ השמנות הן האלה שלא יגידו על עצמן 'יואווו איזה דובה אני' הן יותר מקבלות את זה.. מאשר רזות או כאלה עם גוף טיפה מלא-נורמאלי שיגידו בכל שניה שמזדמנת שהן שמנות .. וואוו ו-12 קילו
, כל-הכבוד

lovemcfly1

New member
אני רוצה שתהיה לי בטןן!!!

מה שיש לי זה צלעותתת!! ועור... (בבעעע...
) אתם לא מבינים כמה זה רע להיות רזה אני ממש בתת משקל אני שוקלת רק 31 ואני עוד מעט בת 15... (למרות שאני גם די נמוכה...) קיצר כדי שלא תגיעו למצב שאני נמצאת בו... (שההורים שלי מאיימים עליי שהם ייקחו אותי לעשות זונדה...) תתחילו לזלוללל!!! ולא לעשות הקטנות קיבה... (מה אתן דפוקות?!) ד"א - לדעתי שמן זה יפה! יומדהיייםם לכל האנורקסיות שחושבות שהן דבותת-ממש ללאאא!! אתן רזות אני בטוחה! (XD)

talosh1234

New member
רק בנות אוהבות שמן .. בנים אוהבים רק ר ז ה

ולעדי
אני שונאת שונאת שונאת להיות מפותחת =S זה מטריף אותי ! אומרים לי ש"בורכתי" אבל לפעמים פשוט לא בא לי "להתברך" אבל אני מודה שלפעמים אני מרוצה ממנו XD

McFly rullz

New member
למה,בנים אוהבים שמן...

הם רוצים משו למששXDD סורי שאני לא קשורה לשיחה חחחח אבל אח שלי אמר שרוב הבנים אוהבים שבנות מלאות/שמנות אני חס וחלילה לא אומרת שאתן שמנות או משו אבל ככה נראלי חחח למרות שאני גם מלאה שמנה שכזאתXDDDD

talosh1234

New member
לאלא ! הם פשוט אוהבים שהן לא א נ ו ר ק ס י ו

ת XD זה לא שהם אוהבים שמנות .

McFly rullz

New member
>< אוי וואבוי.

XDD אני צריכה לקחת לתשומת ליבי כשאני אהיה בריאה אני מתחילה דיאטה שאני אגיע למשקל סביר שבו לא אהיה שמנה ולא אנורקסית חחחח >< אוהבתותך טלל

loli kiss

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ממש אין לך סיבה להרגיש רע.. זה קורה לי המון.. כמעט כל יום אני מחליטה מחדש שאני שונאת את עצמי ושאני ממש לא מרוצה מהמשקל .. מהמראה או מעוד מיליון אלף דברים .. אבל וואלה יש גם ימים שאני קמה ואני כן מרוצה מאיך שאני נראית ולא באלי לשנות כלום.. זה פשוט כ"כ תלוי במצברוח .. למרות שלפעמים גם הדברים האלה יכולים לשנות מצברוח .. אני בטוחה שאת לא צריכה הקטנת או הצרת קיבה איך שלא תקראי לזה.. כי לפי מה שהבנתי את ירדת המון במשקל (מה שאני אגב בחיים לא הייתי מצליחה לעשות למה אני ממש מטחנה אנושית
) *אמאא איזה רעמים יש עכשיו בחוץ :-S* בכל אופן- אני ממש מקווה שישתפר לך המצברוח בקרוב והנה עוד כמה חיבוקים-
*והנה אני שוב חופרת XD*

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אוקיי טל כנסי עכשיו ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את ירדת 12 קילו !? משוגעת, אני סוגדת לך . תקשיבי , את יכולה לשאול את בוט שאני מדברת איתה במסן 25 שעות ביממה / שוליטה שאני נפגשת איתה 25 שעות ביממה- אני לא יכולה לשבת ש ע ה א ח ת בלי לאכול XD אני כזאת ילדה רעבה כל דקה נתונה אני אוכלת ואוכלת, זה טעים :) ואני לא אומר שאני שמנה, כי אני ממש לא, אני ילדה רזה, יותר מדי רזה וזה לא טוב. כמה שאני מנסה לאכול אני נשארת רזה שזה מפחיד, ת'אמת? אני מעדיפה להיות שמנה, ממש מעדיפה ... אל תעריבי את עצמך !!! אוכל זה טוב XD את יכולה לסדר לך תפריט טוב ליום כדי שככה גם תוכלי לרדת במשקל וגם לא תעריבי את עצמך ותהיי מאושרת :) :) נגיד
3 ארוחות מסודרות ביום [בוקר, צהריים, ערב] רק בארוחה אחת פחמימות, בין לבין רק חטיף אחד ביום ושלוש פעמים בשבוע כושר [ריקוד, ריצה, שחייה או ספורט כלשהו.. אפילו הליכה :) ] אני סתם נתתי דוגמא [שאני לא אעמוד בה בחיים] אבל את צריכה להסתכל במראה ולומר ככה אני נראית, וככה אני אוהבת את עצמי. אני ל א שמנה וטוב לי ככה :) אני רוצה להרזות כמה קילויים קטנים ? אני אעשה קצת כושר ואוכל בריא. את ל א שמנה , ירדת 12 קילו !!! איך אפשר ?! בקיצור, לפני שאני אמשיך לחפור לך פה XDD את לא צריכה הקטנת קיבה או כל השטויות האלה, תשמחי במה שיש לך ואם את רוצה לשנות משהו תשני אותו בעצמך ושיהיה בריא לא מלאכותי הקטנת קיבה וכל השטויות. מקווה שעזרתי
יעל :)

tzuf jones

New member
איי , איי ... איזה סיפור עשיתם מזה...

טללל , שמעי לי ושממעי טוב , אאת ייפה , כוססית , יש לך ציצי מדהיםם ( הלוואי עליי אהממ אהממ
) את צריכה להשלים עם הגוף שלך .. גם אני מרגישה שמנה.. את לא לבד
מתעעלייךיךךך P = ותזככרי - את הכי יפה בעולם , ואל תשווי את עצמך לאחרות אף פעם .. אם הם אנורקסיות - זזה בעיה שלהם . תשלימי עם גופך ותחיי איתו באושר D =

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמישהי ראתה נולד לרקוד?

היה ממש יפה.. חוץ מזה שדוד דביר אמר לאיזה אחת שרקדהה ממש מדהיםם "לצמצם היקפים"... לאא יודעת מה איתכןן אותי זה עיצבןן..
סתם משתפת..XDD נ.ב למישהי העלתה לא מזמן גירסה של דאגיי [בסרטון..]נראה לי..:O שר את טיטאננק..אבלל לא בקצב הרגילל..שונה..[הגיוני? XDD] למישהי יש את זה והיא יכולה להעלות לי? בבקשה?.. חחח..XDD תודהה

למעלה