כן הסיכה!!
ש שוליטה New member 29/11/07 #48 מה הוא עושה על הילדה [?] הזאת?! הוא שלייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! איזה שלמות והסיכה אני צריכה כזה!!!!!!!!!!!!!!!
מה הוא עושה על הילדה [?] הזאת?! הוא שלייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! איזה שלמות והסיכה אני צריכה כזה!!!!!!!!!!!!!!!
L loli kiss New member 29/11/07 #50 ווואיי הסווטשרט מדהיםם ../images/Emo99.gif אווף באלי גם ובתמונה הראשונה- אומאיגאדד כמה בלונדיניות עם שעיר חלקק ! יותר מדי חלק ! והפעם גם רובן יפות ! אררר הבריטים האלה @!#$#%^&*)(&^%&$^#%@$! lol
ווואיי הסווטשרט מדהיםם ../images/Emo99.gif אווף באלי גם ובתמונה הראשונה- אומאיגאדד כמה בלונדיניות עם שעיר חלקק ! יותר מדי חלק ! והפעם גם רובן יפות ! אררר הבריטים האלה @!#$#%^&*)(&^%&$^#%@$! lol
M McFly rullz New member 29/11/07 #51 אני לרצות את הסוודר הזה.ומייד../images/Emo11.gif אעאעאעאעאעא זה מהמם כ''כ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לרצות כזה אני לרצותתת והסיכה אווווווווווווווווווווו לייף סאקס. שכל הבריטיות יחנקו ומייד><
אני לרצות את הסוודר הזה.ומייד../images/Emo11.gif אעאעאעאעאעא זה מהמם כ''כ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לרצות כזה אני לרצותתת והסיכה אווווווווווווווווווווו לייף סאקס. שכל הבריטיות יחנקו ומייד><
Y yael0000 New member 29/11/07 #60 אתם יודעות כמה הוא עולה?../images/Emo211.gif תזקרקו מחירים נראה אותכן....
B butbut New member 29/11/07 #63 אני יודעת בדיוק כמה הוא עולה:] 50 דולר או הסימן השני הזה ><נו..שכחתי איך אומרים אותו..><
Y yael0000 New member 29/11/07 #64 לא זה 40 פאונד.... ובעברית פשוטה 320 שקל הם קצת הגזימו גם החולצות 160 שקל... כאילו בא לכם? ב160 שקל אני קונה קפוצ'ון בהיינס.....
לא זה 40 פאונד.... ובעברית פשוטה 320 שקל הם קצת הגזימו גם החולצות 160 שקל... כאילו בא לכם? ב160 שקל אני קונה קפוצ'ון בהיינס.....
M McFly rullz New member 29/11/07 #66 חחח מתוקה,אצלהם זהאל זול??? כמו שאצלנו קפוצון פשוט עולה 34₪.... אוווףף למה אין שקלים גם בבריטניה?
R rox love BSM New member 29/11/07 #70 באנגליה זה מחיר סביר.. וחוץ מזה אני חושבת שממקפליי בכלל לא אשמים זה הכל חברת התקליטים עושה. הם הכריחו אותם להוציא גרייטיסט היטס,והם בטח לא שואלים אותם לגבי כל הדברים האלו..
באנגליה זה מחיר סביר.. וחוץ מזה אני חושבת שממקפליי בכלל לא אשמים זה הכל חברת התקליטים עושה. הם הכריחו אותם להוציא גרייטיסט היטס,והם בטח לא שואלים אותם לגבי כל הדברים האלו..
L Lex 1 New member 29/11/07 #72 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא הבנתי את המשפט.. ../images/Emo3.gif ~עלובה~ והסווצ'ר נראה מתפוצץ עליה, הוא נראה ממש קטן. הייתי נדחסת אליו בכייף. .
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא הבנתי את המשפט.. ../images/Emo3.gif ~עלובה~ והסווצ'ר נראה מתפוצץ עליה, הוא נראה ממש קטן. הייתי נדחסת אליו בכייף. .
M m o r 1 0 2 New member 29/11/07 #73 איזה ז'קט מושלםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif והסיכה בכלל!! ^%$^**^%##@ אני מתה לכזה
איזה ז'קט מושלםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif והסיכה בכלל!! ^%$^**^%##@ אני מתה לכזה
1 1ספירוש1 New member 30/11/07 #163 ../images/Emo103.gifגם אני רוצה כזה סווטצ'ר!! יש דומים בפול אנד בר..