butbut

New member
../images/Emo207.gifאני הולכת להיות-סופר לא קשור עכשיו!..><

אבל נכון שפעם פעם לפני איזה...חודש ומשהו..
מישיהא ביקשה שיעלו לה את הסרטון שכמה בנות נותנות לדאגי הארי וטום לשמוע[
ברחוב] את השיר שתאון בייק עשו על דאגי?..
אז..עכשיו בדיוק נתקלתי בזה
...וניזכרתי.. אז בלי שום קשר..אני שמה את זה
..סתם כדי שזה יהיה בארכיון שובLOL
השיר
Town Bike-Dougie:] http://www.youtube.com/watch?v=6Wye1ZrHN7Y&feature=related
דאגי-הארי-וטום שומעים את השיר
-והתגובות שלהם: http://www.youtube.com/watch?v=GkPrISn4MvA XDD התגעגעתי לשיער הארוך של דאגי
..LOL

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gifאני ביקשתי../images/Emo13.gif

והעלו לי אותו, דאגדאג כל שקסי שמה

Lior1590

New member
חחחחחח...../images/Emo151.gif

איזה חמודים הם!! טום מתפקע מצחוק..

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDDD

איזה חמודה..XDDD זה לא יפה שהם צחקו עלייה.. או שכן? XDDDD זה היה מצחיק...
XDDDDDDDD ~LOL~

loli kiss

New member
../images/Emo207.gif שמעו בנות , בקשר ליומולדת של דאגי ..

כמו שאתן יודעות זה מחר
עכשיו לפי מה שהבנתי\ראיתי לא ממש הכנו לו ברכות או משו כזה.. וגם לא תיכננו כלום :-\ יש לי רעיון די טוב שגם יעזור להם -שוב- לפתח ת'מודעות למעריצים בישראל: שמישהי שממש טובה בפוטושופ או אפילו כמה כאלה, יכינו שלטים שיהיו בהם כל מיני תמונות של דאגי ויכתבו בגדול על כל השלט ברכה כלשהיא ליומולדת שלו שתשלב גם ת'עובדה שזה מהמעריצים בישראל, כמו- Happy Brithday Dougie, Love you- The fans from, Israel את השלטים כל מי שתכין תעלה כתגובה להודעה הזאתי או בשירשור חדש איך שיבואו לכן, וכל מי שיש לה מייספייס תעלה ת'שלטים לעמוד מיספייס של מקפליי היום ב-12 בלילה והלאה- כאילו מהרגע שהיום יחתלף למחר כדי שנהיה הראשונים לברך אותו
זהו, אני חושבת שזה אחלה רעיון וזה גם יפתח להם ת'מודעות עוד יותר לעובדה כי יש להם מעריצים בישראל. אני הייתי עושה ת'שלטים אבל אין לי פוטושופ וגם אם היה לי - זה היה יוצא גרוע P: חח אז מי שבעד שתגיב להודעה. אני רק מקווה שתראו אותה כי היא די למטה חח *סורי על החפירה*

m i c k e y 15

New member
אני בירכתי אותו../images/Emo9.gif

היה איזה פורום שהכין לו ספר וכתבתי לו ברכה XD והם מקבלים את זה כל הזמן כמובן שהם כבר שלחו את הספר חח והרעיון שלך די טוב

loli kiss

New member
וואי מגניב! חבל שלא ידעתי על זה גם :/

וכן זה רעיון נחמד אבל אפחד לא ממש משתף פעולה XD

גילולית

New member
אני יכולה להכין ולהעלות

אבל אני לא כזה טובה בפוטושופ.. (אזהרה מראש).. לכתוב לו שזה מהבנות מהפורום הרשמי או משהו כזה או רק מהמעריצים מישראל?

DoLi it is Me

New member
בדיוק באתי לפתוח תגובה לשירשור

הזה XDD על הנושאא הזהה גאאאדד אני לא מאממייינהה הוא יהיה בן 20000000 עאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאה *לוקחת אוויר* עאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאהעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאעאעאאעאאעאעאעאה אני ללאא מאממיינה אני לא רווצצה הוא קטן מדי מכדאי להפוך בין 20!

loli kiss

New member
זה נראה כ"כ מהר ../images/Emo7.gif

לא רוצה שהוא יהיה בן 20, זה נותן תחושה של מבוגר .. טוב מילא גם דני כבר עבר ת'20 והוא עדיין מתנהג כמו ילד פלגמט
אז שיהיה לדאגיש שלנו מזל טוב
אוהבים אותו
מאודד !

למעלה