yael0000

New member
יאללה יאללה../images/Emo211.gif

התגעגעת אה? זה לא שמישהי אמרה לך לבוא אה? בסדדדדדדדדדדר.....

hooba

New member
נווווווווווווווווווו

זה ברובד הסמוי!! רק האנשים הממש חכמים יכולים להבין את זה
נווווווווווווווו

sweet shir

New member
ברוכה השבה DD:

נמ, אני זוכרת אותך. בספק אם את זוכרת אותי.
אני חושבת שבסביבות הזמן שאני הצטרפתי את עזבת... P:

sweet shir

New member
יו! נברתי בארכיון של הפורום (כי אני כאפה

משועממת) ודווקא גיליתי שהיינו איזה חודשיים-שלושה בפורום ביחד. XD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאיזה כיף שחזרת נועה!!! XDDD

סתם לא נראה לי שאת מכירה אותי.. אז אני ספיר פייב דאגי!! ברוכה השבה!!

kelly7i

New member
ברוכה השבה!../images/Emo24.gif

לא יודעת אם אני זוכרת אותך, או את אותי, בכל מקרה- אני קלי, בת 16, ממודיעין

Lior1590

New member
../images/Emo207.gifמשהי יכולה בבקשה

להביא לי את השיר Ignorance של מקפליי פליזזזזזזזז

butbut

New member
../images/Emo207.gifפה זה לא גן חיות!פה זה לשכת גיוס!../images/Emo36.gif

הבטחתי חפירה? קיבלתם! אבל לא כול החפירה-כי אז זה היה לוקח הרבה חלקים-אז שמתי את הקיצור שלה-מי שרוצה לקרוא את המלא-זה בבלוג שלימחר. זהו זה. קמתי ב-6 עשיתי רגליים
, הורדתי שיערות בבית השחי
, סידרתי גבות ניקיתי מאחורי האוזניים
, עכשיו אני מוכנה!. לצו-ראשון, מי היה מאמין?אני?
[תנו לי רגע-אעאע...זהו]. לבשתי בגדים, ומתחת למכנס בוקסר קצרצר
, בשביל הבדיקות הרפואיות. הקדשתי מחשבה האם ללכת עם חזייה חומה, או כחולה? הרי זאת בסך הכול בדיקה שגרתית, שאני חצי-ערומה מול רופא. כן, נשמע הגיוני, ורגיל למדי
. אבא קרא לי מן המטבח שאני אבוא כבר לשתות תה
, אבל במקום זה אני השקעתי עוד דקת טיפוח עצמי
. מרחתי איילנר על העין, וחיפשתי את משקפי השמש שלי. לאחר שהייתי בטוחה כי אני לובשת ג'ינסים מספיק צמודים
, וחולצה עם מחשוף[בעע
], עמדתי מול המראה ואמרתי לעצמי "את לא הולכת ככה
". מיד החלפתי את החולצה, החלפתי את המכנס, ושיניתי את התסרוקת בשיער.
אבא החליט לעשות קריאה-אחרונה-לפני-היציאה-אל-עבר-האוטו
. צעקתי לו שאני "כבר מסיימת", והוא האמין.
~לאחר 15 דקות~
"יש לך בעיה כלשהיא? בעיה שבגללה את תקועה בחדר כבר שלוש שעות?" שאל אבא בשמץ של רגזנות.
~באוטו~
לאחר שיצאנו סוף-סוף מן הפקק [אני ואבא], קרה משהו לאוטו
. "או, בדיוק מה שהיה חסר לנו" אמר אבא בציניות, ויצא מן האוטו. ובינתיים עשיתי בוק של תמונות, והתחלתי לשיר Met This Girl של מקפליי.
אחרי שהמשכנו בדרך הגענו למסקנה שהמנוע עומד להישרף
, פשוט כול 10 דקות עצרנו. כבר התחלתי לחשוב שלא נגיע לעולם
. עד שהגענו כבר התחלתי להרגיש כמו צימוק, הישבן שלי נרדם, זה בהחלט לא נעים כשהישבן נרדם. ההרגשה היא כאילו שמישהו ניסר לך את אחד הפלחים שלו, וזה לא נעים
- תאמינו לי. כשהגעתי נפרדתי מאבא לשלום, צועדת אל עבר החופשיות שלי.
מקום-שהכניסה להורים אסורה. מוצא חן בעיני!
~בלשכת גיוס~
צעדתי לי, מנענעת את התיק מצד אל צד, לא מסתכלת על כול הבנים שתקעו בי מבטים. למעשה, הרגשתי כמו איזו מפורסמת. התעלמתי מן המבטים, והעפתי את השיער שלי לאחור
. נכנסתי אל הבניין כאשר מזכירה עצבנית במיוחד[
חיילת] מביטה עלי במבטים תמהים ואומרת כמעט בלחש מספר מילים ממולמלים. "מה?" שאלתי אותה, והבנתי כי זה היה צעד שגוי. היא פתחה את עיניה ואמרה "קומה למעלה..דגדלשחגלדח...אה, דגכגדכגדכדגכ..דגכדגכדגכ!!!!!.גכגדכ....אגהה...געדגכגדכגדכ!!!"
. "אוקי,תודה" אמרתי לה בשקט ולקחתי את הכרטיס שהיא הביאה לי.
~חדר המתנות~
נכנסתי שוב אל מקום מלא בבני נוער, הגעתי למסקנה שאני די בולטת בשטח, אנשים לא הפסיקו להסתכל עלי. אז החלטתי לשחק אותה אל שמה על כולם. ופשוט צעדתי לי, עד שנתקלתי באיזה אחד-וזה היה הטעות של החיים שלי!
"שלום לך " הוא אמר בשקט ונופף בוילונות שהיו אמורות להיות הגבות שלו. החלטתי להיות נחמדה ואמרה "כן, היי". הוא צחק ואמר-כשהוא –סוקר-את-כול-כולי-בעיניו: "מה את עושה כאן?"
. [איזו שאלה מטומטמת! כאילו מה נראה לך שאני עושה כאן? שופינג?] "צו-ראשון" אמרתי בשקט, והפלאפון שלי צלצל-למזלי.
=
~בחדר אימות נתונים~
"אימות נתונים"-המקום בו כול הסודות שלך מתגלים על עצמך. כול השאלות הכי מציקות נשאלות שם, וזה עניין שלא חד על אחד. כלומר אתה מול משהיא שכותבת-אלוהים-יודע-מה
במחשב שלה במהירות. היא שואלת שאלות, ואתה עונה.
~מרפאה-בדיקות כלליות~
המזכירה הבלונדינית,בכלל!לא!הייתה!נחמדה!. הרופא לעומתה היה נחמד מאוד. רוב השיחה שלנו הלכה ככה: "צהבת, חצבת, כלבת—" "לא"
"כאבי גב, כאבי ראש, כאבי בטן, כאבי מחזור, כאבי ידיים, כאבי רגליי—" "לא"
"פחד מדברים, ראיה מטושטשת, רגישות לעקיצות, לכדורים, אוכל—" "לא"
[אתה רוצה אולי להקריא לי את כול רשימת המחלות שקיימות בעולם?
]
יש המשך~~

butbut

New member
../images/Emo26.gifחלק ב' ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

"ניתוחים? צלקות? הסרת גומות חן [אהה??!
], חתכים, רגישות יתר לעקיצות—" "לא לא לא לא..עוד משהו?"
. הוא תקע בי מבט אדיש של עוד-לא-גמרתי-להקריא-לך-במהירות-כך-שלא-תביני-כלום-את-רשימת-כול-המחלות-בעולם
. "וסמים, כדורים, הזרקות, הסנפות?"
"לא". "סיימנו" "ברוך השם"
"לכי להתפשט בבקשה" "מה?"
"תורידי את הבגדים" "כן, אני יודעת מה זה להתפשט, אבל אני יכולה להישאר בגופייה ולהרים אותה?" "כן, אם לא נוח לך עם חזייה" "לא נוח לי
,אז סבבה... אמרו לי שאפשר לבקש רופא-נקבה" "מחר יש רופא-נקבה" "טוב, היום אני כאן" "והיום אני כאן"
.
~בתוך התא הלבשה במרפאה!
הלכתי אל התא הקטן שדחפו אותי אליו
, הורדתי את הבגדים שלי והתחלתי לשיר לעצמי בלב את השיר I'll Be Ok.[של מקפליי] "When everything is going wrong"
*מורידה את הסווטצ'ר+החולצה* "And things are just a little strange" *מורידה את המכנס, ומסתכלת אל החושך שהיה סביבי[בתא שלי לא היו מנורות!><
] "It's been so long now You've forgotten how to smile" *מביטה אל עבר המכנסונים שלי, ומחליפה את הפלאפון לרמה הכי נמוכה בצלילים, כדי שלא ירעיש לי פתאום* "And overhead the skies are clear" *יוצאת מן החדר ומביטה אל פרצופה של המזכירה-שבהחלט-החליטה-לסקרו-אותי-מכף-רגל-ועד-ראש
* "But it still seems to rain on you, And your only friends all have Better things to do." *שולחת לה מבט של
back off* "Ah, I'll be OK" *נכנסת אל מאחורי הוילון של הרופא, והוא מתחיל במספר בדיקות קצרות:
נשימה
קצב לב
עקמת בגב
ומשהו ברגליים.
זהו!!!!!!!!!!!!!!!11...אחר כך אני חוזרת אל תא שלי מתלבשת מהר, שמה את משקפי-השמש על הפנים
, ויוצאת כאילו כלום לא קרה שם.
~חדר מבחני המחשב-שעה וחצי~
התיישבתי מול מסך משנות ה-אנו-באנו, והבטתי אל תוך תוכנה שכאילו דיברה, אבל היא לא, כי אין רמקולים. היו שם מבחנים במתמטיקה, אי-קיו, עברית, חיבור משפטים, ואחרון אחרון חביב שאלות הכי פלצניות שמישהו יאכל להמציא-בקשר לצבא.
אחת מהן הייתה "האם את ידועת לתקן מנורות?". ואני מתחילה לחשוב לעצמי מה לסמן, כתבתי שכן- אבל אני לא. אבל יש לי עוד זמן ללמוד- לא? לא.
~לבסוף~
העברתי עוד איזה חצי שעה בקשקושים, ולאחר מכן יצאתי משם. חוזרת אל העולם האמיתי
- בו המבוגרים עוד יכולים להחליט עלי, וההורים מחייכים חיוכים ענקיים ומתרגשים כשהם רואים אותי צועדת לי לעברם. [אלוהים, למה הם חייבים להיות כאלה רגשניים?
] בסך הכול-איך אני מסכמת את היום הזה? היה כייף.
יש עוד המון צחוקים באמצע-כמו שקלקלתי עם עוד כמה בנים ת'מחשב שם..ושהכרתי מישהוא קרצייה.. אבל הכול יהיה בקרוב כתוב בבלוג- כי זה די הרבה בשביל להעלות לפורום.

butbut

New member
../images/Emo26.gifסתם תמונה שאהבתי שיצאה לי תוך

כדי שאנשים עוזרים לאבא שלי לתקן את הבעיה באוטו:]

butbut

New member
../images/Emo26.gifהסבר בקשר לחדר של הרופא:]בתמונה

XD זה מצחיק

kelly7i

New member
צילמת!D:

רגע זה היה בירושלים? ומה זה, למה רופא ולא רופאה, אם מבקשים חייבם להביא, זה לא הוגן, לא רוצה!

butbut

New member
חח תל-השומר..אבל אמרו לי שגם בירושליים

זה נראה ככה

בוט, אני חייבת לציין ששלפת את IBO מהר מדי-

מה תעשי כשתתגייסי? אני _כל_ היום לפני הגיוס ו_כל_ זמן הגיוס שרתי את זה לעצמי..............

butbut

New member
חחח שמעי- זה לא נעים להיות בחדר חשוךLOL

כשאת יודעת שיש כמה מטורפים רצחנים בחוץ. טוב,נסחפתי.. שמעי עדייין לא שלפתי את Lonely או No Worries. אז הכול בסדר

גילולית

New member
XD אל תדאגי

יש עוד זמן עד הגיוס עצמו חוץ מזה המדריכה שלי שנה שעברה סיפרה לנו שהיא הייתה עם רופא גבר, הייתה חייבת להתפשט לגמריי חוץ מתחתונים והיא ל-א הורידה שערות ברגליים אחרי חורף שלם שבו היא לא הורידה(או מהמפשעה:\)! אז יצאת יחסית בזול..

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifשמחה שהיה לך כיף../images/Emo9.gif

עכשיו השיר "I'll Be o.k" לא יוצא לי מהראש חח. לי יש עוד שנתיים לזה..

חצמבוש

New member
חח קרועה אתD:

כמה אפשר להתגנדר בשביל כולה צו ראשון? לפחות החיילים היו כוסוני על?<.< *חולשה לחיילים שרצים השכם בבוקר,פשוט תענוגXD*

למעלה