../images/Emo207.gifמוציאה עצבים..
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף למה יש כאלו אנשים?!?! אני שונאת את המורה שלי לערבית היא הבנאדם הכי מפלה ולא הוגן בעולם..במקום לעזור לתלמידים הגרועים היא כל הזמן שולחת לנו הערות עוקצניות כאלו וזה כזה לא הוגן, ואחרי שישבתי שלוש שעות וחצי בבית ובמקום ללכת לצופים קרעתי את התחת כדי לעשות את ה"תעודת זהות" המפגרת הזאת (על דני דרך אגב) כשאמרתי לה ששכחתי את זה ושבאמת השקעתי ושאני מצטערת ושאני אביא לה את זה שיעור הבא היא רק הסתכלה עלי במבט ביצ'י כזה ואמרה לכל הכיתה "אני חושבת שמי שבאמת משקיע ולא מחפף לא היה שוכח את זה בבית" והסתכלה על כל התלמידים הטובים שאגב לא שמים ז*ן עליה..וזה לא אשמתי שאני לא מבינה כלום כי היא מלמדת בקצב שהתלמידים הטובים יותר מבינים ואח,כ בוכה על זה.. היא כל כך מעצבנת והיא תמיד תמיד עושה כאלה דברים ותמיד מדברת אליונו בטון שונה מאשר הטון שהיא מדברת בוא למי שכן מצליח, מרגישים שהיא חושבת שאנחנו הורסים לה את הגיתה המושלמת שהיא רוצה שתהיה לה והיא הייתה מתה שלא נהיה שם.. סליחה שהוצאתי כאן עליכן, אין לי ממש איפה כל החברות שלי די אהבות אותה כי הן תלמידות טובות בערבית..ולא נעים לי כי אני כל שניה אומרת את זה להן והן לא מבינות מה אני רוצה (לא אשמתן..אשמת המורה לערבית)