McFly rullz

New member
../images/Emo207.gifטחחח נחשו מה היום???../images/Emo9.gif

אני אני בת 13 וחצי
חשתי עם זה כל היום
אני עדיין קטנה
סתם פרקתיייXDDDDD

גילולית

New member
../images/Emo207.gifמוציאה עצבים..

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף למה יש כאלו אנשים?!?! אני שונאת את המורה שלי לערבית היא הבנאדם הכי מפלה ולא הוגן בעולם..במקום לעזור לתלמידים הגרועים היא כל הזמן שולחת לנו הערות עוקצניות כאלו וזה כזה לא הוגן, ואחרי שישבתי שלוש שעות וחצי בבית ובמקום ללכת לצופים קרעתי את התחת כדי לעשות את ה"תעודת זהות" המפגרת הזאת (על דני דרך אגב) כשאמרתי לה ששכחתי את זה ושבאמת השקעתי ושאני מצטערת ושאני אביא לה את זה שיעור הבא היא רק הסתכלה עלי במבט ביצ'י כזה ואמרה לכל הכיתה "אני חושבת שמי שבאמת משקיע ולא מחפף לא היה שוכח את זה בבית" והסתכלה על כל התלמידים הטובים שאגב לא שמים ז*ן עליה..וזה לא אשמתי שאני לא מבינה כלום כי היא מלמדת בקצב שהתלמידים הטובים יותר מבינים ואח,כ בוכה על זה.. היא כל כך מעצבנת והיא תמיד תמיד עושה כאלה דברים ותמיד מדברת אליונו בטון שונה מאשר הטון שהיא מדברת בוא למי שכן מצליח, מרגישים שהיא חושבת שאנחנו הורסים לה את הגיתה המושלמת שהיא רוצה שתהיה לה והיא הייתה מתה שלא נהיה שם.. סליחה שהוצאתי כאן עליכן, אין לי ממש איפה כל החברות שלי די אהבות אותה כי הן תלמידות טובות בערבית..ולא נעים לי כי אני כל שניה אומרת את זה להן והן לא מבינות מה אני רוצה (לא אשמתן..אשמת המורה לערבית)

rox love BSM

New member
../images/Emo24.gif

כמה שנאתי ערבית,המקצוע שהייתי הכי גרועה בו! אבל היה לי מזל כי המורה אהבה אותי. בכל מקרה זה לא מקצוע לבגרות (אלא אם את לוקחת אותו לבגרות) אז אל תתרגשי יותר מדי כי אחרי החטיבה לא נראה לי שהמקצוע הזה משנה (לפחות אצלי בבית-ספר זה לא). ואולי תנסי להסביר למורה מה את מרגישה

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo201.gifגם לי יש כאלה, על תשימי עליהם,

למורות כאלה אין מה לעשות בחיים

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אם זה מעודד אותך גם אני סופר קקי בערבית [אבל לי עוד לא היה עוד שיעור ערבית מתחילת השנה, כל פעם היה או חג או את השביתה הזאת]

היי, ../images/Emo24.gif, המורה סתם ממורמרת.

אם את צריכה עזרה בערבית, אני בד"כ בסופ"שים ובימי שלישי בבית בשעות נורמליות- עשיתי 5 יחידות ערבית עם ציון סופי 98. [email protected] אני אסביר לך מה שתרצי:)

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני בטוחה שיהיה בסדר!! פשוט תתרגלי ויהיה טוב..
בהצלחה!!

loli kiss

New member
יש הרבה כאלה ../images/Emo24.gif

את לא היחידה המון מורות הן כאלה.. שימי זיין P: מי היא בכלל!? כולה מורה.. תמשיכי להשקיע ולתת את כל כולך כי בסוף הציון הוא מה שחשוב לך.. לא היא.. אחרי שתסיימי ת'בצפר לא תראי אותה יותר בחיים אז חפיף. שתתנהג איך שבאלה. מקווה שעזרתי

וווווואי איך אני שונאת ערבית XDDDDDDD

כלכך שונאאאאאאאת , אני לא יודעת כלום. פעם היה קריאה בכיתה.. ואני מתפללת "רק לא אני רק לא אני רק לא אני" ונחשו מי? אני
. היא אמרה לי לקרוא.. ואמרתי לה כזה "לא רוצה.. אני לא יודעתXD" והיא אמרה לי "אז מה עשית כל שנה שעברה!?!" אמרתי לה "כלום
" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אאאא.. ואל תקחי קשה.. כולה ערבית
כולם שמים על זה _ביפפפפפפפפפפפפ
_

McGirl For Life

New member
סורי שאני קצת בדילי...

פשוט אפעם אין לי ממש כח להגיב (או לקרוא את הכל עד הסוף...) והפעם אני סופר משועממת כי המחשב שלי לא עובד ואני במחשב של אבא שלי (שאגב בדרך כלל מעיף אותי מפה כל דקה אבל עכשיו הוא יושן ואני מנצלת את זה מואהאהאה
) בקיצור אני כל כך מבינה אותך!! גם לי יש מורה מעצבנת בערבית שרצה בחומר כי היא חושבת שכולנו חכמים ויודעים הכל (ואנחנו לא.. בעצם חוץ מאיזה 4 ילדים אפחד לא..) וכל שני שיעורים עושה לנו מבחן (שאני מקבלת בו 70)!!!! וגם המורה שמתמטיקה כזאת אבל שם חוץ מ2 ילדים בכל ההקבצה אף אחד לא מבין כלום והיא מלמדת גם אלגברה וגם גיאומטריה!!!!!!!!!!!! ואני שונאת אותה ולא מבינה כלום ולא עושה שיעורים (לא שבכל המקצועות האחרים אני עושה...) ואז כמובן שציון שלי יותר נמוך מנמוך... ואז כשמבקשים ממנה לא לרוץ בחומר ולהסביר שוב היא מתחילה להסביר ממש ממש מהר!!! אבל לפחות במתמטיקה עכשיו אחרי החופש מחלקים אותנו בהקבצות מחדש ויש מצב שהיא לא תלמד אותי!!
מצטערת שחפרתי.. גמאני הייתי צריכה לפרוק את זה... ואני כל כך מבינה אותך!!!

DoLi it is Me

New member
דוגרי מה קורה איתוווו

אני כבר עשיתי שלט והכל.. אבל נראלי שהבנות שכ"כ רצו את זה נירדמו=\

למעלה