חן עובדת עליו, אחרי שאני היא ויעל "ליטשנו" את המשפטים ^^
Y yael0000 New member 4/12/07 #92 חחחח../images/Emo211.gif "אין לנו שיער בלונדיני אלב יש לונ מי חמצן" "אין לנו שיער חלד אבל יש לנו מחליק" "אין לנו עיניים כחולות אבל יש לנו עדשות" כן אכן אנחנו גאונות
חחחח../images/Emo211.gif "אין לנו שיער בלונדיני אלב יש לונ מי חמצן" "אין לנו שיער חלד אבל יש לנו מחליק" "אין לנו עיניים כחולות אבל יש לנו עדשות" כן אכן אנחנו גאונות
B baril New member 4/12/07 #78 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו גאד, תודה שהזכרת לי ^^ אני אציק לאבא לקנות לפני שייגמרXD
B butbut New member 3/12/07 #39 ../images/Emo207.gifאתמול הייתי צריכה לעשות עבודה..וציירתי צירו בשביל החלק היצירתי בתמונה ז יצא חולני[מתגובתה של המורה] XDD אני אהבתי זה לקח לי 10 דקות כי הייתי צריכה למהר.>< מה דעתכן?
../images/Emo207.gifאתמול הייתי צריכה לעשות עבודה..וציירתי צירו בשביל החלק היצירתי בתמונה ז יצא חולני[מתגובתה של המורה] XDD אני אהבתי זה לקח לי 10 דקות כי הייתי צריכה למהר.>< מה דעתכן?
B butbut New member 3/12/07 #41 *אותו בשביל החלק היצירתי בעבוד גאש אני שונאת את המקלדת של חברה שלי! אני רוצה את שלי.. XDD
ג גילולית New member 3/12/07 #42 מה חולני?! המורה שלך הייתה מתה לצייר ככה (אלא אם כן היא מציירת יפה ואז סתם יצאתי מפגרת) אבל זה ממש יפה את ממש מוכשרת! רילריל הלוואי שידעתי לצייר ככה..וה ממש חמודXD
מה חולני?! המורה שלך הייתה מתה לצייר ככה (אלא אם כן היא מציירת יפה ואז סתם יצאתי מפגרת) אבל זה ממש יפה את ממש מוכשרת! רילריל הלוואי שידעתי לצייר ככה..וה ממש חמודXD
B butbut New member 4/12/07 #77 לא היא לא יודעת לצייר..XD היא רק יודעת לעשות כזה...אממ...איש חשבון.. כאילו עיגול קו שיוצא ממנו-וכמה קווים שאמורים להיות ידיים:]
לא היא לא יודעת לצייר..XD היא רק יודעת לעשות כזה...אממ...איש חשבון.. כאילו עיגול קו שיוצא ממנו-וכמה קווים שאמורים להיות ידיים:]
S SweetLikePoynter New member 4/12/07 #127 ראיתי את הסרט..../images/Emo11.gif איזה גועל נפש של סרט!! כל הסרט ילדים הורגים אחד את השני ובסוף יש שרפה ומישו מציל אותם.. איזה הפי אנד!!!
ראיתי את הסרט..../images/Emo11.gif איזה גועל נפש של סרט!! כל הסרט ילדים הורגים אחד את השני ובסוף יש שרפה ומישו מציל אותם.. איזה הפי אנד!!!
D DoLi it is Me New member 3/12/07 #63 בוץ תקשיבי לי טוב! במפגש את מביאה לי את החתימה שלך אל תישכחי! וציור ! כן כן אני רוצה שתציירי לי ציור D: כה כה פלייזזז את פשוט מוכשרת אה ואת יודעת למה אני רוצה חתימה ממך? כי את בטח תיהיה ציירת מפורסמת בעתיק אז אני יוכל להיתגאות שיש לי את החתימה שלך ובטוח גם תיהיה סזמרת>< אז בכלל אני יהיה מאושרת D:
בוץ תקשיבי לי טוב! במפגש את מביאה לי את החתימה שלך אל תישכחי! וציור ! כן כן אני רוצה שתציירי לי ציור D: כה כה פלייזזז את פשוט מוכשרת אה ואת יודעת למה אני רוצה חתימה ממך? כי את בטח תיהיה ציירת מפורסמת בעתיק אז אני יוכל להיתגאות שיש לי את החתימה שלך ובטוח גם תיהיה סזמרת>< אז בכלל אני יהיה מאושרת D:
1 1ספירוש1 New member 3/12/07 #70 ../images/Emo103.gifוואאוו../images/Emo23.gif יא מוכשרת אחת!! אני גם רוצה.. תגידי למורה שלך שהיא חולנית..!!
../images/Emo103.gifוואאוו../images/Emo23.gif יא מוכשרת אחת!! אני גם רוצה.. תגידי למורה שלך שהיא חולנית..!!
M m o r 1 0 2 New member 4/12/07 #136 זה פשוט מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif המורה שלך עבלהXDD כי את מציירת מדהים,מושלם באמת,אני כ"כ מעריצה אנשים שיש להם כישרון לצייר! בוט,אם אני ארצה שאת ציירי לי משהו זה יהיה בסדר ?
זה פשוט מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif המורה שלך עבלהXDD כי את מציירת מדהים,מושלם באמת,אני כ"כ מעריצה אנשים שיש להם כישרון לצייר! בוט,אם אני ארצה שאת ציירי לי משהו זה יהיה בסדר ?