m o r 1 0 2

New member
כנסי../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

יש מצב שתציירי לי גיטרה ככה משהו יפה
כמו שאת תמיד מוסיפה בכל הציורים שלך? אני מאוד אוהבת גיטרות,אז יש מצב שתציירי לי אחת?

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifבקשר למילים של TWYMMF../images/Emo47.gif

או יותר נכון the way u make me feel נכון שבשיר יש את השורה : but im taking em...... ויש עוד מילה בהמשך.. עכשיו ברוב אתרי המילים כתוב but im taking em all והמילים הנכונות הם ששמתי לב הם: but im taking em off זה כל כך הרבה יותר הגיונייייייי וידעתי שזה מה שהם אומרים והקשתי שעות לשיר עד שהחלטתי שזה באמת OFF.. הנה המילים של השיר באנגלית והתרגום שלי אליהם בהודעה הבאה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifהנה התרגומים לכל האלבום של

MITO כולל השירים שתירגמתי מהאלבום השני שהם- I'VE GOT YOU ULTRAVIOLET NOTHING וגם יש שם את השירים החדשים ששמענו ותירגמתי שהם DONT WAKE ME UP THE WAY YOU MAKE ME FEEL THE HEART NEVER LIES ו- שיר שתירגמתי לפני הרבה זמן אבל לא הרבה ראו: BABYS COMEING BACK מצורף בקובץ וורד כמובן

וואי תודה! ../images/Emo13.gif

מישהי יודעת מי כתב את השיר THE WAY YOU MAKE ME FEEL? איזה שיר מהמם זה...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif גמני שמתי ../images/Emo23.gif לזה.

ותיקנתי רק אצלי.. ><"

יעליקק

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo15.gif ../images/Emo7.gif

אנשים מעצבנים אותי
חברות יותר נכון ... הן קוראות לעצמן חברות יותר נכון ... חברות שמשקרות לך , חברות שמזמינות למקומות את כל העולם חוץ ממך , אלה חברות ? רדרןגרוןהארארטטארארוחגכבצמההצהןםכוחעכחעחהלחהב באלי להשתגע :\ עכשיו אני סתם מבואסת בגללן כי אני לא יכולה לשכוח את זה :| הדברים היחידם הטובים שיוכלו לעודד אותי זה מפגש עם בני דודים עוד כמה ימים וכמובן שהמפגש פורום שאני כ"כ מחכה לו... אני לא יכולה לחכות שבוע ביום אני כ"כ מתרגשת לקראתו- בסוף לא ייתנו לי לבוא אני אומרת לכן >< סליחה על החפירה , אפשר חיבוק מישהי? D:

purple floyd

New member
../images/Emo24.gif

הן פשוט מקנאות כי את קשוחה
תראי פרפר!
יהיה טוב
ולחפור זה כיף D:

m i c k e y 15

New member
ואו! זה בדיוק מה שקורה אצלי../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

חברות שלי הולכות לכל מקום ביחד ואני כאילו מרגישה כזה בצד.. זה ממש מעצבן אני יודעת אבל זה עוד ישתפר

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif לא, זה לא זה !

כאילו זה גם אבל אני כבר לא בוכה לזה, התרגלתי >< אני מתכוונת שיש איזה חברה אחת שעכשיו נהפכה לדיי טבוה שלי ובד"כ בערבים אני היא ועוד שלוש בנות נפגשות .. עכשיו יש לה איזה אירוע עם המשפחה והיא הזמינה את ארבעת שלושת הבנות ואותי לא ><

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אל תדאגי חברות יכולות להיות מעצבנות לפעמים..:| אבל אני בטוחה שזה יעבור.. את לא צריכה להרגיש רע בגללם!! מלא מלא חיבוקים!!

loli kiss

New member
בטח שאפשר ../images/Emo24.gif

גמלי היו קטעים כאלה עם חברות שלי.. עכשיו כבר פחות כי למדתי להבין מי מהן באמת חברה ומי לא .. מקווה שהכל יסתדר לך בסוף
רק שתדעי שבדיוק ברגעים כאלה לומדים מי באמת חברים שלך ומי לא .. אז תנצלי את זה ..

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifאעאעאעא גיליתי בעיתון ראש 1 ישן שהיה לי

תמונה של מקפליי!! במדור הזה איפה שהם אומרים חדשות וזה ושם היה כתוב על הבי סייד שלהם עם רוג'ר דולטרי על מיי ג'נריישן!! וכל כך התלהבתייייייייי איזהתמונה חמודהההההההה והיא תמונה של כולם
מזאת שרק דני חתוך בה.. אין לי כוח לחפש תשלמה אעאעאע

גילולית

New member
איזה תמונה../images/Emo9.gif

שחברה שלי מצאה בעיתון ישן של ראש 1 כתבה של 3 עמודים על מקפליי והכל מלא בציטוטים שלהם! וגם יש מלא כזה..קטנים כאלו במדור של הפופ ובאחד מהם כתוב שדניאל רדקליף
אמר שמקפליי לא יודעים לנגן אז SOD
הגנו עליהם ודניאל רדקליף אמר שגם הפ לא יודעים לנגן! איזה חרא! וגם היה (משעמם לי אז אני חופרת) כזאת עם תמונה ענקית של דאגי והיה כתוב שהוא אמר שבנות עם גיטרה לא מסתדר לו בראש והוא חושב שזה מוזר:S והיה אחד פיצי במעריב לנוער עם תמונה של דני וקלי אוסבורן והיה כתוב שהם יוצאים אבל הם אמרו שהם רק ידידים [לפני עידן האוליביה]

למעלה