מתאן, קוסם, מייק, רוקד עם שבלולים וכו'

(אני מצטער אם יש עוד כמה חבר'ה שלא פניתי אליהם באופן אישי) - אתם האשמים הבלעדיים בפארסה שמתרחשת פה. פשוט תעזבו את היצור, או שתיתנו לו תשובה קצרה ועניינית כמו זו שאלפקה נתנה לו, שכל תגובה שהוא יוסיף מעבר לכך תוציא אותו די דביל.

אם היית בוחן קצת את ההתנהלות שלי

ולא נתפש לכל מיני ... היה הכל מתנהל על מי מנוחות . היו מציגים אותי כמי שאינו יודע דבר או לא מגיבים . יש כל מיני סימנים של ראשי אדם קטנים . הם איזה קודים שאני לא מבין . זה כאילו מברכים או מקללים אותי באינדונזית . שפה זרה לי .

שמע, ביולוג

אני יכול להגיד כמה דברים לזכותך: עד כה, לפי מה ששמתי לב, תרבות הדיון שלך באמת ברמה גבוהה, במיוחד לאור כל התגובות הקשות שנתקלת בהן. כמו כן, איני יכול שלא להעריך את האיתנות וההתמדה שלך. זה טוב ויפה, באמת. מה לעשות שזה לא משנה את העובדה שמה שאתה כותב הן שטויות גמורות, ושלי אין סבלנות להסביר לך מדוע, היות ואתה מגלה אפס יכולת אינטלקטואלית לקלוט את הדברים שמדברים אליך? אתה יכול להאשים אותי, אם תרצה, בקיבעון לנוכח רעיונות רדיקליים, ובהעדפה לדבוק במיינסטרים. אני יודע שאני הוא ההיפך הגמור. בהינתן המצב הזה, אני לא רואה סיבה להמשיך בדיון, ומאחר ואני רואה את החברים שפניתי אליהם בכותרת ההודעה דלעיל כאנשים הדומים לי בהרבה בחינות (גם אם הם יעלבו מקביעה זו), הנחתי שהדבר נכון גם לגביהם. אני מוכן להתנצל בפניך, אם זה יעשה אותך מאושר. זה לא ישנה את המצב.

תגובתך אצילית ואני מקבל אותה ברוח הטובה ביותר

אופיו של האל היווני הפייסטוס מתאים לי . אני יוצק , מחשל ומשחיז . המוצר הוא פלדה . כולם זקוקים לי .

וינסטון וכו'

הטרוניה שלך מבוססת על ההנחה שה"פארסה הזו" היא דבר רע, ושלפיכך צריך לחפש "אשמים". אני רואה את זה אחרת. הבחור אולי לא יודע ממש על מה הוא מדבר, אבל הוא מוכיח רמה סבירה ביותר של הקשבה, בוודאי יותר מוצלחת מהרבה תפזנים שראיתי, והוא לא בריאתן מחוק-שכל. לאיש כזה יש פוטנציאל ללמוד ולהבין, ויש לו גם מה ללמד, אם מקשיבים. לי אישית השרשור הזה עוזר בתחום שלא קשור בכלל לנושא שלו, וכנראה שיש אחרים שגם-כן נהנים מזה, אחרת לא היו משתתפים. בקיצור - אני לא חושב שיש פה בעיה כלשהי. עקרונות ה"שוק החופשי" של תפוז (לא "דמוקרטיה" כמו שנטען פה למעלה איפשהו) מכתיבים ששרשור לא מעניין או מעצבן ידלדל ויימוג. אם יש השתתפות - יש זכות קיום, ואם לך אישית השרשור מעצבן בעיניים (כמו שלי מפריעים שרשורים אחרים בפורומים כאלה ואחרים) - יש אפשרות לקפל אותו או פשוט לא להתייחס.

אצלי זה עובד.

אני מתכוון לכך שהמשתמש יכול להגדיר בהגדרות תפוז שלו ששרשור מעבר ל-40 הודעות (או מספר אחר) מתקפל אוטומטית.

תא הפלואידי

תא הפלואידי הוא תא שקיימים בו חצי מהכרומוזומים, חצי מהמטען הגנטי, של יצור מסוים (לדוגמה, לאדם יש 23 כרומוזומים בתאי הרבייה שלו; במקום 46 בכל שאר התאים). התא נוצר בתהליך המיוזה על מנת שלאחר רבייה יצטרפו שני תאים הפלואידים אחד מהאב ואחד מהאם וייוצר תא דיפלואידי אחד עם 46 כרומוזומים - חצי מהאב וחצי מהאם (כרומוזומים הומלוגיים). אני מבקש מכולם ובמיוחד מאלפקה לשים לב . זו העתקה מויקיפדיה אם יש עירעור על הכתוב ובמיוחד על העובדה שבתא הפלואידי יש רק , רק , רק חצי מהמטען הגנטי בבקשה לתקן שם ואני אקח את זה לתשומת ליבי . אם לא אז אני ממשיך מנקודה זו .

לא לא לא לא.

אתה צריך להבין ש"חצי מהמטען הגנטי" זה ביטוי שקל מאד להבין אותו לא נכון. בתא הפלואידי, על 23 הכרומוזומים שלו, יש את כל המידע הנחוץ לאדם. יש גנים להכל. בכל תא דיפלואידי יש שני עותקים מהכל. אם הבנת את זה, אתה יכול להמשיך.

את זה לא הצלחתי להבין

אם הורה מעביר 23 כרומוזומים שהם 1/2 החומר הגנטי אני רואה 3 אפשרויות . 1- שחצי הכרומוזומים לא מיוצגים . 2- שחצי הכרומוזומים העוברים בתא הפלואידי זהים לאלה שאינם בתא זה . 3- שחצי הוא לאורך הדנא וחצי הוא וואטסון וחצי הוא קריק . מה המצב הנכון ? האם יש מצב נוסף שאינני מודע לו ? אם תיאמין מתחבר תמיד לאדנין אם ציטוזין מתחבר תמיד לגואנין אז נדמה לי שעמוד וואטסון איננו סימטרי לעמוד קריק . אלא שונה ממנו . האם יש סימטריה או השלמה ?

אז עכשיו בדיוק זה הזמן

להפסיק להתדיין בפורום, ללכת לבפריה ולקחת ספר ביולוגיה למתחילים. השאלות שלך מעידות כאלף עדים על כך שיש לך סלט שלם במוח. היית בצבא? איך היית מתייחס למישהו שלא יודע מה ההבדל בין חטיבה מרחבית, מחלקת חי"ר וסדנת-רכב , שואל כמה נותבים יש ברב"ט תקני וחושב ש"רב סמל" זה שם של מזוזה, אבל מתעקש שהוא יודע איך צה"ל צריך להתנהל? זו הרמה שלך כרגע בגנטיקה, מה לעשות. האפשרות השניה היא שאתה יודע מצויין על מה אתה מדבר ורק צוחק עלינו שאנחנו נופלים בפח. אם חלילה זה המצב, לא נותר לי אלא לרחם עליך ולאחל לך תהליך התבגרות נפשית מהיר וללא כאבים מיותרים.

אני לא צוחק על אף אחד . אני חקרן-עקשן .

אם אומרים לי משהו שמענין אותי אני מברר את זה לשביעות רצוני ולפחות לרמה שאני יכול להסביר את זה בלי שגיאות . כבר קראתי את ספרי הביולוגיה של מכון וויצמן ולשאלות הממוקדות שלי כאן לא מצאתי תשובה . גם בויקיפדיה אין הסבר מה בדיור נחלק , כפי ששאלתי . אם לא עונים לי ואני לא מוצא תשובה אני נשאר עם המצב שאני יודע כעת .

אין סיכוי שקראת ספר אחד על גנטיקה.

אלא אם כן, במקרה הרע - קראת ספר מתקדם בלי לקרוא ספר בסיס, וחשבת שאתה מבין מה שאתה קורא ולמעשה לא הבנת כלום. אין מה לעשות - השאלות שלך מבהירות שאתה לא יודע את הבסיס. ואין טעם שאנחנו נשב ונקווה שתבין את הבסיס ע"י תיקון טעויות, כשכל מה שנדרש ממך הוא לפתוח ספר או קצת לשוטט באינטרנט ולקרוא. אל תשכח שהשאלה הזו חשובה לך, והמטרה הזו חשובה לך - לא לחברי הפורום. אין זה ראוי שאתה לא תשקיע את הזמן שלך בלימוד הנושא, אך תצפה מאיתנו לבזבז את שלנו בשיחה עקרה איתך על נושא שאינך מבין.

למעלה