עוד אחת [ממש יפה.. ]

זאת תמונה ממש ממש יפה. הוא נראה שמח.. ס'חתיך וחמוד *~* אבל דבר אחד מציק! לא משנה באיזה מצב , ברנדון וריאן בכל זאת הכי מתאימים! XDDD נכון שאני צודקת? ברור שאני צודקת.

ואחת אחרונה..

תמונה שלה לבד. נראה לי שהיא דוגמנית, לא? היא חמודה בסה"כ..

!#@%@$^$

יש אתר אחד שאפשר לשאול שאלות על כל מני נושאים, ואז נותנים תשובות. שאלתי אם ריאן וברנדון הומואים והיה כתוב שריאן הוא דווקא סטרייט וברנדון דו מיני. *התקףלב* *התמוטטות* *גסיסה* *מוות* טוב, לא עד כדאי כך.

DontWakeMeUp

New member
ממש ממש ממש לא!!!

ברנדון ממש לא דו מיני [לא שיש לי בעיה איתם
] את מכירה את הדת הזאת מורמון? או שזה לא דת לא יודעת. אז בקיצור ברנדון היה כזה עד שהוא הגיע למוזיקה. ההורים שלו היו מאוד דתיים והם האמינו בללכת לקלוג' ולעבוד בעבודות "רגילות". הם בהתחלה התנגדו אבל לא היה להם מה לעשות. [כל זה הוא סיפר בכמה ראיונות] וכן יש מורמונים ממש ממש דתיים שמנדים אפילו מהחברה אבל כנראה הם לא היו עד כדי כך. וגם אם הוא כן דו מיני, אני לא יאמין לזה עד שאני לא יראה את הראיון [בדגש על יראה] כי בדוגרי כל אחד יכול לעשות גרשיים ולהגיד שברנדון אמר את זה. וגם אם כבר, אפשר את האתר שקראת את זה? ואני לא תוקפנית עכשיו או משו. [יש כאלו שיחשבו שכן] אז אני לא :]

אז זהו ש..

זה לא ממש בטוח. למה לי להאמין למשהו שכתוב באינטרנט? אגב, שמעתי על הדת הזו. אבל לא הבנתי בדיוק על מה מדובר.. רציתי לבדוק את זה , ואז ראיתי את השם של הדת [באנגלית] ניסיתי למצוא בעברית אבל לא מצאתי. אז זה טוב שאני שומעת את זה ממך כי זה די עניין אותי. בעיקרון , אני חושבת שחצי מהתשובות שנותנים שם לא נכונות.. זאת אומרת , שאלו אם יש לו חברה , ואמרו שיש לו. איזו אחת שדומה לבלונדה הצבועה רק בשחור! מוזר מאוד! XD תאמיני לי.. והינה האתר הזה: http://wiki.answers.com/ חוצמזה, גם אם הוא דו מיני או חד מיני או חד גבה לא אכפת לי , העיקר שישאר ברנדון *-*

Mori C

New member
../images/Emo41.gifהוא מורמוני?!

באמת?! לא ידעתי... מורמונים זה זרם בנצרות שהם מאוד דתיים ולפי מה שאני יודעת הם ממש מעריכים את היהודים והם מאמינים שהם קשורים מאוד ליהדות, והם גם לפעמים שמים בכנסיות שלהם מגן דוד כדי להראות את הקשר שלהם ליהודים. ובירושלים יש את אוניברסיטת בריגהם יאנג שזאת אונברסיטה שהקימו מורמונים כי הרי הם מאמינים שיש אפשרות לכל אדם להתפתח וללמוד. והם גם תרמו מאוד למסדות החינוך והתרבות בארץ. והמורמונים נוהגים להטביל אנשים אחרי מותם כדי לתת להם הזדמנות לקבל את דת המורמונים והם עשו את זה ליהודים שניספו בשואה כמו אנה פראנק, אבל חלק מיהודים לא מקבלים את הטבילות האלו והם דורשים שקודם ישאלו את המשפחות אם הם מסכימים לטבילות ורק אחר כך יטבלו אותם. וואיי, חפרתי, רק רציתי להראות שאנחנו קשורים למורמונים ואם ברנדון מורמוני ואנחנו קשורים אליהם אז זאת אומרת שאנחנו איכשהו קשורים לברנדון... חחחח XDD

נשאר רק דבר אחד.

להוכיח שהוא מרגיש קשור, לחטוף אותו, לאנוס אותו באכזריות. ולהשאיר בארץ בשביל שהאחרים יבואו! XD אגב, ג'ון יהודי נכון? כי השם האמצעי שלו הוא יעקב.

NoAmItA ChAn

New member
היא נראית כזאת פקאצה

אבל אני לא מכירה אותה, אז מי אני שאגיד איך היא באמת? XD;

chen010189

New member
היא לא פאקצה, ככה הצעירות הבריטיות

והאמריקאיות, בשביל להתייחס אליה. קופציות והיפיות כאלה...אני שמתי לב שזאת תכונה שמאפיינת את רובן גם בטלוויזיה אני שמה לב לזה... ובגלל שפה יש את כל הקטע הזה של פאקצה/פרחה/ערס/פריק ושאר הסטיגמות אז ככה זה נראה לנו... רוב הבנות עשרה במייספייס מתהדרות בורוד וגליטרים ושאר הדברים ושהייתי מדברת עם כאלה בנות הן היו ממש חמודות וחכמות... נקודת המבט שלהן מול נקודת המבט שלנו. אבל אני לא תופסת ממנה חכמה במיוחד אחרי כל מיני סיפורים שלה

Tmz

New member
את תמיד צודקת XD

ואני מתה על הפוטושוט הזה... *-* ס'חמודים.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifפיט? פיט וונטז? פיט מפול אאוט בוי?

מוזר אף פעם לא שמעתי על זה
והוא לא חש אימו

אהא..

אבל זה לא בטוח. קראתי על זה באתר אחד באנגלית והייתה תמונה שלהם ביחד כך ש.. מאחורי ה"חש אימו" יש סיפור ארוך.
הפיט הזה בסדר בסה"כ..

למעלה