רעוּת

New member
אז למה התכוון המשורר-

(סתם, לא, אביב גפן)- כשאמר "כשתלכי אני אשים את השיר הכי עצוב בעולם?" הוא בטח לא התכוון ל"האם להיות בך מאוהב"
.

Sunflower Fairy

New member
אם הוא דיבר עלייך../images/Emo204.gif

הרי שזה ג'ופיטר
ואם לא - הרי שזה יכול להיות כל שיר אחר. אולי "לבכות לך"

ענבאך

New member
זה כמו דילמת החברה הכי טובה,

את לא יכולה לבחור אחת כי אז את מעליבה את שאר החברות הכי טובות... (כרגע השיר שלי זה עדיין Breathe me)

ענבאך

New member
איך הוא יכול להיות לא עצוב?../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

זה שיר העצב שלי בתקופה האחרונה... כשהייתי ממש מדוכאת לפני חודש הייתי שומעת אותו כל הזמן (ועכשיו אני נשמעת כמו מתבגרת טמבלית)

Applebite

New member
זה לא מה שעולה לי ממנו

אנחנו מדברות על השיר של סיה, כן? התחושה היא סוחפת יותר, מרגשת, אפשר פשוט להעלם בתוך השיר הזה. אבל בשבילי הוא לא שיר עצוב נטו. ברור שהמילים לא אופטימיות ומלאות פרחים וציפורים, אבל לא יודעת, יש בו תקווה ונשמע כאילו היא מדברת אל מישהו ספציפי שיכול לעזור לה. וגם המוזיקה מרמזת על זה בעיניי, בקצביות המתגברת שלה. סוגשל חפירה, אף פעם לא גרמו לי להתעמק בו ככה

ענבאך

New member
כן, השיר של סיה,

דווקא לי תמיד זה נשמע כמו ייאוש "Ouch, I have lost myself again. Lost myself & I am nowhere to be found" "And the worst part is there's no one else to blame" פשוט בעיני שיר של בדידות, של מישהו שסגור עמוק בתוך מעגלים של כאב וייאוש... אוי, החלק האינסטרומנטלי בסוף יפהפה.

noosh

New member
חח אוף זה פשוט מזכיר לי

שחברה שלי צרבה לי דיסק אימו ושמעתי אותו כשנהגתי וזה היה ממש משעשע, ואז בסוף היה את השיר הזה וזה ממש ממש הצחיק אותי, כי זה כזה, שיר פעם ממש והוא אכן הולם את ההגדרה, ואז אח"כ היה את Hurt (שאגב - השיר הכי עצוב בעולם. כלומר, אחד מהם, אבל אין הרבה שעונים להגדרה), ואז סתם רציתי לעשות תאונה. וזה בכלל לא אימו, שאלתי אותה למה היא שמה את זה שם והיא אמרה שהיא לא יודעת. קיצר, הנקודה - Breathe Me שיר יפה. אבל כן, מעט אימו, צריך פשוט להקשיב ללחן. ואני מסכימה עם עטר, סוחף יותר מאשר עצוב. וקצת כיכב ביותר מדי טריילרים, וחבל שכך.

ענבאך

New member
אני מכירה אותו מסצינת הסיום של עמוק באדמה,

וזה רק מוסיף לי עצב, זה פשוט סיום כל כך מושלם שזה עצוב. את מכירה שמשהו כל כך יפה שזה כואב? אז ככה...

Applebite

New member
גם אני מכירה אותו משם

פשוט מדהים איך שהם עשו את הסיום הזה, שיר מושלם בשבילו.

ענבאך

New member
לגמרי!../images/Emo58.gif

כמה בכיתי בפרק של הלוויה של נייט. פשוט כל הפרק בכיתי. וגם בסצינת הסיום. פשוט גאוני. אני הולכת לקנות את המארז בקרוב, רק חבל שאין את המארז האדיר עם הדשא יותר...

S m e l l y Cat

New member
אה אז איזה מארז יש עכשיו?

אוף זה מה זה יקר בארץ תכף זה יעלה איזה 40 דולר באמאזון ואז אקנה לדעתי. יום אחד יהיה לי את המארז, בכלאופן!11

ענבאך

New member
לא יודעת, מארז מגניב.

רגע, בחו"ל כמה זה עולה?
אני שוקלת לקנות בארה"ב, אבל נראה עוד.

ענבאך

New member
*מארז רגיל,

פעם היה מארז ממש מגניב. אבל כתוב שם שזה בפורמט רק של ארה"ב וקנדה, אז אני צריכה לבדוק אם הדיוידי שלי קורא אמריקאים...

בשבילי הוא בכלל "כמו צמח בר"....

הייתה תקופה שממש כל פעם ששמעתי אותו-התחלתי לייבב ולהיכנס להיסטריה, כאילו,גם אם הייתי שיכורה מאושר ואיכשהו הוא היה מתחיל להתנגן לי בראש הייתי מתחילה להתייפח... חחחחחחחח זה היה כזה דפוק
ממש הייתי צריכה לעבוד על עצמי כדי להתגבר עליו, זאת אומרת,למתן את עצמי. זה טירוף. כששיר עצוב ממש עצוב. והמילים טובות. והלחן פשוט נוזל אל תוך המילים. והכל מתמזג אחד בשני. ואין דרך לצאת מזה. ועד שאתה נזכר אתה ממש בתוך זה. ואז אתה צריך להעביר את עצמך תהליך שלם כדי להגיע למצב ממוצע של שפיות. ואז אתה נזכר בזה. ואז אתה מתחיל לרשום משפטים קצרים עם נקודה בסוף. ואז הנקודה בכל זה בכלל מתפספסת לך. ואתה מרגיש טיפש. ואתה טיפש. אוי

Applebite

New member
אני ממש מבינה את זה, גם לי יש שיר כזה

אצלי זה "תוכי יוסי" שאריק איינשטיין שר, חלפי כתב ורכטר הלחין. אני שומעת אותו ועולות לי דמעות, זה כבר ככה מהילדות. והנה זה שוב קרה

חלפי,רכטר ואיינשטין- ידוע שזה מסוכן|:

סיקרנת אותי עכשיו. (אני לא יודעת כמה בא לי לאהוב אותו עכשיו חחחחחחחח)

למעלה