S m e l l y Cat

New member
ווייי אצלי זה שיר ללא שם

כאילו, כבר לא אבל. [איזה מדהים יוני רכטר ?!#?]

ענבאך

New member
מלך העולם!../images/Emo47.gif

את יודעת שהוא מעלה הצגה חדשה לילדים עם דוד גרוסמן, על הספר "איתמר פוגש ארנב"?! אוף, בא לי ללכת לראות (אולי שוב תהיה מלחמה ואז אני שוב אקבל כרטיסים חינם.
)

S m e l l y Cat

New member
חחחחחחחח כן ראיתי אתמול וחשבתי על ללכת;[

ואז אמרתי לא יש גבול, אריאל. וי אני ממש מקווה בשבילך שתהיה מלחמה.... וגם בשבילי! אני אקבל אות מלחמה! והוא יהיה ורוד וירוק וסגול וצהבהב.

ענבאך

New member
LOL אני בטח גם אקבל

כי יקראו לי למילואים;[ למה לא ללכת? אם זה מגיע לחיפה אני כל כך הולכת
וזה גם עם אלי גורנשטיין, מה עוד אפשר לבקש?

ענבאך

New member
LOL אני בטח גם אקבל

כי יקראו לי למילואים;[ למה לא ללכת? אם זה מגיע לחיפה אני כל כך הולכת
וזה גם עם אלי גורנשטיין, מה עוד אפשר לבקש?

S m e l l y Cat

New member
גם כי יש צבא

וגם כי פחח אני אלך להצגת ילדים?>: איזה עצב, מה שיהיה מחיי .. אלי גורשטיין יאמ. ממ מה עוד אפשר לבקש.. את רמה מסינגר? אמא מילואים, עשית משהו תומך לחימתי או שסתם ככה?

ענבאך

New member
מה רע בהצגות ילדים?../images/Emo2.gif

פעם אחת מישהי ראתה בדיסקים שלי את "הכבש" והיא כזה "אוי, אני מקווה שזה של אח שלך או משהו" ואני כזה, "אמממ, לא, זה פשוט אחד הדיסקים הטובים שיצאו בארץ." וכן, אני אמורה לעשות מילואים כי הייתי תומכ"לית (תצפיתנית). איזה יום אחד אמא שלי מתקשרת אלי "ענבר, קיבלת מעטפה שנראית כמו צו 8, רוצה שאני אבדוק מה זה?" "לא, אמא, אני אחכה בסבלנות יומיים עד שאגיע הביתה ורק אז אברר אם אני מגויסת למילואים. בטח שאני רוצה שתבדקי מה זה!" קיצור, אני כל הזמן בסרטים שיגייסו אותי חזרה בדיוק לפני הטיסה לחו"ל.

ענבאך

New member
גם אני בסדר עם לעשות מילואים,

ובהתחשב במילואימניקים שיצא לי לעבוד איתם, ולשירות הכה הזוי שלי, בטח יהיה מצחיק בטירוף...

S m e l l y Cat

New member
ואיייי את הכבש אי אפשר להשוות לכלום

זה באמת אחד האלבומים הכי טובים שנוצרו בארץ אי פעם! ובעולם גם. לדעתיה"צ.

Gremshnit

New member
הכבש השישה עשר גובל בגאונות של מוצארט, לדעתי

ואני לא צוחק. זה באמת אחד הדיסקים הכי טובים שיצאו בארץ. דיסק נוסף הוא "משירי אברהם חלפי" שגם אותו, בדרך פלא, הלחין יוני רכטר (והפעם אריק איינשטיין שר את כל השירים). בדיוק השבוע היה לי קונצרט סופשנה בבית הספר, והתעקשתי לעשות מחרזות של שירי הכבש השישה-עשר. בהחלט מחרוזת שדרשה עבודה והשקעה מכל המבצעים, אך זה השתלם לאור העובדה שזה היה אחד ההיילייטים של הערב. מה שעוד יותר גאוני במוזיקה של רכטר, היא שלכאורה היא נשמעת מאוד פשוטה ולא מורכבת, אך כמתעמקים בה או מנגנים אותה, מגלים שההפך הוא לגמרי הנכון!

רעוּת

New member
כמה סולמות אפשר לעבור בשיר אחד ../images/Emo46.gif

אבל אני אוהבת לנגן את עטור מצחך
.

Gremshnit

New member
חחח כן, הוא די מטורף הרכטר הזה

ומכל השירים, דווקא עטור מצחך? הוא יחסית אחד קשה.

רעוּת

New member
ואני יחסית מוכשרת |סנוב|

חחח סתם, האמת שמזמן לא ניגנתי אותו, אבל עדיין יש לי את התווים איפשהו
.

Gremshnit

New member
יש לי חוברת תווים שלמה של יוני רכטר ../images/Emo99.gif

אם את רוצה משהו ממששששש קל וכייפי, אז תנסי ללמוד את "לילה טוב".

למעלה