../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אביק יאטימטום%^@^@#

זה שאת קיבוצניקית זה לא אומר שאינלך שכנים
אחכך צוחקים עליי שאני גרה באוהל%&@%&@%&@% ולא, אני לא גרה באוהל
.

מחר אני בנדם עובד

כללי: שם: ירדן כיל:17 אזור מגורים: מרכז תל אביב ימני/שמאלי (בידיים): שמאלי ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):-- צבע שיער:חלק שחור חלקו חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: ירוק צבע שבחיים לא תלבש:כתום צבע המקלדת שלך: אח שלי גנב לי את השחורה אוף הצבע של המכונית של השכן שלכם:יש לי הרבה שכנים מה הסרט האחרון שראית?בקולנוע אקס מן3 מה הסרט האהוב עליך?אקס מן מה הסגנון סרטים האהוב עליך?הכל מה הספר האחרון שקראת?בעל זבוב אהבת אותו? נחמד למה אתה הולך להתחפש השנה? מאיפה לי איזה חג אתה הכי אוהב?שבועות מה השם האהוב עליך לבנים?דניאל ולבנות? אין לי שמץ יש מצב שתרד מהארץ? כן באיזה קופת חולים אתה?מאוחדת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני שבוע משו כזה למה? עשיתי בדיקות לאישור רפואי ולצו ראשון אתה עייף? כן משפחה: כמה אחים יש לך? 1 (יש לי גם 3 אחי םחורגים) איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) הכי קטנה כמה סבים יש לך? אין לי כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?איזה 40 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? משתנה כל פעם כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?אני אצל סבתא מלא ובת דודה שלי גרה צמוד אליה ואני נכנסת לשם גם מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? כש אמא יצאה מהבית חולים יש לך קרובים בחו"ל? כן מלא איפה?דרום אפריקה אנגליה ואמריקה והולנד חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אסף ליד מי היית רוצה לשבת? הייתי אומרת מאשק אבל היא גם כככה נמצאת בצד השני שלי ככה שטכנית גם לידה אני יושבת מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מאשק מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? תמי/מאשק מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מאשק מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?מאשק מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?מאשק מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?סיני/בתאל מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? מאשק לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אנגלית תנ"ך או היסטוריה?הסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אנגלית והסטוריה ואיזה הכי שונא?ספרות באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?יום ראשון באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?שישי באיזה מגמה אתה? הסטוריה אתה נוהג להבריז הרבה? לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? תעבורה מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)14 מה המבחן האחרון שעשית?הסטוריה כמה קיבלת בו? לא יודעת זה היה בגרות מה המבחן הבא שיש לך לעשות?מתמטיקה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?86 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?לא למדתי כבר חודשיים זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס קיווי או אגס?קיווי פרות מיובשים או חיים?חיים פירות או ירקות?פירות בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?חביתה חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?מלא פיתה או לחמנייה?לחמניה פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא? רק דיאט קולה

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני עייפה תחת../images/Emo199.gif

כללי:
שם: מיכלי גיל: 14
אזור מגורים: צפון
ימני/שמאלי (בידיים): ימנית [או שזה ימניה?
] ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא יודעת>< כעיקרון שמלאנית אבל גם זה כבר לא כלכך... אהמ. צבע שיער: שחור@#&@%&@$&@ צבע עיניים: חוםירוק. צבע אהוב: כחול שחור סגול. צבע שבחיים לא תלבש: חום קקי?
צבע המקלדת שלך: לבן
חמודה שלי
הצבע של המכונית של השכן שלכם: של שלומי?
אה... כסף. מה הסרט האחרון שראית? מה אני זוכרת?! >< אה#&#$&# סיינס>.> וזה גם לא את כל הסרט כי הדרי שני ותוי רצו ללכת >< מה הסרט האהוב עליך? קלרה הקדושה
מה הסגנון סרטים האהוב עליך? נו סרטים של נקבות
רומנטיקה וכאלה
מה הספר האחרון שקראת? אמ.. ההמשך של "תנו לגדול בשקט"
איזה ספר מדהים. אהבת אותו? מאוד
למה אתה הולך להתחפש השנה? לאדעת
איזה חג אתה הכי אוהב? כל חג שיוצאים איתו לחופש
אה, ואת חנוכה.
יש סופגניות
מה השם האהוב עליך לבנים? יונתן
ולבנות? אביגיל
יש מצב שתרד מהארץ? אולי.. באיזה קופת חולים אתה? כללית מושלם אנאערף. מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? מה אני זוכרת? נראלי אני אבקר בה שוב כי מורי גרמה לאצבע שלי להתנפח#%&#$&@%&@# למה? כי היא אמרה לי לעשות דובובובובובובובורובו על המקלדת של הפסנתר ואני כמו טיפשה עשיתי ועכשיו האצבע שלי נפוחה
אתה עייף? מאוד#%&@#$&@%&@%
משפחה:
כמה אחים יש לך? 3 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שניה
כמה סבים יש לך? 1
כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ג'יזס התחלתם עם הצד התימני?!@#&*@#^ זה לא יגמר%^&@#$ 10 בני דודים. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? מור
מצד אבא
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? בערך בגיל שלי... יש אחד שעולה לח' ואחד שעולה לז'.. מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? ואוו מזמן. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? הם יבואו ביום חמישי כשאני אחזור מאיפרת
יש לך קרובים בחו"ל? אהא.. איפה? ארגנטינה וניו יורק.
חברים:
מי יושב לידך (בכיתה)? אני יושבת לבד כי אני בעייתית
ליד מי היית רוצה לשבת? לבד הכי טוב
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? שני ומור? מי החבר הכי מצחיק שלך? או טנקה או יוני המתרומם הוורדרד.
מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אני? לומדת למבחנים? פחחחח. ואם אני לומדת זה לבד. מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מורי
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? שני
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? שני? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? פייייייייייי לאדעת.
לימודים:
מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אומנות
ואיזה הכי שונא? לא שונאת את המקצועות.. שונאת את המורות.. באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? רביעי%&$#^@$ באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שני וחמישי
באיזה מגמה אתה? אני עדיין לא
אתה נוהג להבריז הרבה? - יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? תנ"ך, ג"ג, ערבית, ספורט ובטח יש עוד. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) אה.. המורה לערבית פשוט אמר לי "אני לא יכול לתת לך ציון אני בכלל לא ידעתי שאת בשיעורים שלי." מה המבחן האחרון שעשית? מה אני זוכרת? כמה קיבלת בו? אמהאמהאמהאמה מה המבחן הבא שיש לך לעשות? 13.7 אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? >><< מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא לתת לאחשלך הקטן להעיר אוצתך
זה או זה (אוכל):
צ'יפס או פירה? צ'יפס. קיווי או אגס? אגס. פרות מיובשים או חיים? חיים%@&@%& פירות או ירקות? ירקות. בשר או צמחוני? בשר^#$& חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקשת. חביתה או ביצה קשה? חביתה. אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פלאפל שתייה- מוגז או לא? מוגזזז גלי נשמה שלי אתה כלכך יפה שזה גורם לי לבכות
.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif את תמותי עליי גם אם

אני אהיה ההכי שמלאנית קיצונית בעולם כזאת אני אלך על כל היד סרטים כחולים אפילו שההתנתקות נגמרה ואני אתלה שלטים של מרץ ואשתתף בהפגנות ומה אני לא אעשה&#$&@$%&@@%&%&@##$ נכון?!

ס ט י י ק

New member
אייייייייייייייייייייייף

כללי: שם: הדר כיל:15 אזור מגורים:קרית חיים ימני/שמאלי (בידיים):ימין ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):שמאל צבע שיער:חום צבע עיניים:חום צבע אהוב:כחול צבע שבחיים לא תלבש:לא נראלי שיש כזה צבע המקלדת שלך:לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:יש הרבה שכנים>< הרוב כסופות מה הסרט האחרון שראית?לאדעת מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך?אימה מה הספר האחרון שקראת?הקייטנה של קולר אהבת אותו?כן נחמד למה אתה הולך להתחפש השנה?מאיפלי איזה חג אתה הכי אוהב?פורים מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ?כן באיזה קופת חולים אתה?כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?הרבה זמן למה?ככה אתה עייף?כן משפחה: כמה אחים יש לך?2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)אחרון כמה סבים יש לך?1 כמה סבתות יש לך?1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?אף אחד
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?2 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?אתמול,סבתא מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?לא יודעת יש לך קרובים בחו"ל?כן איפה?ארה"ב,טורקיה,הולנד חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?איזה אחד סטלן ליד מי היית רוצה לשבת?לבד מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך?אייל מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?לא לומדת>< מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית?ליאת מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?אנלא מהמתנחליםP: מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?ליאת מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?ליאת לימודים: מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה?תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב?אממ ספרות,תנ"ך\ביולוגיה ואיזה הכי שונא?פיזיקה!!!!!!!! באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?לא זוכרת באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?מסיים* נראלי שני באיזה מגמה אתה?ביולוגיה אומנות אתה נוהג להבריז הרבה?בערך יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?אני מבריזה מימים שלמים>< מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)4 מה המבחן האחרון שעשית?עזבו אותי אני בחופששש כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס קיווי או אגס?קיווי פרות מיובשים או חיים?חיים
פירות או ירקות?ירקות בשר או צמחוני?צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?מזתומרת מלא? פיתה או לחמנייה?פיתה פלאפל או פיצה?פיצה
שתייה- מוגז או לא?לא

כלכך משעמם אז...../images/Emo194.gif

שם:
קרן כיל:
17 וחצי אזור מגורים:
ימני/שמאלי (בידיים):
שמאל ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):
שמאל צבע שיער:
שחור צבע עיניים:
שחור
צבע אהוב:
כחול
כתום אדום.. צבע שבחיים לא תלבש:
צהוב מארקר XDD צבע המקלדת שלך:
ורוד פוקסייה הצבע של המכונית של השכן שלכם:
אה? יש הרבה שכנים מה הסרט האחרון שראית?
בנעלייה חחחחחחחח פאק איזה סרט ארוך יוו מה הסרט האהוב עליך?
תעביר את זה הלאה מה הסגנון סרטים האהוב עליך?
קומדייה, מפחיד! מתח דרמה.. מה הספר האחרון שקראת?
כל החיים לפניו אהבת אותו?
ההתחלה הייתה משעממת אבל אח"כ.. פשוט יפה!
למה אתה הולך להתחפש השנה?
לא יודעת איזה חג אתה הכי אוהב?
חנוכה מה השם האהוב עליך לבנים?
אסי
ולבנות?
אסי
יש מצב שתרד מהארץ?
לא נראה לי =\ באיזה קופת חולים אתה?
חח אין לי מושג
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?
אמממ חצי שנה
למה?
הייתי חולה.. וגם היתי צריכה שהיא תמלא לי את החרא הזה של הצו ראשון אתה עייף?
כן
משפחה: כמה אחים יש לך?
2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)
אמצעית
כמה סבים יש לך?
2 כמה סבתות יש לך?
2
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
המוןהמון אין מצב שאני אספור.. בוא נגיד את זה ככה.. לאמא שלי יש 9 אחים לכ אחד בערך.. 3-4 ילדים.. תעשו חשבון אתם כמה בני דודים יש לך מצד אבא?
גם הרבה ;[
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?
חחח אממ לא נראה לי שיש מישהו מיוחד...אבל יש 2 שאני אוהבת
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?
בגילי? רק אחד... מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?
חחח היום היה שבת חתן.. אבל זה אחרי איזה שנה וחצי שלא ביקרתי אותם |: מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?
שבוע וחצי.. יש לך קרובים בחו"ל?
כן איפה?
בפלורידה.. ואחד טנבל בNY חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?
אני יושבת לבד
ליד מי היית רוצה לשבת?
חברה שלי מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?
מזה משנה אם אני אגיד שמות? מי החבר הכי מצחיק שלך?
יוו שאלה קשה מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?
מעיין
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית?
חחח יש כמה
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?
חחחחחחחחח כנ"ל
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?
הוו לא יודעת
מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?|שמאלח| מזה משנה.. =\ מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?
לא להרבה... לימודים: מתמטיקה או אנגלית?
אנגלית.. תנ"ך או היסטוריה?
אה? מזה המקצועות האלה?! סיימתי ללמוד אותם
איזה מקצוע אתה הכי אוהב?
ספרות ואיזה הכי שונא?
מתמטיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?
אממ מאוד שנאתי את יום שלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?
נראה לי יום שני וחמישי באיזה מגמה אתה?
כלכלה ומנהל עסקים אתה נוהג להבריז הרבה?
אממ בקטנה.... יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ספורט! לא באתי חצי שנה לשיעור מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)
17
בבוחן בהיסטוריה מה המבחן האחרון שעשית?
אממ הבגרות האחרונה הייתה ב8 ביוני כמה קיבלת בו?
אין לי מושג מה המבחן הבא שיש לך לעשות?
מועד ב' מתמטיקה.. ב12... אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?
חחחחחחחחחחחחח נכשלתי קיבלתי 50
אבל בגלל שמהורה שלי הגישה אותי על 75 אז הציון הסופי שלי היה 65 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?
>.< זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?
פירה
קיווי או אגס?
איכס פרות מיובשים או חיים?
חיים חחחח פירות או ירקות?
ירקות בשר או צמחוני?
צימחונית! חביתה רגילה, מקושקשת או עין?
מקושקשת... חביתה או ביצה קשה?
תלוי... אורז לבן או מלא?
לבן פיתה או לחמנייה?
לחמנייה
פלאפל או פיצה?
פיצה
שתייה- מוגז או לא?
לפעמים..

Hezi The One

New member
צר"ג עדיין אימפריההההההה

כללי: שם: חזי גיל:16 אזור מגורים:רמת גן ימני/שמאלי (בידיים):ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):ימנייייי צבע שיער:בלונדיני צבע עיניים:כחולות צבע אהוב:כחול צבע שבחיים לא תלבש:ורוד צבע המקלדת שלך:לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:יש הרבה מה מה הסרט האחרון שראית?אקס מן החדש מה הסרט האהוב עליך?איילנד,מלך האריות מה הסגנון סרטים האהוב עליך?או מתח\פעולה\אימה או קומדיה מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר מה אהבת אותו?כן למה אתה הולך להתחפש השנה? יש עוד זמן איזה חג אתה הכי אוהב?חנוכה מה השם האהוב עליך לבנים?מאיפה אני יודע ולבנות?>< יש מצב שתרד מהארץ?לארץ מה? אה אמ,כן ישמצב באיזה קופת חולים אתה?כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?הרבה זמן טפו טפו טפו למה?הייתי חולהO_O אתה עייף?כןןןןןןן חושרמוטה משפחה: כמה אחים יש לך?אחד איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכור כמה סבים יש לך?אחד. כמה סבתות יש לך?שתיים כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 7 (לקח לי זמן לספור><) איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?מצד אמא את כולם כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?אחת,והיא חטווית עלללללל מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?לא זוכר מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?אתמול סבא וסבתא יש לך קרובים בחו"ל?כן איפה?ארה"ב חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?איזה כיתה מה כיתה,חופש! (רייפר ישב לידי כל השנה) ליד מי היית רוצה לשבת?מה אכפת לי מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?יש כמה כאילו מה,שמות? רייפר,ריינס,תומר,כדורי,גל,עומר בטוח אני שוכח מישו מי החבר הכי מצחיק שלך?כולם מהההההה מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?רייפר ותומר מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? גל מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? רייפר מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?כולם מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?לא רב מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?כולם לימודים: מתמטיקה או אנגלית?אנגלית תנ"ך או היסטוריה?הסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב?ערבית,הסטוריה ואיזה הכי שונא?מתמטיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?נגמר מהההההההה באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?אין בצפר!!!!!!!! באיזה מגמה אתה?ערבית ומשפטים אתה נוהג להבריז הרבה?כן יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?ביולוגיה מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 20 נראלי מה המבחן האחרון שעשית?בגרות בלשון כמה קיבלת בו?מעל 90 כנראה מה המבחן הבא שיש לך לעשות?איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?נו כתוב מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?לא למדתי!!!!!!!!!!!111111111 די זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?צ'יפס קיווי או אגס?אגס פרות מיובשים או חיים?חיים פירות או ירקות?פירות בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?רגילה חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?לבן פיתה או לחמנייה?פיתה פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?מוגז

ססילייה

New member
מלך האריות ../images/Emo99.gif

-"תמיד חשבתי שאלו כדורי גז במרחק אלללפי קילומטרים." "פומבה.אצלך.הכל נגמר בגז---.--"

ססילייה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"גחליליות, שנלכדו בדבר השחור שפרוס בשמיים" או משהו כזה

Hezi The One

New member
../images/Emo46.gif

תשבי בשקט אם את לא יודעת לצטט "גחליליות,גחליליות שנתקעו בדבר השחור שפרוס למעלה"

ססילייה

New member
חחחחחחח העיקר שהבנת!#@%$*

הזיכרון שלי פגום. כפי שאמרת. גם זקנה, גם בלונדינית.
.

אפרת P

New member
שומןןןןן../images/Emo112.gif

כללי: לי לי שם: איפרת גיל: 14 אזור מגורים: צפון המרכז ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): ימנית צבע שיער: שחור חום צבע עיניים: חום כהה צבע אהוב: ירוק צבע שבחיים לא תלבש: אין כזה צבע המקלדת שלך: שחור וכסוף הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן וירוק מה הסרט האחרון שראית? אמממ נער שוליים מה הסרט האהוב עליך? לא אוהבת סרטים מה הסגנון סרטים האהוב עליך? כנ"ל מה הספר האחרון שקראת? געגועי לקיסנג'ר אהבת אותו?
אתגר
למה אתה הולך להתחפש השנה? לאדעת איזה חג אתה הכי אוהב? שבועות
מה השם האהוב עליך לבנים? גלעד
ולבנות? אין יש מצב שתרד מהארץ? לא נראלי באיזה קופת חולים אתה? מכעבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני פףף חודשיים שלושה למה? בלוטות ליפה אתה עייף? לא משפחה: חה חה כמה אחים יש לך? אח אחד שתי אחיות איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שניה כמה סבים יש לך? שלושה וחצי, אחד רבה ואחד חצי כמה סבתות יש לך? שלוש, אחת רבה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הממ ארבעה ביולוגיים ועוד שלושה לא כמה בני דודים יש לך מצד אבא? שלוש איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? לא בקשר איתם כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אפס מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מזמן מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? מזמן יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? שוויץ וארה"ב ורחוקים בהולנד חברים: רים רים
מי יושב לידך (בכיתה)? אורי
אינמצב שלא ליד מי היית רוצה לשבת? ליד אורי מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? נמנמ הם יודעים מי החבר הכי מצחיק שלך? כולם מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? בטח אורי.. מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? גלעד אורי וזיו מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אורי מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? הממ אני\אביב מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? לא רבה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? גלעד וגלעד לימודים: דים דים מתמטיקה או אנגלית? אנגלית יותר שימושי תנ"ך או היסטוריה? מה שיהיה מעניין איזה מקצוע אתה הכי אוהב? לא יודעת ואיזה הכי שונא? לא יודעת באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? לא יודעת באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? לאדעעעת באיזה מגמה אתה? נראלי ביולוגיה ותיאטרון אתה נוהג להבריז הרבה? אני מניחה שכן יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? בטח יהיו מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) אינלי מושג.. אולי 50-60 מאיפהלי לזכור מה המבחן האחרון שעשית? פוף בכיתה ה' משהו.. כמה קיבלת בו? לאדעת מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מיונים להקבצות אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא עשיתי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? קבלה בלה בלה זה או זה (אוכל): זה זה צ'יפס או פירה? פירה קיווי או אגס? קיוי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? הממ הכל בשר או צמחוני? צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין? לא אוהבת ביצים חביתה או ביצה קשה? כנ"ל אורז לבן או מלא? מלא מלא ממלאאא פיתה או לחמנייה? לחם פלאפל או פיצה? בזמן באחרון פלעעעעעעעפל שתייה- מוגז או לא? אולי

ססילייה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תחליפי גולה!#@#$% ושתתפוצץ!#@#$^ שאני אוכל להגיד מזלטוב@#%^$

B a m b o o k

New member
שבת ארוכה מדי;[

כללי: שם: צליל כיל: 15 ורבע אזור מגורים: באר שבע ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): ימנית צבע שיער: חום שחור צבע עיניים: כחול צבע אהוב: צהוב, כתום, סגול צבע שבחיים לא תלבש: לאדעת צבע המקלדת שלך: אפור לבן כזה הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן אני חושבת מה הסרט האחרון שראית? היפייפיה הנרדמת, אחד הסרטים היותר משעממים של דיסני מה הסרט האהוב עליך? יש יותר מדי מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מצוירים או קומדיה מה הספר האחרון שקראת? אחד מהספרים של נרניה אהבת אותו? מאוד
למה אתה הולך להתחפש השנה? אממ אולי לאליס בארץ הפלאות איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה מה השם האהוב עליך לבנים? אין משו ולבנות? כנ"ל יש מצב שתרד מהארץ? אממ לאדעת באיזה קופת חולים אתה? כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לא זוכרת למה? ^ אתה עייף? לא משפחה: כמה אחים יש לך? 4 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) סנדוויץ' בריבוע;[ כמה סבים יש לך?
כמה סבתות יש לך? 2 שיחיו כמה בני דודים יש לך מצד אמא? המוווווון כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אממ 15 אולי.. הפסקתי לספור אותם איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? את אוהד כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אממ 5-6 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לאדעת יש לך קרובים בחו"ל? אכן איפה? שוויץ חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? כל פעם מישן אחר.. רוב הזמן זוהר ליד מי היית רוצה לשבת? ליד זוהר הכי כיף:] מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? זוהר, הדס ונוי מי החבר הכי מצחיק שלך? זוהר מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? זוהר מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? זוהר מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? זוהר מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? זוהר מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? יש כמה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? זוהר לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אין ואיזה הכי שונא? כולם באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? נגמרה השנה באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? נגמרה השנה באיזה מגמה אתה? אני אהיה בתקשורת אתה נוהג להבריז הרבה? אממ השנה דווקא לא כלכך הרבה יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? אכן, ערבית מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 40 מה המבחן האחרון שעשית? תנ"ך כמה קיבלת בו? 79 אני חושבת מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אין אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדתי זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס?
פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? אני בקושי אוכלת משניהם משו בשר או צמחוני? צמוחני חביתה רגילה, מקושקשת או עין? תלוי מה בא לי חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה, פלאפל זה איכסה שתייה- מוגז או לא? תלוי מה בא לי

למעלה