../images/Emo176.gif

שם: נויי כיל:15 אזור מגורים:באר שבע ימני/שמאלי (בידיים):ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית):ימני צבע שיער:שחור צבע עיניים:חום צבע אהוב:כתום צבע שבחיים לא תלבש:סגול צבע המקלדת שלך:אפור שכזה הצבע של המכונית של השכן שלכם:לבן מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת... מה הסרט האהוב עליך?לא יודעת, פשוט לא אוהבת סרטים מה הסגנון סרטים האהוב עליך?אם כבר אז קומדיות מה הספר האחרון שקראת?רודף העפיפונים-חאלד חוסיני אהבת אותו?מאד למה אתה הולך להתחפש השנה?אין לי מושג איזה חג אתה הכי אוהב?פורים מה השם האהוב עליך לבנים?כפיר ולבנות?אלה יש מצב שתרד מהארץ?לא נראה לי באיזה קופת חולים אתה?כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני חודש בערך למה?היתי חולה?! אתה עייף?לא ממש משפחה: כמה אחים יש לך?שלושה איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)רביעית ואחרונה כמה סבים יש לך?שנים כמה סבתות יש לך?אחת כמה בני דודים יש לך מצד אמא?המון כמה בני דודים יש לך מצד אבא?ה-מ-ו-ן איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב?חגיושש השמן כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?אחד מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?לא זוכרת מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?היום יש לך קרובים בחו"ל?כן איפה?ארה"ב וצרפת חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?מורייי ליד מי היית רוצה לשבת?מורייי מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?לא יודעת מי החבר הכי מצחיק שלך?כולם מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?שילתי מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? פזוש מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?פזוש מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?רותם מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?ליטל מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?הדס לימודים: מתמטיקה או אנגלית?מטמטיקה תנ"ך או היסטוריה?תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב?ספרות ואיזה הכי שונא?לשון באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?לא זוכרת באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?כנ"ל באיזה מגמה אתה?פיזיקה אתה נוהג להבריז הרבה?לא ממש יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?לא... מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)55 מה המבחן האחרון שעשית?תנ"ך כמה קיבלת בו?101 מה המבחן הבא שיש לך לעשות?לא יודעת אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?
מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?
זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה?איכסס קיווי או אגס?קיווי פרות מיובשים או חיים?חיים פירות או ירקות?ירקות בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?רגילה חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?לבן פיתה או לחמנייה?לחמניה פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?מוגז

אוי הברוך. השיעמום:|

כללי: שם: רון גיל: 15 וחצי אזור מגורים: פ"ת ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא נכנסת לזה. צבע שיער: מוזר. בין חום, לאדום, וטיפה סגול. תשאלו את אביגיל! צבע עיניים: חום צבע אהוב: שחור, אדום, ירוק זוהר צבע שבחיים לא תלבש: לא נראלי שיש כזה צבע המקלדת שלך: אפור כזה הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש כמה מה הסרט האחרון שראית? טיטניק. כן, שוב:/ מה הסרט האהוב עליך? אין כזה. מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיות, אימה. לפי החשק ותלוי עם מי. מה הספר האחרון שקראת? עזבו חח אהבת אותו? כןןןן למה אתה הולך להתחפש השנה? יש עוד זמן איזה חג אתה הכי אוהב? סוכות. מה השם האהוב עליך לבנים? תום, רותם. כלמיני נו ולבנות? מיתר יש מצב שתרד מהארץ? אולי באיזה קופת חולים אתה? כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? שבועיים או משו כזה למה? בדיקת דם:/ אתה עייף? לא. כל היום ישנתי! משפחה: כמה אחים יש לך? שלושה איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אני הפיצית. כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך? אין. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? בערך 10 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? יותר מידי:/ איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? חלצ'
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 4? משו כזה מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לאדעת מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? היום, מקודם הלכו. יש לך קרובים בחו"ל? בנדוד שעובד שם. טחון אש. איפה? לאזוכרת. משו מוזר:| חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ישבה מעיין ליד מי היית רוצה לשבת? מעיין מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? לאדעת נו מי החבר הכי מצחיק שלך? מור מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? חחחחחחח לא לומדת מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? בתאל מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אוריין או בתאל מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? לאדעת חח מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אחת.. מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? נעמה ויובל לימודים: מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? אפחד:/ איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אין. אולי ספרות. ואיזה הכי שונא? כל השאר!!!!11 תנ"ך, לשון ומתמטיקה במיוחד. באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? היה ביום ראשון. באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? גמרתי בשלישי ושישי. באיזה מגמה אתה? אהיה בספרות. ואולי מגמת על תקשורת. אתה נוהג להבריז הרבה? לא מעט, כן. יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? חחחח כן מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 17 מה המבחן האחרון שעשית? לשון, וטוב שנגמר. כמה קיבלת בו? 54 ;[ נוו מה אתם מזכירים לי בצפר?!? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? כלום! אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? נופ מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? - זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? לאדעת פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקשת חביתה או ביצה קשה? ביצה אורז לבן או מלא? מה ההבדל? O_O פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה?פיצה! שתייה- מוגז או לא? מה שבא.. זה היה קצר:|

כוסברה אשם

כללי: שם: ציצי כיל: אין לי כיל אזור מגורים: מרכז ימני/שמאלי (בידיים): גם וגם ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): מרכז נוטה טיפה שמאלה צבע שיער: חום צבע עיניים:חום צבע אהוב: שחור צבע שבחיים לא תלבש: צבע המקלדת שלך: אפור הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן מה הסרט האחרון שראית? בע לוזוכר מה הסרט האהוב עליך? אין מה הסגנון סרטים האהוב עליך? סרטים חכמים ובריטים מה הספר האחרון שקראת?רון לשם-אם יש גן עדן! מומלץ מומלץ מומלץ! אהבת אותו? כעעעעעעע ספר אדיר חובה לקרוא למה אתה הולך להתחפש השנה? לויודע יש זמן
איזה חג אתה הכי אוהב? לא אוהב חגים מה השם האהוב עליך לבנים? בנצי
סתם לויודע ולבנות? :p יש מצב שתרד מהארץ? אולי למספר שנים לרכוש השכלה(לטביה
) באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לוזוכר למה? ככה אתה עייף? לפעמים משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) ראשון כמה סבים יש לך?1 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אין מועדף כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין יש שנתיים מעלי 3 מתחתי זה הכי קרוב... מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? היום מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא מזמן יש לך קרובים בחו"ל? 97% המם איפה? כל העולם חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? נגמרה השנה
ליד מי היית רוצה לשבת? לידי מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אור,רז(ש.ב),עומר,יואב מי החבר הכי מצחיק שלך? רז כי הוא טיפש מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אין מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אני שורץ אצל אחרים בבית מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אור חח הבית של זה גם עופרה, התנחלות
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? אור מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? רז מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אין לימודים: מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה
, אנגלית סתם משעמם תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה
איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מתמטיקה והיסטוריה ואיזה הכי שונא? אלקטרוניקה בלעכ באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? הכי מעצבן היה שלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? היה שלישי באיזה מגמה אתה? אלקטרוניקה אתה נוהג להבריז הרבה? כע יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? תנך מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 12 מה המבחן האחרון שעשית? פיזיעקה כמה קיבלת בו? לויודע עדיין משער 100 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מתמטיקה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 81 מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? ציפס קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר יאמ חביתה רגילה, מקושקשת או עין? לויודע חביתה או ביצה קשה? לויודע אורז לבן או מלא? לויודע פיתה או לחמנייה? לויודע פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? תלוי..מעדיף טבעי הודגש באמצעות מדגישומטיק

אפרת P

New member
מדגישומטיק../images/Emo112.gif

כללי: שם: כיל: אזור מגורים: ימני/שמאלי (בידיים): ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: צבע שבחיים לא תלבש: צבע המקלדת שלך: הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה הסרט האחרון שראית? מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? באיזה קופת חולים אתה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? למה? אתה עייף? משפחה: כמה אחים יש לך? איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך? כמה סבתות יש לך? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל? איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לימודים: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? זה או זה (אוכל): צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות מיובשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא?

B a m b o o k

New member
קראתי.. ויכול להיות שהכתב באמת

הוציא אותם חארות אבל אני מניחה גם שלא הכל שקר... עם כל הכבוד לחופש הביטוי וכל זה, הם הולכים להנחות תוכנית טלויזיה לנוער... ונוער מאוד מושפע מטלויזיה לפי מה שאני יודעת. אני עדין בדעתי שעדיף שהם לא יקבלו את התוכנית הזאת.

ססילייה

New member
חופש הביטוי שלהם.

סבבה.ליכלכו? שילכלכו. כתבים תמיד יוציאו את זה מלוכלך ולא כרגיל, כדי שהכתבה תעניין. וגם אם אלו הדעות שלהם, אז מה? שומעים להקה בגלל המוזיקה לא בגלל הדעות שלה על מוזיקה ודברים אחרים.

B a m b o o k

New member
כלהקה הם מצויינים.

אבל כנראה בתור מנחים תוכנית לנוער הם לא יצליחו במיוחד

ססילייה

New member
אבל תראי,

אני חושבת שהאוכלוסיה So Called "נוער" מספיק חכמים כדי לדעת מתי הכל שטויות של צווחת פוזה "הילדים הרעים" ומתי הכוונה באמת למשהו שישפיע. אז פוזה, אז מה. אני חושבת שאנשים לא כאלה יזיקו לתוכניות טלוויזיה. רק יעניין יותר. ובלי שום קשר לעובדה שאני אוהבת אותם כלהקה.

לא משנה כמה כתבים ילכלו ת'כתבה

לא רשום שם דברים שהם לא אמרו והדעות שלהן קיצניות ונוער זה קהל יעד שקל להשפיע עליו אז כן הם בהחלט לא מתאימים להיות מנחים בתוכנית נוער

גם אני קראתי.

לדעתי בכתבה זה רק פוזה אחת גדולה וזה לא באמת הם. הם ממש לא ככה. רק רוצים לחוש את עצמם בכתבה וזה מה שמגעיל אותי

B a m b o o k

New member
גם אם זה רק פוזה... תעשו פוזה

בצורה אחרת.. כי יש כאלה שלא יקחו את זה בתור פוזה ויקחו את זה כדבר רציני למדי.

תיכנס לפורום אקזיט../images/Emo194.gif

הרוב שם לא רוצים שהם יהיו האמת שגם אני לא זה מוזר כזה אבל בסדר למי אכפת

AvtipuS

New member
שוב חוזר על עצמו מקרה אביב גפן

לפחות ככה אני מתייחס לזה. חרא של אנשים, מוזיקה טובה. כן..קורה...כנראה שלמצליחים "קצת" עולה השתן לראש והם מתחילים להשתין מהפה, זאת אומרת לדבר שטויות והמון. נראה לי אפילו רמסטיין יותר אוהבים את הארץ ממה שיוסלס אוהבים, איך הם לא מתביישים ללכלך על אמנים אחרים פה בצורה שהם עשו? הם ליכלכו על-ברי סחרוף,אפרת גוש,ערן צור,איגי וקסמן ואחד שם גם אמר שהוא לא אוהב את דניאל סלומון "הוא סתם בכיין ונראה לי בכלל שהוא בתול" (שזה בא אחרי שאחד מהם אמר שהוא דווקא אוהב אותו), ובחלק גדול מהראיון הם הראו כמה הם שונאים את בית הבובות. קראתי את הראיון ותאמת? הם פשוט בושה. מבחינה מוזיקלית וואלה סחתיין אתם מצליחים, אבל לא מזיק להיות טיפה בני אדם ולרדת מהפוזה של "אנחנו אנרכיסטים שיכורים מזיינים ושותים כל היום כמה שיותר ואנחנו שמים זין על כולם וכולם חארות ואנחנו הכי מצליחים בעולם". ועם כל הפוזה שלהם, למה לאחד מהם יש על כל היד קעקועים של פרחים?

AvtipuS

New member
מה שרציתי להגיד ליצורים האלה

אף אחד לא הכריח אותכם להישאר פה, גם ככה אתם משתמטים, אם זה היה תלוי בי הייתם מכירים מקרוב את המושג "יהודי כן מגרש יהודי". יש לכם קהל גדול בחו"ל, הוא ישמח לקבל אותכם שם. אתם מוזמנים לחזור לבקר לפעמים בארץ המחורבנת שאתם כל כך שונאים.

למעלה