סתם כדי לסבר את העין...

את מוזמנת לחזור כמה הודעות למעלה ולראות איפה בדיוק הופיעה המילה "תרומה" או מי מהטיותיה בפעם הראשונה בשרשור הזה.

מיטללל

New member
אין לי כ"כ כוח :)השרשור ארוך בטירוף

יש מצב שתתני לי קישור או לפחות תגלי לי? :)

א. אני מודה לך מקרב לב...

על הפיכתי לבחורה, תמיד עניין אותי איך זה מהצד שלכן. :) ב. לא משנה. אין לי כוח להיות זה שפותח עוד שרשור-פלצת. בואי רק נאמר שבפורום הזה, כמו בחיים האמיתיים, יש אנשים עם יצר תחרותיות מפותח יתר על המידה (ועוד איזה תכונה או שתים בלתי מחמיאות אחרות).

מיטללל

New member
א. האמת ש

מהניק אפשר להבין מה המין שלך
פשוט הייתי בטוחה שכתבת קודם בלשון נקבה, סליחה :) ב. אז תסביר לי דרך מסר בפרטי? הסתקרנתי :)

lb22

New member
שאדם אומר שכל מה שהוא עושה זה

להרים את הטלפון ועוד מוסיף בזה שככה הוא תורם למלחמה אז זה מאוד מקומם..... כי הרי כל אדם יכול להרים טלפון. תתפלאי או לא אני כן יודע קצת על משהו התפקיד של ק.קישור וגיוס אומנם לא הרבה אבל עדיין יודע. אני מזלזל בדיוק כמו שמרינה מזלזלת במי שלא תורם.... ע"ע אני שאני כנראה לא מספיק חשוב כדי להיות מוזמן למילואים (כנראה שהפרופיל שלי עושה דברים טובים מדי פעם) נחזור לעניין החיילים : שהיא רשמה "ותשתלט על החיילים שלי " מה אני מבין שהיא לא מצליחה להשתלט עליהם.... אני לא אמרתי שאני תרמתי יותר ממנה ומי יודע אולי כן אבל אני לא לא אומר " אני בניגוד אליכם תורמת משהו"...

pain is MY love

New member
תגיד לי

יש לך מושג בכלל מה עושה קצינת קישור בזמן המלחמה?! לא? יופי, כפי שחשבתי אז כדאי לך לשתוק! תתפלא התפקיד שלי מסתכם בהרבה יותר מלהרים טלפון אז חלאס עם זה כבר. ודבר שני באמת לא אמרתי שאני לא מצליחה להשתלט על החיילים שלי, תתפלא אבל החיילים שלי הם החברים הכי טובים שלי בבסיס כמו שצריך להיות. וכשאני אומרת להשתלט על החיילים אני מתכוונת ללחלק משימות, לעזור להם, לפקח עליהם וכמובן גם להיות אוזן קשבת וחברה לעת צרה שוואלה, זה באמת לא כל אחד מסוגל לעשות...

lb22

New member
מרינה תרגעי ומהר....

לכי תקראי את כל ההודעות שלך ותראי מה את רשמת שאת עושה : מרימה טלפונים. אחרי זה הוספת הולכת לדיונים לא בא לשפוט או לפגוע אבל בחיית ראבק אם זה שני הדברים שאת בוחרת להציג תשאי בתוצאות של זה שאנשים לא יודעים מה את עושה אלא יודעים מה את מספרת. דבר שני בבסיס שלי אני יודע בדיוק מה עושה הק. מילואים שהיא במקרה הייתה חברה מאוד טובה שלי.. אני יכול להפנות אותך לעוד כמה הודעות שלך שאת פשוט לא מסבירה את עצמך : שאני קורא את ההודעות שלך (בעיקר את השלוש האחרונות אני יכול להבין שאין לך זמן להיות אוזן קשבת , שאין לך זמן לכלום ואת לא משתלטת על החיילים שלך כי הרי יש לך כ"כ הרבה עבודה להבא תנסחי את ההודעת שלך ככה שלא יוכלו להיות להן כמה צדדים. זה לעת עתה.....

pain is MY love

New member
אז אני ממליצה לך

לקחת קורס בהבנת הנקרא כדי להבין את הדברים שלי לקחת קורס בהבנת קצינות הקישור כדי להבין את התפקיד שלי לקחת קורס ביחסי אנוש לפני שאתה בכלל פונה אוליי ולהתחיל להרגיע עם הגישה המסריחה הזאת שלך כי באמת שהיא כבר עולה על העצבים. אני אישית ממליצה גם שתמצא לך חיים ותפסיק להביע פה את הטימטום שלך. יום טוב ושקט שיהיה.

lb22

New member
אוו הקצינה מדברת

אני מציע לך ללכת ללמוד הבנת הכתיבה הקריאה והנלמד כי כנראה שלא מלמדים את בקורס קצונה יעודי לק. מילואים. הגישה המסריחה היא שלך שחושבת את עצמך למשהו ענקי שאת בסך הכל עוד בורג קטן במערכת צבאית ענקית . את סך הכל קצינת קישור וזה הכל לא אלוהים והתפקיד שלו במצב הזה הוא הכי חשוב . את עושה את מה שאת צריכה לעשות ואת לא צריכה לבוא לפה ולהגיד את זה : "כי עדיין יש כאן אנשים שעושים משהו בשביל המדינה הזאת מ6 בבוקר עד 12 בלילה והם גם צריכים לישון קצת לפעמים" ואת עושה את זה לא כי את רוצה אלא כי זה מה שפקדו עליך לעשות (בין אם תרצי או לא תרצי את מבצעת פקודות שמגיעות מלמעלה) ולא עושה טובה או משהו כזה בעשיית התפקיד שלך. אז לפני שאת קוראת גישה מסריחה למישהו אחר תסתכלי קודם אצלך, תסתכלי איך את מתייחסת לאנשים אחרים ואחרי תביני למה ישנו יחס גורר יחס את תתייחסי לאנשים לדעתך לא תורמים (שאין לך בכלל מושג מי תורם איך וכמה) שאת תתייחסי אליהם בצורה יפה הם יתייחסו אליך באותה צורה כנראה היחסי אנוש שלך לא משהו כי משום מה שלי דווקא לא רעים אחרת לא היו מנג'סים לי מהצבא לחזור להיות מפקד באחת היחידות ששירתי בהן בצבא...

pain is MY love

New member
תקשיב לי

את המירמור שלך לך תוציא במקום אחר אם אתה מתוסכל מהחיים האומללים שלך אל תבוא להציג את זה כאן בפורום לך תעשה משהו מועיל יותר ממני, תורם יותר ממני ומהנה יותר ממני. נמאס לי לקרוא את השטויות שלך נראה לי שכדאי שניפרד כידידים עד המילואים הבאים

lb22

New member
למזלי אין ק. מילואים כמוך

שלי הרבה אבל הרבה יותר נחמדה, הרבה יותר בוגרת והרבה יותר טובה . להזכיר לך מי האדם שטען שהוא תורם בזה שהוא מרים טלפונים כל היום...אה כן את.. אז את המירמור שלך מזה שאת חוזרת ב12 בלילה מהצבא תלמדי לבטא בצורה אחרת.

Dark Muse

New member
תמיד יהיה מי שיעשה את זה...

אבל העובדה שאת עושה את זה, ולא מישהו\י אחרת, כבר צריך לתת לך כבוד הראוי. יש לי דעות רעות על קציני שלישות (ולא רק), בעיקר בגלל מה שאני רואה, ובעיקר בגלל שאני מתעסק עם כל הקטע של הקצונה, אבל יש באמת קצינים שעובדים כמו חמורים. אז כן זה תפקיד משרדי, אבל אם הם לא כשירים מבחינה בריאותית או מסיבות אחרות, ללכת ולרוץ תחת פצצות בלבנון, אין סיבה שהם לא יעשו עבודה עורפית, שאגב, היא לא פחות חשובה. כי בלי חיילים בעורף,בעבודות מנהלה, אין צבא.

lb22

New member
יש גבול כמה המילואים זה דבר חשוב

ואני מדבר בתור איש מילואים שמתייצב כל פעם שקוראים לי ביחידה שלי. אבל יש גבול שברגע שהוא נחצה הצבא או קצינת המילואים צריכה להגיד אוקיי טעינו ונראה לי שזה הגבול הזה הפגיעה בפרנסה של הבן אדם. וד"א אני לא רואה בצו 8 צו מילואים רגיל, לצו מילואים רגיל יש התראה של כמה חודשים צו 8 זה מהיום להיום בלי הכנה מוקדמת.

מיטללל

New member
תגידי,

אח שלך דיבר עם המ"פ שלו? הסביר לו את המצב? במידה ולא - שיעשה את זה, יסביר לו את המצוקה, יבדוק אם יש אפשרות לבטל את המילואים. במידה ואין כזו אפשרות-שידאג שהמ"פ ידע ויכיר את הבעיה, ע"מ שבמידה ויהיה ניתן לקצר לחלק מהמזומנים את המילואים-אחיך יהיה ביניהם.

Zoharrr

New member
מאוד...

מיוחד מידי... רק שיהיה לי בריא. שתבין שאם קורה לו משהו... לא היתה לו אהבה ראשונה, חברה, הוא לא יודע מזה לעשות אהבה כי הוא מחכה לאחת הזאת, הוא לא ממהר... הוא מוכן להקריב את החיים שלו בשביל המדינה. הוא רצה להמשיך את החיים כאן במשק כי אבא שלנו כבר זקן ואי אפשר לתת להכל לשקוע,לכל מה שאבא שלי בנה במו ידיו... נקווה לטוב. הוא הנדסה, זה כמעט ברור שישלחו אותו לצפון...

את מאמינה?

אני אמנם לא דתי אבל אני בן אדם מאמין. אני חושב שבזכותו, בזכות ההקרבה שלו, מישהו שם למעלה כבר ישמור עליכם וידאג שלא תיפגעו יותר מדי בתקופת העדרו. אנשים כאלה מקבלים את שכרם, כך אני מאמין, לא מידי אדם, אלא מידי שמים.

Zoharrr

New member
אני גם מאמינה.

וגם הוא.הוא מין סוג של דתי אפילו. וזאת הבעיה העיקרית... הוא תמיד ומר ש:"ועשיו שונא ליעקב". תמיד זה היה ככה ותמיד יהיה... הוא מסתכל על ההיסטוריה של עם ישראל ורואה שכל פעם שהפגנו חולשה הגויים גברו עלינו ולכן צריך להפגין כוח והוא מוכן שהפגנת הכוח תהיה על חשבונו... ואני מקווה שמישהו שם למעלה ישמור עליו, כמו ששמרו עליו בהנדסה כשהוא "רק" שבר כתף, ובמילואים,שהוא "רק" חטף מכה בג וקיבל 10% נכות בעקבות זה... ושישמור על עצמו.

למעלה