שיר הסיום של כוכב הישרדות יפה!! עכשיו בדיוק אני שומע אותו במחשב XD
T Takashi Tomoko New member 2/6/06 #22 ../images/Emo34.gifמכיוון שכבר ענו לך, נצל"ש תמליצו לי על השיר הכי טוב של דירו ומאליס מיזר לדעתכם. אני אתן לזה ניסיון, נראה אם ימצא חן.
../images/Emo34.gifמכיוון שכבר ענו לך, נצל"ש תמליצו לי על השיר הכי טוב של דירו ומאליס מיזר לדעתכם. אני אתן לזה ניסיון, נראה אם ימצא חן.
P PENELO New member 2/6/06 #55 >.>" את יכולה לעשות ביוטובי חיפוש של זה עם הקליפ ^^" .. מה שבטוח תימצאי קייג' ^^
N Nittle Grasper New member 2/6/06 #56 >.>" יורסלף אני יודעת שיש ביוטיוב, שמעתי משם.. אבל אני רוצה את זה ברשימת השמעה אז לא עוזר לי און ליין תמיד :\
>.>" יורסלף אני יודעת שיש ביוטיוב, שמעתי משם.. אבל אני רוצה את זה ברשימת השמעה אז לא עוזר לי און ליין תמיד :\
N Nittle Grasper New member 3/6/06 #109 ../images/Emo45.gifשיר מצויין של דירו אני שומעת אותו עכשיו בלופים
N Nittle Grasper New member 3/6/06 #111 ../images/Emo122.gif*שירים מצויינים ואת raison detre התכוונתי שאני שומעת עכשיו XD
Z Zuki No Kese New member 2/6/06 #63 זהו, גם לי יש כמה שאלות... אמממ.. מישהו רואה את המנגה "אחי היקר"? [oni-sama] אם כן, מישהו יודע איך קוראים לשיר פתיחה שלו? ו... מישהו רואה את "הלוחמים מהעתיד"? אז מי שרואה, יודע מה השם של השיר סיום שלו? תודה מראש ^_^
זהו, גם לי יש כמה שאלות... אמממ.. מישהו רואה את המנגה "אחי היקר"? [oni-sama] אם כן, מישהו יודע איך קוראים לשיר פתיחה שלו? ו... מישהו רואה את "הלוחמים מהעתיד"? אז מי שרואה, יודע מה השם של השיר סיום שלו? תודה מראש ^_^
D Dark L New member 2/6/06 #67 הא, שכחתי. ואת השיר סיום של אינויאשה.. לא הראשון, השני. זה עם הקליפ שסאשומרו מופיע בו על רקע סגול משהו... סומימאסן ^_^"
הא, שכחתי. ואת השיר סיום של אינויאשה.. לא הראשון, השני. זה עם הקליפ שסאשומרו מופיע בו על רקע סגול משהו... סומימאסן ^_^"
T Takashi Tomoko New member 3/6/06 #118 ../images/Emo34.gif [ככה זה כתוב לי בתיקייה] אוניסאמה- Kin no Utsuwa, Gin no Utsuwa [Satomi Takada] הלוחמים המעתיד [ג'נרטור גאל]- I want out ולמנגה אין שירי פתיחה וסיום, לאנימה יש ^_^
../images/Emo34.gif [ככה זה כתוב לי בתיקייה] אוניסאמה- Kin no Utsuwa, Gin no Utsuwa [Satomi Takada] הלוחמים המעתיד [ג'נרטור גאל]- I want out ולמנגה אין שירי פתיחה וסיום, לאנימה יש ^_^
D Dark L New member 3/6/06 #129 אמממ... אבל... ללוחמים מהעתיד יש שיר סיום... והוא יפייפה... מממ.. אין אותו לאף אחד? ^_^