אב"ג - ראיון שני

kontsy

New member
../images/Emo41.gif בהצלחה לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

ואני אמשיך לקפוץ על כל טלפון שאני שומעת

אפשר לקוות עד יום שני

מלכה אמרה לי היום שהם מזמינים לראיון שני עד יום שני בערב. מי שחו"ח לא יקבל שיחה עד אז, כבר יבין שלא הלך... בהצלחה לכולם.

rshalit

New member
אבל לך ולי יש ביום ראשון ...

זה לא מלחיץ אותך שלנו יש ראיונות ראשונים כשאחרים כבר מתחילים את הראיונות הבאים ???? ובהצלחה לכולם

לי היה היום, אבל זה באמת לא משנה

אז יהיה לך ראיון ביום ראשון. תשתדלי להיות רגועה ותעברי כמו גדולה. מקווה שלא תיפלי על עדינה אורון המרשעת (עכשיו נזכרתי שגם אני נפלתי עליה בפעם הקודמת שנרשמתי לב"ש, אבל הפעם דווקא נפלו בחלקי שני מראיינים נחמדים מאד).

morancho1

New member
עוד פעם עדינה הזאת..

מה היא לא מקבלת אף אחד? זאת הסיבה שלא קיבלתי עדיין זימונים?? אווווף. היא כל הזמן חייכה אליי והתעניינה במשפחה שלי...איך אני אמורה לדעת מה זה בכלל אומר על הסיכויים שלי! תוכל לענות לי על שאלה חשובה: למה אמרת שהיא מירשעת? כי בראיון איתה לא שמתי לב לזה, אבל אולי התרגשתי מדי בשביל לשים לב אז זה לא אומר הרבה...

לא משהו ספציפי, זאת תחושה

עד כמה שאני זוכר, תוך כדי הראיון היא כבר הבהירה לי שלא אעבור, ואמרה משהו בסגנון "אם בכל זאת תהיה פעם רופא, אז אולי תבין...". כשדיברנו על הדילמות שיכולות להתעורר בחיים, והזכרתי שגם שופט יכול לעמוד בפני דילמה, היא קטעה: "איזה שטויות, שופט צריך לשפוט לפי החוק וזהו זה". ועוד כל מיני דברים כאלה. בקיצור התרשמתי שהגברת לא נחמדה במיוחד, בלשון המעטה. וכן היא חייכה גם אצלי, אבל זה לא משנה.

morancho1

New member
היא פשוט טועה

שופט פועל לפי החוק היבש וזהו? ממתי במדינה הזאת יש חוקים נורמאליים עקביים שקל לעקוב אחריהם בצורה לוגית? אם החוק היה כל כך "ברור", לא היה צריך כל כל הרבה עורכי דין שיפרשו אותם, נכון? איזה משפט מטומטם ולא קשור.

מורן, גם אני חושב שהיא טועה ובגדול

בעניין השופטים, אבל הסמכות אצלה ולא אצלי. מה שמעלה עוד פעם את המחשבה המתסכלת שמישהו בעל שיקול דעת בעייתי עלול לקבל סמכות לחרוץ גורלות. אז הייתי מבואס מדי מהדחייה בשביל לחשוב על תלונות. בכל מקרה מה שהיה היה, let the dead bury their dead. הפעם לקחו אותי שני מראיינים חביבים (שולמית ולפיש ושמעון ויצמן), שאמנם זרקו לי שאלה בעייתית אחת, אבל עדיין היו נחמדים מאד, ואני מקווה שהעבירו אותי.

מועמדת55

New member
ברצוני לשאול...../images/Emo13.gif

איזו שאלה בעייתית נשאלת בראיון? מה ענית? תודה מראש!!!

מה אני עושה אם אני מקבל 5 מיליון

כדי להקים מרפאה בשיכון ד' בב"ש. כשהתחלתי לדבר על פעילות בכיוון של רפואה מונעת, פגישות עם התושבים כדי לברר מה הצרכים שלהם, היא אמרה "לעשות רוורס" ולהגיד איך אני מתכנן הקמת המרפאה, ולא את פעילותה העתידית. אין לי מושג בתכנון ודברים האלה, אבל הצעתי להקים צוות שיכלול מומחים בכל מיני תחומים ותושבי השכונה. מסמסנו את זה קצת, ואז היא שאלה מה אעשה אם באמצע יקצצו לי מחצית מהתקציב. אז אמרתי שאנסה לקצץ בכוח אדם ובהוצאות אחרות, וגם (את זה אמרתי אחרי רמז שלה) לגייס תרומות ממקורות שונים. לא יודע אם העבירו אותי או לא, אבל נראה לי שהם מראיינים טובים מרוב הבחינות.

natalysh

New member
וואי היא לא מנומסת... עזבו זה שהיא

לא נחמדה, חצי מהמראיינים לא נחמד, אבל נימוס? אני מרגישה זבל כשאני אומרת לחברים שלי מהשכונה "איזה שטויות", אז להגיד כזה דבר במעמד של ראיון? יש אפילו עילה לתלונה בנושא הזה, אני חושבת.

היא פשוט רצתה לראות שאתה דובק בדעה

שלך. אם היא היתה עושה לי את זה הייתי עונה לה שאומנם הוא שופט על פי החוק אבל תפקידו הוא גם לפרש את החוק ולבדוק איך הוא חל על כל מקרה ומקרה. שופט גם מקבל המון המון אינפורמציה והוא צריך לברור ממנה את מה שהוא חושב שרלוונטי לפסיקה. אבל ברור שבדיעבד ובראיה מהצד הכל יותר ברור וקל, אז אל תתרגש מזה יותר מדי, לך תדע מה היא באמת רצתה לשמוע...

mmm wondering

New member
וגם אותי ראיינה עדינה!

זאת אומרת שאני לא עוברת לראיון השני?!! דווקא היא הייתה נחמדה וחייכה גם היא לא דיברה הרבה למען האמת..

זה לא אומר כלום, אולי היא השתפרה

מאז. חוצמזה לא יתכן שהיא מכשילה את כולם. נראה לי שיו"ר ועדת הקבלה דווקא מאד בסדר, ולו היה רואה שהגברת מכשילה את כולם, היה מעיף אותה. אם היא לא שאלה אותך שאלות מתקילות, אז אולי הכל בסדר ותעברי. מקווה שניפגש בראיון השני או בלימודים.

dorin276

New member
אגב ביום הפתוח בב"ש אמרו

שעושים ממוצע ציונים שנותן כל מראיין ומנרמלים, כלומר אם יש מראיין שנותן באופן קבוע ציונים נמוכים יחסית, או גבוהים יחסית, הדבר לא ישפיע על סיכויי הקבלה של כל מרואיין.

יוסי n

New member
איני יודע למי הגבת, לי או לליאו...

אני לא לחוץ מזה. ראשית כי איני יודע לפי איזה עקרון הם קובעים את סדר המוזמנים, ושנית כי יש בכך צד חיובי - לפחות נקבל תשובה מהר מאד, באותו יום או למחרת. לא נשאר הרבה זמן. תהיי רגועה. אם נהיה טובים, ונתאים להם, לא תהיה משמעות למועד קיום הריאיון. ואם לא - לא נורא. ניסינו. בהצלחה.

למעלה