אב"ג - ראיון שני

מזל טוב לכל המזומנים

ולאלו שלא (עדיין), להרגע. יש עוד יומיים שלמים (הם מזמנים גם בימי שישי), וגם אם חלילה תדחו, העולם ימשיך להתקיים (גם זה שלכם, מניסיון), ואחרי יומיים של דכאון תחזרו לעצמכם כמו גדולים, אז אין טעם לעשות חשבונות מיותרים, מה שיהיה, יהיה.

קרודיו

New member
הם יתקשרו כשיגמר הסבב הראשון.

איך אחרת הם יכולים לדרג???? אלא אם כן הם מתקשרים קודם לאילו שמדורגים ממש ממש גבוה... השאלה מתי נגמר הסבב הראשון...

יוסי n

New member
מידע חם על הראיונות בב"ש:

המידע הנ"ל לא ניתן לי רשמית ע"י האונ', אך הוא ממקור מהימן מאד. מול כל מראיין בראיון בב"ש יש דף שבו מספר פרמטרים אותם מתבקש המראיין להעריך אצל המועמד, בסולם של 4-1. המראיינים ממלאים את הדפים האלו, כל אחד בנפרד, ללא התייעצות, ברגע שהמועמד יוצא מהראיון. הציון הסופי אותו מקבל המועמד הוא שקלול של שתי ההערכות. כך שלמעשה, כבר מיד לאחר הראיון ניתן לדעת מהו הציון. מועמדים שמקבלים הערכות גבוהות ביותר יזומנו ראשונים לראיון השני, ברגע שהאוניברסיטה תתחיל לזמן. אלו שקיבלו הערכות מחפירות יידחו מיד, או יועברו לקבוצת ביקורת*. אלו שקיבלו הערכה בינונית יישארו במצב 'המתנה' עד שכל המועמדים ירואיינו ויקבלו הערכות, ואז הזימון לראיון שני ייעשה ע"פ מדרג ההערכות. * כחלק מתהליך הבדיקה של האונ' את עצמה ואת שיטת המיון שלה, חלק מהמועמדים שקיבלו הערכה גרועה בראיון הראשון יזומנו, למרות ההערכה הגרועה, לראיון שני, במסגרת 'קבוצת ביקורת'. האונ' תקווה לקבל הערכה גרועה שנייה שתתאים להערכה הראשונה, ע"מ לאשר ששיטת המיון אכן עובדת כהלכה. מועמדים אלה אינם יכולים לדעת שהם מוזמנים בשל היותם בקבוצת הביקורת, ודחייתם קבועה מראש, אלא אם כן בראיון השני מתקבלת הערכה שסותרת לחלוטין את זו של הראיון הראשון (מה שבד"כ לא קורה). במקרה זה, ההחלטה לגביהם תתקבל ע"ס שקלול של שתי ההערכות בשני הראיונות, ועמידתם ביחס לשאר המועמדים, המקומות הפנויים שנותרו וכו'.

קרודיו

New member
לפי מה שהם אמרו השבוע..

לפי מה שאמרו לי שהייתי בראיון הראשון השבוע הם צריכים להתקשר לאנשים להערכתי היום צ\הם צריכים להתחיל להתקשר.....

asiuta

New member
אני מציעה לכולנו

ללכת לים ולהאבק קצת במדוזות (או סתם להישרף), לאלו מאיתנו שלא עובדים ולא עושים כלום כמובן.. (כמוני). כל הלחץ הזה לא עושה טוב לעור הפנים, אלא אם כן פיצוץ חצ'קונים עבורכם זה עיסוק מזכך...

asiuta

New member
איזה קטע

לפני חצי שעה יש לי טלפון ממספר חסום, אני עונה "שלום מדברת מה שמה ממדור רישום ב.." ואני כבר- מה? באמת? לא יכול להיות, אני כבר רוצה לקחת עט ודף לרשום מתי קובעים לי ראיון ואז היא ממשיכה "מהאוניברסיטה העברית בירושלים..." אח.. האכזבה. (סתם רצתה להגיד לי שהיה רשום שאני עתודאית משום מה והם שינו את זה)

../images/Emo41.gifאב"ג - ראיון שני../images/Emo41.gif

נא לשרשר את כל ההודעות הקשורות לראיון השני של באר שבע לכאן.

רעם69

New member
שאלה כללית

ההצהרת בריאות שמביאים לראיון השני צריכה להיות חתומה על ידנו או על ידי רופא? תודה

../images/Emo208.gif לגבי ההצהרת בריאות..

להביא מרופא המשפחה? או שישנו טופס מודפס וערוך של האוני' עליו רק יש לחתום??

רעם69

New member
תשובה

יש טופס מודפס וערוך של האוניברסיטה.אני כמעט בטוח שאנחנו רק צריכים לחתום עליו.

kontsy

New member
שאלתי בפקולטה

הם אמרו שאם אין בעיות ואתה בריא רק אתה צריך לחתום, אם יש מחלות או משהו חשוב אז צריך גם רופא. אם זה רלוונטי אז תתקשר אליהם, הם ממש נחמדים בב"ש.

kontsy

New member
המן בהצלחה גם לך! ../images/Emo20.gif

מקווה שניפגש בפקולטה

למעלה