אוף טופיק

איכססס בורגר ראנץ' יש להם

אכל מגעיייייייייייללל הצ'פיסים שלהם נראים כמו לא תולעים! והאוכל שלהם גועל נפש אני כבר 3 שנים לא נגעתי באוכל של בורגר ראנץ'

צדק8

New member
../images/Emo5.gif

סטייק זה הדבר הכי דוחה בארץ ! וגם המבורגר...פוי. אני בכלל לא מתגעגעת לזה.. אני מתגעגעת לנקניקיות בקטנות על האש.. ולקטשופ עם שניצל

Shai Felton

New member
סטייק חזיר זה דוחה../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

אבל סטייק רגיל זה אחלה

סטייק פילה זה ה-דבר!!!../images/Emo8.gif אבל...

אין דבר שמשתווה לכנפיים עם רוטב ברביקיו!!! תשאלי את שי ורעות

חחחחחחחח ../images/Emo13.gif אני לא אוכלת כשר..

כאילו אני יכולה לאכול אחרי בשר משהו חלבי.. אבל אני לא אוכלת חזיר או חיות אחרות.. רק פרות ותרנגולות..

חחחחחחחח ../images/Emo13.gif אני לא אוכלת כשר..

כאילו אני יכולה לאכול אחרי בשר משהו חלבי.. אבל אני לא אוכלת חזיר או חיות אחרות.. רק פרות ותרנגולות..

רעים

אני צמחונית איך אפשר לאכול חיות. אני לא מבינה למה חיה צריכה להרצח בשבלנו יש מספיק תחליפים מצוינים במקום בשר ואל תגידו לי את השטויות האלו על גלגל החיים וזה שמאז ומתמיד האדם אכל בשר גילו שזה בכלל לא נכון ופעם האדם הקדמון אכל רק צמחים והקיבה שלו לא היתה מתאימה לבשר עובדה הקופיםהם חיה צמחונית אנחנו הרי התפתחנו מהם. וכךל מי שחושב שאני משוגעת תכנסו לאנונימוס צפו בסרטים או אם הקיבה שלכם לא מספיק חזקה אז לכתובות ותראו יך החיות סובלות בשבלנו www.anonymous.org.il

Shai Felton

New member
אמממ../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

זה שאני אפסיק לאכול בשר לא יפסיק את זה שירצחו חיות בשביל אכילה. אם זה היה ככה אני משערת שלא הייתי אוכלת, אבל זה לא ישנה שומדבר......

אסף 1989

New member
לא מצדיק אותך

זה מאוד בריא לאכול בשר יש בז הרבה ברזל ובנוסף זה גם מאוד טעים, הכל אופן, לא משנה מה אני לא אוותר על בשר. וחוצמזה רק שתדעי שהקופים נקראים "אוכלי כל" (כמו בני האדם) והם אוכלים גם בשר אם לא יותר.

למעלה