אוף טופיק

TauraMan

New member
מי כאן יודע ערבית טוב?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

דחוווף!

animals lover

New member
אני לא יודעת טוב אבל...../images/Emo107.gif

אני יודעת שסוס בערבית זה חַצָאן ויש לי איפשהו איך כותבים את זה... אני לא זוכרת.... ד"א-תודה דורון-נתת לי רעיון לשירשור חדש....

animals lover

New member
תשובה../images/Emo107.gif

אפשר להגיד גם חצאן וגם חסאן-פשוט במבטא ערבי זה נשמע משהו בין לבין... כמו ה-TH באנגלית שזה ט' וס' ביחד....

אסף 1989

New member
אומרים גם וגם

וזה לא נכון שזה נישמע כמו th אני למדתי ערבית ואות הזאת נקראת צאד כלומר צ' בלי דגש לכן מבטאים את זה כמו ס'. מובן?

animals lover

New member
אני יודעת שזה לא נשמע ככה...../images/Emo107.gif

פשוט נתתי דוגמא את ה-TH... דרך אגב-אסף-אם אתה יודע כל כך טוב ערבית אולי תלך לhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=112 ותענה שם על שאלות שלי ושל דורון בבקשה?...

אסף 1989

New member
האמת שלכתוב

ערבית זה הדבר האחרון שבא לי לעשות כרגע, עוד מעט מתחילים הלימודים ואני ממש לא זוכר ולא רוצה להזכר בערבית. סוריייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

TauraMan

New member
טוב אז מי שיודע!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

בבקשה שיגיד לי איך כותבים את השמות האלו(יש מקלדת ערבית בצד...) ג'קלין- סיבון- קאסי- אמילי- תודה

Shai Felton

New member
נמנמנ...../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

אין פה מקלדת של ערבית, רק בניסויים יש....

כמו בעברית רק באותיותר ערביות

כלומר האותיות הערביות המקבילות לעברית ככה זה בכל השמות אני לומדת ערבית כבר שנה שלישית

טוי בוי

New member
אני יודעת טוב ערבית...

ציון 80 בתעודה ובכל המבחנים 80-100 ולומדת מכיתה ב אז כבר 7 שנים אני לומדת ערבית.....

אסף 1989

New member
אז מה, אני קיבלתי

100 בערבית בסוף השנה בציון הסופי
(שחצן). אבל אני לא לומד 7 שנים, רק ז' ו-ח' ועכשיו ב-ט' זאת השנה השלישית שלי.

טוי בוי

New member
קיבלתי 80 בנס...חחח

כל השנה התפרענו וזרקנו דברים אחד על השני ולא נתנו למורה ללמד חחחחח כעיקרון אני היתי אמורה לקבל 90-100 גם..חחח

TauraMan

New member
יאייייי!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כנראה שאני הולכת לעיר הנוער בחיפפפפפה!!

למעלה