מי כאן יודע ערבית טוב? דחוווף!
T TauraMan New member 25/8/03 #6 מי כאן יודע ערבית טוב?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif דחוווף!
A animals lover New member 26/8/03 #7 אני לא יודעת טוב אבל...../images/Emo107.gif אני יודעת שסוס בערבית זה חַצָאן ויש לי איפשהו איך כותבים את זה... אני לא זוכרת.... ד"א-תודה דורון-נתת לי רעיון לשירשור חדש....
אני לא יודעת טוב אבל...../images/Emo107.gif אני יודעת שסוס בערבית זה חַצָאן ויש לי איפשהו איך כותבים את זה... אני לא זוכרת.... ד"א-תודה דורון-נתת לי רעיון לשירשור חדש....
A animals lover New member 26/8/03 #10 תשובה../images/Emo107.gif אפשר להגיד גם חצאן וגם חסאן-פשוט במבטא ערבי זה נשמע משהו בין לבין... כמו ה-TH באנגלית שזה ט' וס' ביחד....
תשובה../images/Emo107.gif אפשר להגיד גם חצאן וגם חסאן-פשוט במבטא ערבי זה נשמע משהו בין לבין... כמו ה-TH באנגלית שזה ט' וס' ביחד....
א אסף 1989 New member 26/8/03 #29 אומרים גם וגם וזה לא נכון שזה נישמע כמו th אני למדתי ערבית ואות הזאת נקראת צאד כלומר צ' בלי דגש לכן מבטאים את זה כמו ס'. מובן?
אומרים גם וגם וזה לא נכון שזה נישמע כמו th אני למדתי ערבית ואות הזאת נקראת צאד כלומר צ' בלי דגש לכן מבטאים את זה כמו ס'. מובן?
A animals lover New member 26/8/03 #32 אני יודעת שזה לא נשמע ככה...../images/Emo107.gif פשוט נתתי דוגמא את ה-TH... דרך אגב-אסף-אם אתה יודע כל כך טוב ערבית אולי תלך לhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=112 ותענה שם על שאלות שלי ושל דורון בבקשה?...
אני יודעת שזה לא נשמע ככה...../images/Emo107.gif פשוט נתתי דוגמא את ה-TH... דרך אגב-אסף-אם אתה יודע כל כך טוב ערבית אולי תלך לhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=112 ותענה שם על שאלות שלי ושל דורון בבקשה?...
א אסף 1989 New member 26/8/03 #33 האמת שלכתוב ערבית זה הדבר האחרון שבא לי לעשות כרגע, עוד מעט מתחילים הלימודים ואני ממש לא זוכר ולא רוצה להזכר בערבית. סוריייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
האמת שלכתוב ערבית זה הדבר האחרון שבא לי לעשות כרגע, עוד מעט מתחילים הלימודים ואני ממש לא זוכר ולא רוצה להזכר בערבית. סוריייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
T TauraMan New member 26/8/03 #13 טוב אז מי שיודע!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif בבקשה שיגיד לי איך כותבים את השמות האלו(יש מקלדת ערבית בצד...) ג'קלין- סיבון- קאסי- אמילי- תודה
טוב אז מי שיודע!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif בבקשה שיגיד לי איך כותבים את השמות האלו(יש מקלדת ערבית בצד...) ג'קלין- סיבון- קאסי- אמילי- תודה
S Shai Felton New member 26/8/03 #15 נמנמנ...../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif אין פה מקלדת של ערבית, רק בניסויים יש....
ל ליבי ומונטה New member 26/8/03 #45 כמו בעברית רק באותיותר ערביות כלומר האותיות הערביות המקבילות לעברית ככה זה בכל השמות אני לומדת ערבית כבר שנה שלישית
כמו בעברית רק באותיותר ערביות כלומר האותיות הערביות המקבילות לעברית ככה זה בכל השמות אני לומדת ערבית כבר שנה שלישית
ט טוי בוי New member 26/8/03 #24 אני יודעת טוב ערבית... ציון 80 בתעודה ובכל המבחנים 80-100 ולומדת מכיתה ב אז כבר 7 שנים אני לומדת ערבית.....
אני יודעת טוב ערבית... ציון 80 בתעודה ובכל המבחנים 80-100 ולומדת מכיתה ב אז כבר 7 שנים אני לומדת ערבית.....
א אסף 1989 New member 26/8/03 #30 אז מה, אני קיבלתי 100 בערבית בסוף השנה בציון הסופי (שחצן). אבל אני לא לומד 7 שנים, רק ז' ו-ח' ועכשיו ב-ט' זאת השנה השלישית שלי.
אז מה, אני קיבלתי 100 בערבית בסוף השנה בציון הסופי (שחצן). אבל אני לא לומד 7 שנים, רק ז' ו-ח' ועכשיו ב-ט' זאת השנה השלישית שלי.
ט טוי בוי New member 26/8/03 #31 קיבלתי 80 בנס...חחח כל השנה התפרענו וזרקנו דברים אחד על השני ולא נתנו למורה ללמד חחחחח כעיקרון אני היתי אמורה לקבל 90-100 גם..חחח
קיבלתי 80 בנס...חחח כל השנה התפרענו וזרקנו דברים אחד על השני ולא נתנו למורה ללמד חחחחח כעיקרון אני היתי אמורה לקבל 90-100 גם..חחח
פ פיצפיצון New member 26/8/03 #11 ../images/Emo41.gif אוף טופיק ../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif לא לפתוח לבד!
T TauraMan New member 27/8/03 #62 יאייייי!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif כנראה שאני הולכת לעיר הנוער בחיפפפפפה!!