איזה קטע, יש לנו אחת בחווה עכשיו, היא עישנה אז אמרתי לה ש"את יודעת כמה עישון זה מסוכן?" אז היא ענתה לי ב"את יודעת כמה בשר אדום הוא מסוכן?" אז עניתי לה שבגלל זה אני צימחונית אז היא שאלה עם אני מרוצה מהגובהה שלי... חחח... אז אמרתי לה שאני רק בת 12 והיא הייתה בשוק... חי חי חי....
כי רק מאז בזכותילדה מהכיתה שלי ידעתי מה נאלצותץ לעבור החיות בשיל שנאכל אותם,שהייתי קטנה אכלתי כי חשבתי שהחיה מתה כברובגלל זה מותר לאכול אותה לא ידעתי שרצחו אותה בשבילי. וגם אני נגד ניסוים בבע"ח כי עושים היום המון ניסויים סתם שלא מועילים ומתעללים בחיות בכווונ.זה דורש הרבה הסברים ולא נראה לי שיש לכולם כוח למרות זה מאד חשוב. אני לא מתנגד לכל הניסויים אני חושבת שיש ניסויים הכרחיים. עשיתי על זה עבודה על ניסויים בבע"ח שיכנס לאנונימוס www.anonymous.org.il
שזה ממש אבל ממש מטומטם הלווו אנחנו בגלגל החיים (אף פעם לא למדתם על זה -אפילו לא בגן????)אנחנו חיבים לאכול וזה מה שאלוהים (אני לא מאמינה בו אבל מה אפשר לעשות אין לנו עולם אחר) נתן לנו את העולם הזה עם חיות שאנחנו אמורות לאכול אותם זה כמו שתגידו הפרה היא לא צימחונית היא אוכלת חרקים בדשא ושהנמר הוא רוצח כי הוא טרף איזה משהו אבל אם הייתם אומרים שאסור לו לאכול את מה שהוא מצא הוא ימות ואז מה עשיתם בזה אותו הדבר איתנו ככה אנחנו נוצרנו ואי אפשר לשנות את זה גם אני לא אוהבת "לרצוח" אבל כולם חיבים לעשות את זה זהו גלגל החיים!!!!!!!!!! אני מקווה שתבינו וממש אין לי לב רע רק אני יודעת את העובדות המעשיות!!