אוף טופיק

טוי בוי

New member
היתי באה אבל אני מ-2 עד 7 בחווה

יש לי שיעור סוף סוף מענין מה נעשה עם רנה קפיצות או דרסאג'....

gal616

New member
למי יש פה מסנג'ר??

אם כן ובא לכם לרשום-תרשמו בבקשה.....

gal616

New member
רק אל תענו בהמוניכם-כנראה שלאף אחד

אין מסנג'ר....

TauraMan

New member
חזרתי מהופעה של..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

מוניקה סקס, היהודים, דנה ברגר והדג נחש, הלכנו לפני מוקי ושוטי הנבואה.. באסהההה אבל היה ג-ד-ו-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

animals lover

New member
אני צמחונית מאז../images/Emo107.gif

שנולדתי בערך....אמא שלי וכל המשפחה שלי צימחונים כבר הרבה מאוד שנים!!! היו פעמים שאכלתי בשר אבל אני כמעט מאז ומתמיד צימחונית!!!

חחח, אני רק שנתיים....

איזה קטע, יש לנו אחת בחווה עכשיו, היא עישנה אז אמרתי לה ש"את יודעת כמה עישון זה מסוכן?" אז היא ענתה לי ב"את יודעת כמה בשר אדום הוא מסוכן?" אז עניתי לה שבגלל זה אני צימחונית אז היא שאלה עם אני מרוצה מהגובהה שלי... חחח... אז אמרתי לה שאני רק בת 12 והיא הייתה בשוק... חי חי חי....

צדק8

New member
שנתיים ? 11 שנה ?

אני שנה וקצת... התחלתי להיות יום אחרי לג בעומר של השנה הקודמת
כנראה מעודף בשר..

אני 3 שנים

כי רק מאז בזכותילדה מהכיתה שלי ידעתי מה נאלצותץ לעבור החיות בשיל שנאכל אותם,שהייתי קטנה אכלתי כי חשבתי שהחיה מתה כברובגלל זה מותר לאכול אותה לא ידעתי שרצחו אותה בשבילי. וגם אני נגד ניסוים בבע"ח כי עושים היום המון ניסויים סתם שלא מועילים ומתעללים בחיות בכווונ.זה דורש הרבה הסברים ולא נראה לי שיש לכולם כוח למרות זה מאד חשוב. אני לא מתנגד לכל הניסויים אני חושבת שיש ניסויים הכרחיים. עשיתי על זה עבודה על ניסויים בבע"ח שיכנס לאנונימוס www.anonymous.org.il

animals lover

New member
ומה שמצחיק בזה../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif

שעשו לי בדיקת דם ומצאו שיש לי עודף ברזל!!! (
מאיפה
)

אני חושבת.....

שזה ממש אבל ממש מטומטם הלווו אנחנו בגלגל החיים (אף פעם לא למדתם על זה -אפילו לא בגן????)אנחנו חיבים לאכול וזה מה שאלוהים (אני לא מאמינה בו אבל מה אפשר לעשות אין לנו עולם אחר) נתן לנו את העולם הזה עם חיות שאנחנו אמורות לאכול אותם זה כמו שתגידו הפרה היא לא צימחונית היא אוכלת חרקים בדשא ושהנמר הוא רוצח כי הוא טרף איזה משהו אבל אם הייתם אומרים שאסור לו לאכול את מה שהוא מצא הוא ימות ואז מה עשיתם בזה אותו הדבר איתנו ככה אנחנו נוצרנו ואי אפשר לשנות את זה גם אני לא אוהבת "לרצוח" אבל כולם חיבים לעשות את זה זהו גלגל החיים!!!!!!!!!! אני מקווה שתבינו וממש אין לי לב רע רק אני יודעת את העובדות המעשיות!!

למעלה