אוף טופיק

מזל טוב! דורוני..

have fun... מזל טוב!מזל טוב! מזל טוב!מזל טוב! אנשושים: מה קניתם לבית צפר? של איזה חברה? תיק רגיל או צד?

אממממ לי יש...

תיק של Quiksilver שקניתי שנה שעברה בצרפת.. ויש לי עוד תיק שלהם שאני גם משתמשת מדי פעם ועוד תיק שלהם ששייך לאח שלי אבל אימצתי אותו לעצמי והוא כזה תיק צד.. וסתם המשכתי במסורת שלי בקניית יומן קטן של פו הדוב.. זה כבר שנה שלישית!!! יש לי סרייה!!.. וכל השטויות הנלוות של עטים ומחברות..

Sweet SuGaR

New member
יש לי כחול של קוויק סילבר עם פרחים

ועוד אחד של נייקי שיגיע אליי עוד שבועיים! יאייייי אחותי חוזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני קונה יומן רגיל ועוטפת אותו.. יהיה לי יומן שולט השנה!!!

gal616

New member
רק לשתף אותכם במשהו../images/Emo7.gif

ידיד שלי נפטר אתמול מתאונת דרכים.... הוא רכב על טרקטורון והתהפך ומת במקום.. מי שזה מעניין אותו יש כתבה בידיעות אחרונות (במוסף הראשי כמה עמודים לפני סוף המוסף)

צדק8

New member
אויש' מסכנה ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

יהי זכרו ברוך

טוי בוי

New member
אני לא יודעת מה לומר...

זה לא חיה שאפשר פשוט להדליק נר וירטואילי... אני באמת לא יודעת מה להגיד ולא נעים לי לא להגיב...

זה ממש עצוב משתתפת בצערך...

חבל שילד מת בגיל כ"כ צעיר שעוד הי לו מה לעשותץ בחים קראתי את הכתבה זה מש עצוב מדליקה נר

mkuzi

New member
../images/Emo16.gif גם במושבה שלנו קרה דבר דומה...

שני אנשים רכבו על טרקטורן עם הילדים שלהם -כל אחד היה עם ילד אחד וכשהם רכבו על איזה גבעה הטרקטורן התהפך ואחד הילדים נהרג. כל השאר הצליחו להינצל.

TauraMan

New member
אנשיםםם!! להכנס!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

עידכנתי את האתר של האורווה שלי !!! מי שרוצה להכנס מוזמן!!! תלחצו כאן

animals lover

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo107.gif

כל הכבוד-אתר ממש יפה!!! אני לא מעדכנת את האתר שלי כבר 100000 שנה-אולי הגיע הזמן לעדכן אותו באמת...

מישהו במקרה

הולך מחר לעזריאלי? אני הולכת... אז אם מישהו הולך אז שיגיב ואולי נפגש

זה 10-15 דקות הליכה מהבית שלי..

אבל אני בחווה מחר
.. פפפ אני עייפה... אני זזה לישוןן....

למעלה