אוף מוקפץ

Keiyu

New member
../images/Emo31.gif שעה וחצי

לא רק שברוב המקרים להשאיר מעבר לזמן הרשום לא יעיל, אלא גם במקרים שכן הנזק שנעשה לשיער יכול להיות מאוד בלתי הפיך.

Blue Emptiness

New member
../images/Emo31.gif!

זה נוראאאאאא תלוי בסוג השיער, זה מה זה אינדיבידואלי. במיוחד הזמן. ועדיף חמצן 9 אחוז ולחמצן פעמיים, כמו שכתבו מעלי. שתדעו שתמיייייד אני מתחילה מהשורשים, אין לי מושג למה כי תכלס זה מפגר.

Keiyu

New member
../images/Emo45.gif

עדיף להסתובב עם שיער לא גמור (ג'ינג'י מכוער/צהוב זוועות) כמה ימים (ובכלל בין הבהרה להבהרה עדיף לחכות כמה ימים) ולביא בו כמה מסכות טיפוליות מאשר לבכות ששרפת הכל ואין דרך חזרה

MeshiNS

New member
אני לא עשיתי ככה והשיער שלי יחסית בריא

אחרי 2 חמצונים של 12 אחוז.... פשוט צריך לדעת איך לחמצן... כי את לא מחמצנת ומשאירה את השיער כמו שהוא אחרי החמצון את צריכה לשים צבע שטיפה (יש עוד משו שעושה את אותה פעולה ושחכתי מה השם..) שפשוט "ממלא" את השיערה ועושה אותה רכה יותר וחזרה יותר...ואחרי זה שמים שמן מיוחד(לא מרוקאי שקונים בסופר פארם) שגם מרכך ומחזק את השיערה.... כשיצאתי מהמספרה (אחרי 7 שעות
) השיער שלי לא היה קשה כמו קש והיה ניתן להעביר בו את האצבעות בחופשיות... כמובן שאחרי זה צריך לטפל בשיער בבית עם מסיכות ושמן אבל זה לא אומר שחמצן 12 אחוז מזיק יותר מידי לשיער...פשוט צריך להתאים את העובי של השערה והצבע של השיער לסוג החמצן....

Keiyu

New member
Lucky

אבל לא הייתי ממליצה על טיפול כל כך אגרסיבי לאף אחת, ולא רק אני בעמדה הזו. רק לצורך ההשוואה (לפני בערך 10 חודשים) - נשרה לי כמות מכובדת מהשיער בשלב מסויים של חימצון מאוד אכזרי ששום טיפול לא מנע (או יכל למנוע) - וזה קרה רק חודש אחרי התהליך.

MeshiNS

New member
גמאנייי קראתי לוסיי ולא הבנתי מה הקשר@!@! ../images/Emo6.gif

LucyXX

New member
מותק, לא הייתי קוראת לשיער שלך יחסית בריא ../images/Emo10.gif

MeshiNS

New member
דווקא אחרי שצבעתי לכחול הוא מרגיש כיפי כזה#@!

לא בריא כמו שיער טבעי אבל מספיק בשביל שאני אהיה מרוצה ממנו והוא לא יהיה יבש כמו הנגב....

רק את וניצן צובעות לי. החלטתי! ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני מה זה מפחדת לעשות טעויות לבד. אני צריכה מישהי שמספיק מבינה בזה ויודעת לעשות מספיק טוב, למרות שזה סיוט ובטח לוקח שעות.

Blue Emptiness

New member
אני אפילו לא חושבת שאת צריכה לחמצן אם את רוצה

ג'ינג'י. כשצבעתי לאדום בפעם הראשונה והשנייה לא חימצנתי בכלל ואחר כך הייתי ג'ינג'ית למופת. ברור לאם תעשי ורוד אי פעם תצטרכי אבל בשביל אדום-כתום באמת שאין צורך, במיוחד שעכשיו את כבר קצת ג'ינג'ית~ באופן כליל לא ממליצה לאף אחד לחמצן לבד ותמיד לעשות עם מישהו ועדיך שיהיה לו קצת ניסיון בזה, סתם כי אחר כך זה יוצא לא אחיד ואם כתמים ג'ינג'יים

MeshiNS

New member
בעקרון הסוג שיער שלי ושלה הוא אותו דבר...

(חום כהה ועבה) אז פשוט אמרתי לה איך חימצנו לי....

12 אחוז זה המון! ../images/Emo2.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

כאילו, זה ממש ממש חזק. אני חושבת גם שעדיף 9 אחוז. ככה יש לך לאן לחזור, ואת מקסימום יכולה לעשות שוב. מאוד מאוד חשוב לעשות דברים בהדרגה, כמו כל דבר בחיים כמעט. לא ישר על ההתחלה. אני מניחה שזה גם דיי לקחת סיכון... לי נגיד, עד שזה בכלל עשה לי את השיער ג'ינג'י זה היה רק אחרי שעתיים. אם הייתי רוצה להגיע לבלונד, הייתי צריכה לחכות 4 שעות. כמו שמרווה כתבה, זה מאוד תלוי בסוג שיער, צבע וכו'. כל אחת שונה מהשניה. פשוט צריך להתחיל ולראות לאן מתקדמים.

Blue Emptiness

New member
לאאא גבי!! ../images/Emo6.gif

לך לקח שעתיים כי לא השתמשנו בקרם חמצן + אבקת בלונדר! אם היינו עושות לך את התהליך של הבהרה > שטיפה > צביעה > שטיפה זה היה מתחמצן הרבהההה יותר מהר! כשצבאנו לך ערבנו צבע בלונד עם הקרם חמצן של 9%, זה יותר בריא לשיער אבל לוקח שעות להתבהר. פשוט לניצן לא היה משהו אחר גם ככה

למה לעשות מזה מדע מדויק?

כל שיער מגיב אחרת... אני מערבבת עם 9 אחוז ומחכה עד שהשיער מגיע לצבע שאני רוצה, הרי האבקה לא באמת מסתירה את זה ומקסימום מחמצנים שוב...

Blue Emptiness

New member
יש גם בסתם בית מרקחת!

אני תמיד קונה בבית מרקחת, יש גם המון פעמים בסתם סופר
מציעה לך לקנות את השקיות הגדולות במכילות כמות של איזה 4 שקיות קטנות. אין לי מושג איך זה מספיק לכמה צביעות כמו שלוסי אומרת, אצלי זה תמיד נגמר בצביעה אחת של כל הראש, אבל זה עדין משתלם

LucyXX

New member
זהו שבביוטי קאר הכמות הרבה יותר גדולה~

בשקיות זה 3 שקל לשקיקון ._.

למעלה