אורן סמדג'ה מגיע להתארח

../images/Emo41.gifשאלות לאורן סמדג'ה../images/Emo41.gif

אתה עדין עוסק בענף הזה, ג'ודו? מה הייתה ההצלחה הגדולה שלך בכל הקריירה? באיזה רגע הכי התרגשת בזמן קריירתך? מה היו החלומות הכי גדולים שלך? מול מי היה הקרב הכי קשה שלך?כשנסעת לאולימפיאדה המשלחת שלך הייתה טובה? כמה כתבות עשו עליך בעיתון? (אם ספרת)

כרגע אני במנוחה אולי ב 2008 אני

כרגע אני רק מאמן ומנהל עמותה חדשה שמטרתה ניהול טוב יותר של הספורט ההצלחות שלי בגיל 20 מקום שני בעולם בגיל 21 מקום שלישי בארופה גיל 22 מדליה אולימפית /מדליה מאליפות ארופה גיל 25 מדליה מאליפות עולם ישנם כמה זכיות בטורנירים נחשבים בעולם בדרגים הכי גבוהים

אורן! שאלה נוספת לי אליך

למה אחד כמוך לא מוביל כיום את הוועד האולימפי בישראל עם הניסיון שלך וההשגים למה כל העסקנים הם אלו שמנהלים את הספורט בישראל?

העסקנים הם אלו שמנהלים את הספורט

חבל לי שכך זה במציאות לדעתי אפשר לרענן רוח חדשה בוועד אולימפי

ואיך זה יבוא לידי ביצוע?

האם נגזר עלינו לקבל את מרותם של הפוליטיקאים בראש הועד האולימפי? ובראש כל ארגון ספורט באשר הוא? מה דעתך?

דעתי שיש הרבה לשפר

חלילה אני לא נגד אף אחד אבל אני תמיד טוען שספורטאים שהיו במעד או שזכו במדליה ניתן לשלב אותם בתפקיד כזה או אחר כי יש להם הרבה מה לתת מהניסיון האישי שלהם

הכנה מנטלית

האם יש התייחסות מיוחדת להכנה המנטלית לפני אירועים בסדר גודל של האולימפיאדה? אני מתרגשת שבועיים לפני, רק מלצפות בטלוויזיה, אז איך שומרים על פוקוס בתוך כל ההתרגשות, והאם יש דרך "להתאמן" בשקט נפשי וריכוז?

להכנה המנטלית

ברור שיש אני מאמין שהכול בראש ה 10 הראשונה כולם שווים רק ה 4 שזוכים זהב,כסף,2 ארד עבדו בצורה נכונה יותר. אני אישית התאמנתי עם פסיכולוג צמוד שידע להרגיע אותי ולווסת את המתח למטרות נכונות יותר. כל ספורטאי שמגיע למעמד כזה במיוחד מדליה הוא בטח חושש ומתרגש אבל ברגע האמת מתפקדת כמו מכונה

three

New member
שאלות, לייק דהה

איפה נמצאת המדליה? האם הציפיות ממך לפני אותה אולימפיאדה היו למדליה? האם האמנת בעצמך (בטח תענה שכן)? יש לאריק סיכוי מול היפני? ומה עם שאר הג'ודאים שלנו?

three

New member
ועוד שאלה...

האם המדליה עזרה לך כלכלית בצורה משמעותית?

המדליה בבית

מהיום שזכיתי היא קרובה לאדם הכי יקר לי אבא שלי כולם ציפו מיעל אבל הצוות המקצועי ויודעי דבר ידעו שאני מועמד למדליה כמובן שהאמנתי בעצמי אחרת לא היתי נוסע רק להשתתף אריק מול היפני זאת השאלה שכולם שואלים את התשובה נקבל אחרי האולימפיאדה שאר הג'ודאים שלנו הם ברמה אולימפית לכל דבר אני מאמין שהמשלחת הזאת היא הטובה ביותר שידעה מדינת ישראל

ברשותך עוד שאלה ...

אורן , חוץ מג'ודו איזה עוד ענף מעודף אליך באולימפיאדה ותישתקע בו יום ולילה כדי לראות את התחריות שבו ?

ספורט מקצועני

מה דעתך על הספורט המקצועני בישראל?האם יש תקווה שנהפוך ספורטאי מצליח לספורטאי שיש לו קודם כל שקט נפשי מבחינה כלכלית?יש בכלל סיכוי????

ענפי הספורט בישראל

לדעתי הספורט עדיין חובבני ניתן הרבה לשפר הדבר החשוב ביותר זה יותר כסף לספורטאים. ישנם כמה ספורטאים שמתוקצבים ע"י ספונסרים אבל רובם ללא שקט כלכלי

מה קורה באיגוד הג'ודו?

ועוד שאלה ברשותך,אורן זה לא סוד כל מה שקורה באיגוד,הכוחות הפוליטיים משתלטים גם שם על הספורט וברור שגם אתה תענה תשובה פוליטיקאית לשאלתי: מדוע אתה כמדליסט אולימפי לא פעיל באיגוד ובהחלטותיו?

שלום לכולם../images/Emo24.gif

שלום לכולם אני שמח להתארח בפורום אתונה 2004 נתראה היום בערב בשעה 19:00 יום טוב אורן סמדג'ה

naomi91

New member
היי אורן

קודם כל , זה ממש נחמד שאתה משתתף בפורום הזה ועונה על השאלות. ויש לי הצעה בשבילך, בקשר משהו לספורט. אני לא יודעת איך ליצור איתך קשר אז אני ישאיר לך את המסנגר שלי. ואני מקווה שנשוחח שם. שמי נעומי והמסנגר הוא: [email protected] מקווה לשוחח איתך בקרוב . נעומי

sagi m2

New member
שאלה לאורן

אורן שלום, לדעתי יש לחץ תקשורתי סביב הספורטאים, בזמנך לא היה מצב כזה שאלתי: 1.האם התקשורת סביב המשלחת האולימפית והציפיות שהם מעבירים תורמת לספורטאים?

למעלה