אורן סמדג'ה מגיע להתארח

סכי

New member
אורן

אורן איך ההרגשה לחיות בידיעה שאתה עשית משהו שאף אחד לא עשה לפניך הרי כל דבר חשוב נזכר לעולמים מבצע אנטבה,זכיתה הראשונה של מכבי ת"א כדורסל, האם זה דבר שעובר בראש שלך ומה זה עושה לך הידיעה שאתה ספורטאי נערץ שכולם יזכרו

מחמיא לי שאתה חושב ככה

אני בידיעה שברצלונה נכנסה להסטוריה זה מחמיא לי מאוד ,אבל אני לא חושב על זה הרבה, זה יהיה טוב יותר לילדים שלי שיגדלו בידיעה שאבא אורן עשה משהו נחמד למדינה לפני כמה שנים

alonshin

New member
סרטים

היי אורן ותודה שבאת להתארח כאן! תגיד - יש איזשהוא תיעוד בוידאו של יום הקרבות ההוא שלך בברצלונה? אני מתכוון, מישהו שהיה אתכם מאחורי הקלעים - משהו בסגנון של הצלם שהיה עם אריק זאבי באליפות העולם, אם ראית את הסרט שעשו עליו. בכל אופן, אם יש - אולי אפשר להציע לאחד הערוצים לשדר אותו לקראת האולימפיאדה המתקרבת, כנוסטלגיה וכבוד למדליות הראשונות שלנו ולאחד הימים היותר מרגשים בספורט הישראלי. בכל מקרה אני בטוח שיש איזשהוא תיעוד של הערוץ הראשון, אולי הם יערכו אותו למין סרטון תיעודי כזה וישדרו. בכל אופן אם יש איזשהוא סרט שתיעד אותך בברצלונה (ואולי גם את יעל ארד?) אני אשמח אם תגיד לי איך אפשר לצפות בו... תודה!

PRINCER

New member
כן גם אני מאוד רוצה לראות...

בתור יליד 88 האולימפיאדה לא הכי עניינה אותי בגיל 4. למרות זאת, כשהתבגרתי הפכתי לחולה ספורט... אני מאוד מתעניין בהישגים של ישראלים ומאוד מעניין אותי לראות את הקרבות ואת החגיגות ובכלל השידור. אני חושב שיש מצב שישדרו אתזה בשדורים המקדימים לאולימפיאדה.

תיעוד הקרבות

יהיה ניתן לראות אותם באתר שלי בקרוב אני מאמין שערוץ 1 יסריט את זה שוב במהלך האולימפיאדה http://www.orensmadga.com/index.htm האתר שלי

sagi m2

New member
שאלה לאורן

אורן מעניין לדעת מה חשבת לגבי התנהגותה של הגב' יעל ארד? אתה יצאת בתגובה כואבת בעיתונות והתרעמת על כך שלא כללו אותך ברשימה? יום אחד אחרי, יעל מושכת את כל הרעש והמהומה שאתה יצרת ומסיתה את העניין לכיוון הsms , לא נראה לי התנהגות הולמת, לדעתי יעל היתה צריכה להתנגד לכך שאתה בחוץ והיא בפנים, איך בכלל ההישגים שלך מול שלה? נעזוב את זה... אתה לדעתי לא היית משאיר את יעל בחוץ... תתקן אותי אם תעיתי? ותודה על כל התשוהבות

תשובה../images/Emo103.gif

שוב אני לא רוצה לדון בזה את דעתי אמרתי אולי התיחסות קטנה אם זה היה הפוך אני לא היתי מסכים להדליק בלי הקולגה יעל ארד

יוֹאב

New member
היי אורן. ברוך הבא לפורום.

ראשית הרשה לי להודות לך מקרב לב על שהסכמת לבוא ולענות על שאלות הגולשים בפורום, שכל כך ציפו לבואך. ולשאלותיי - 1. רבים שאלו אותך איך הרגשת לאחר הזכיה במדליה, ואיך התכוננת לקרבות, אך אותי מעניין האם בתחילת האולימפיאדה, כ"ילדון" בן 22, האם בכלל העלית בדעתך, שאתה מסוגל להביא מדליה אולימפית? 2. הפסקה קצרה מהנושא האולימפי - האם יש לך קבוצת כדורגל פייבוריטית בישראל? ואם כן, איזו קבוצה? תודה מראש.

האם בכלל העלית בדעתך

תראה זה לא שיום אחד הגעתי במקרה ואופ מדליה בשנת 1990 זכיתי במקום השני באליפות העולם ומאז כמעט כל תחרות מדליה זה היה בצורה כזאת שקודם מצליחים בזירה הארצית/ארופה/עולם/אולימפיאדה כדורגל לא כל כך מעניין אותי תשמע בצעירותי היתי שחקן כדורגל{קיצוני ימיני} נגנתי בפסנתר{לפלף} וגם עסקתי קצת בג'ודו

שאלון לאורן סמדג'ה!!!../images/Emo178.gif

1) כמה פעמים אתה מתאמן בג'ודו ביום? 2) אתה מתרגש בקרבות קשים או שאתה מפחד להפסיד? 3) יש לך המון מאמנים לקרבות? 4) אתה חלמתָ להגיע לדרגה הגבוהה הזאת? 5) שהייתָ קטן חלמתָ להגיע לרמה הזאת?

שאלה 5 סיפור

בשנת 1988 אולימפיאדת סיאול אבא ניגש אלי ואמר יום אחד אתה תיהיה שם אז כן חלמתי תמיד והגשמתי את החלום הזה

asafia

New member
שאלה לאורן

מה היה הקשר שלך עם עמית לנג שגם היה אחד מחברי המשלחת לברצלונה ומה הקשר שלך איתו היום?

למעלה