אורן סמדג'ה מגיע להתארח

עמית קולגה

עמית היה איתי במשלחת לברצלונה את הדרך עשינו ביחד הוא היה ספורטאי טוב וחבל לי שלא הצליח למשש את היכולת שלו, לדעתי היה יכול יותר. אם אתה מכיר אותו אז הוא בטח יספר לך הרבה סיפורים טובים מהטיסות שלנו בעולם תמסור לו ד"ש

uvls

New member
מה מסמלת עבורך האולימפיאדה?

האם תוכל להצביע על ערכים או עקרונות מסויימים הבאים בה לידי ביטוי ואינם מצויים בשום תחרות אחרת? או שאולי זה רק הגודל שקובע?

רק הראש

כולם רוצים מדליה כולם מתאמנים קשה כולם חזקים רק מי שיש לו ראש חזק ובאמת מאמין ביכולת שלו מצליח אני מאמין שגם קטן וחלש יכול לנצח גדול וחזק

גמד ריד

New member
בנות וג'ודו

האם לדעתך עיסוק של בנות בג'ודו, לא הופך אותן לגבריות מדי? האם לא צריך להשאיר את זירת הקרבות לגברים ?

כל אחד והאמונה שלו

אומנם הג'ודו הוא נחשב לספורט גברי{האולימפיאדה הראשונה לנשים ברצלונה 92} אבל כל אחת והאמונה שלה. אישית ג'ודו נשים פחות מעניין {אותי}

אורן שלום

1. האם יש לך קשר משפחתי לשוער שאול סמדג'ה? 2. לאילו הישגים הגעת, לאחר ברצלונה 92? האם מאז בעצם חלה נסיגה ביכולתך? או שפשוט לא שמענו על ההתקדמות, כמו ששמענו על המדליה?

מאז ברצלונה

לאחר ברצלונה רציתי לפרוש ובעצם לא השתתפתי באליפות העולם בשנת 93 חזרתי לפעילות מלאה בשנת 1995 ושם כבר זכיתי במקום השני בעולם היו לי כמה הצלחות גדולות אבל לא האהבתי לעשות רעש אחרי כל תחרות

אורן יקירי, ספר לנו על הילדים שאתה

מאמן... באיזה גיל מומלץ לילד להגיע למזרן? אחרי כמה זמן של אימונים ניתן לראות תוצאות? האם בין הילדים שאתה מאמן את מזהה אלופי עולם?

מומלץ בגיל 5

אני מאמן ילדים מגיל 5 ומעלה אומנם יש לי תוכנית לילדים מגיל 4 אבל זה במסגרת ג'ודו טף תוכנית שונה יש לי כמה אלופי ישראל חלקם בנבחרות ישראל ואף משתתפים בתחריות בין לאומיות לאחרונה זכו ילדי המרכז הישראלי לג'ודו בכמות של 30 מדליות מאליפות ישראל לשנת 2004 אני מאמין שעוד כמה שנים חניך שלי יגיע למעד דומה שהיה לי

יוֹאב

New member
שחרובסקית, לתשומך ליבך ../images/Emo23.gif

אורן סמדג'ה בכבודו ובעצמו כבר התחיל לענות על שאלות הגולשים בפורום.

הפעלות

New member
מי אחראי להצלחתך

אני יודע שאני קצת מסבך אותך: מי אחראי להצלחה שלך : אבא מוריס או פונטי. ובאותו הקשר להצלחה של אריק: רמז ממיסטלוב שגידל אותו או אלכס אשכנזי.

ללא אבא מוריס לא היה פונטי

אבא שלי אימן את המאמן שלי ככה שללא אבא לא היה פונטי הם גדולי המאמנים בארץ אבא הביא את הג'ודו לארץ חינך והביא הרבה אלופים אחד מהם זה פונטי המאמן הלאומי של ישראל

מה עם האולימפיאדה לנכים?

האם היא מתקיימת במקביל? מי הם הספורטיאם שלנו (אני יכולה לספר לכם על רוכב דרסז')? האם יהיה עדכון גם לגבי שידורים של ספורט הנכים כמו גם עדכונים שוטפים? לפחות בעיני, מדובר בספורטאי על, גם אם "הציוד" שלהם קצת אחר, והייתי שמחה אם היתה התייחסות רצינית גם אליהם.

גם אני מאמן ילד כזה../images/Emo24.gif

סיפוק ענק בשבילי לאמן אותו אני מודה לו על הזכות שהוא נותן לי לחנך אותו ולהראות לו את אומנות הג'ודו

אורן , לפני סיום

המון תודה לך בשמי ובשם יואב על הזמן הרב שהקדשת לנו בפורום , מי יתן יהיה לנו הצלחה באולימפיאדה .

למעלה