מורכב לאחר מאבק של 4.5 שנים במחלה הכי ארורה שיש עלי אדמות נאלצתי לעבור מספר ניתוחים בידיים והייתי צריכה לעשות פיסיוטרפיה כדי להחזיר את הידיים לתפקוד במיוחד את יד ימין וכשניגשתי לקנות פלסטלינה הציע לי המוכר בחנות להשמתמש בפימו וככה לקחתי את הפימו הביתה כאשר 3 אצבעות ביד ימין ללא תחושה כלל ולאט לאט התחלתי לעבוד עם הפימו ובגלל שהייתי שעות בבית (בין הטיפולים) נתקלתי במקרה בפורום אומנות שימושית ושם נפגשתי לראשונה עם העבודות המקסימות של נעמה , שרון, רונית גולן והבנתי שיש לי אוצר
בידיים והתחלתי ליצור ומאז לא הפסקתי - לפימו מבחינתי יש לו ערך מוסף גדול מאוד בחיי בזכות האתגר נלחמתי וניצחתי
שמי אידה בת 28 (כמעט) אמא לשלושה ילדים גרה במושב חקלאי מקסים (די) קרוב לערד השנה אני מלמדת את הילדים בבית, מה שנקרא "חינוך ביתי", כך שאין לי הרבה זמן ליצור, מה שלא מונע ממני להציץ לפה בכל הזדמנות. אבל בכל זאת אני גונבת כמה דקות פה ושם ויושבת להשתעשע ולנפוש עפ הפימו, אולי בקרוב יהיו תוצרים ששווה להראות...
שלהם...האמת שהילדים שלי היו שמחים לא ללכת לביה"ס, אבל לא בטוח שהיו שמחים ללמוד איתי...אין לי ספק שהדרישות שלי היו הרבה יותר גבוהות (לצערי) מאלו שדורשים מהם שם...
מציצה לכן ממש מהתחלה. ניסיתי לעבוד בפימו כמה פעמים ואני מקווה להמשיך שוב בקרוב. עשיתי סדנא של יום אחד ועוד כמה נסיונות בבית. אני מעלה דוגמא אחת ממה שיצא...
כל אחת תספר איך גילתה את עולם החימר הפולימרי. אני למשל גיליתי אותו ממש במקרה בקיץ האחרון כשחיפשתי "תעסוקה" לילדים בפורום יצירה עם ילדים של קשת בYNET והתגלגלתי לאתר שלה וגיליתי עולם ומלואו! רשמתי מיד את אמי כמתנת יום הולדת (שעד היום היא מודה לי עליה מאוד ולא מפסיקה ליצור) וגם את עצמי - ליום סדנה אצל קשת ומאז - השמיים הם הגבול! עולם מושגים חדש נכנס לחיי ולחיי משפחתי ואני מכורה קשות עם המון רגעים של קריז כי אין לי זמן בשפע להתעסק עם פימו כמו שהייתי רוצה.
עם הילדים. לפני כ- 5 חודשים (כבר לא ממש זוכרת...)נפלתי על דוכן של יצירות מפימו בקניון רננים ופשוט לא יצא לי מהראש. אז עשיתי ניסויים ובפעם הראשונה שהלכתי לאקוורל לקנות עוד פימו מצאתי את החוברת של נעמה ולשמחתי גם היתה לי בבית מכונת פסטה שפעם גם היתה פעילה בתחומה (פסטה...) ומיד הולאמה ואז גם גיליתי שיש עוד מכורים - אינטרנט... והתמכרתי קשות. גם לי אין את כל הזמן שהייתי רוצה והלילות נהיו ארוכים מאד...וכשאני כבר סופסוף הולכת לישון, אז רצים לי בראש כל הרעיונות לפרוייקטים הבאים...צריכה דחוף קבוצת AAA...