אחיות יקרות
מפגש היכרות

ayeletba

New member
אכן חמולה ../images/Emo24.gif

איזה כיף לפגוש אתכן גם פה (קושקוש ואני כבר מזמן עלינו על המכנה המשותף).

פינקי 1

New member
ואיך אני גיליתי את הפימו הסיפור קצת

מורכב לאחר מאבק של 4.5 שנים במחלה הכי ארורה שיש עלי אדמות נאלצתי לעבור מספר ניתוחים בידיים והייתי צריכה לעשות פיסיוטרפיה כדי להחזיר את הידיים לתפקוד במיוחד את יד ימין וכשניגשתי לקנות פלסטלינה הציע לי המוכר בחנות להשמתמש בפימו וככה לקחתי את הפימו הביתה כאשר 3 אצבעות ביד ימין ללא תחושה כלל ולאט לאט התחלתי לעבוד עם הפימו ובגלל שהייתי שעות בבית (בין הטיפולים) נתקלתי במקרה בפורום אומנות שימושית ושם נפגשתי לראשונה עם העבודות המקסימות של נעמה , שרון, רונית גולן והבנתי שיש לי אוצר
בידיים והתחלתי ליצור ומאז לא הפסקתי - לפימו מבחינתי יש לו ערך מוסף גדול מאוד בחיי בזכות האתגר נלחמתי וניצחתי

ayeletba

New member
פינקי הסיפור שלך מרגש ../images/Emo24.gif

העבודות הכל כך מרהיבות שלך ממחישות את הנצחון בענק!
.

hoch

New member
פינקי, את ענקית. איזה כוחות נפש.

אכן ערך מוסף ענק מכל הבחינות. קודם כל הנצחון ואיזה יופי יש יצירות יש לך. שולחת לך חיבוק ענק.

טוב, עכשיו תורי...

שמי אידה בת 28 (כמעט) אמא לשלושה ילדים גרה במושב חקלאי מקסים (די) קרוב לערד השנה אני מלמדת את הילדים בבית, מה שנקרא "חינוך ביתי", כך שאין לי הרבה זמן ליצור, מה שלא מונע ממני להציץ לפה בכל הזדמנות. אבל בכל זאת אני גונבת כמה דקות פה ושם ויושבת להשתעשע ולנפוש עפ הפימו, אולי בקרוב יהיו תוצרים ששווה להראות...

ללמד את הילדים בבית...מסירה את

הכובע! לא יודעת מי היה יורד ראשון מהפסים אצלנו אם הייתי עושה זאת, אני או הילדים...

האמת שזה נשמע מפחיד, אבל בתכל"ס

זה בכלל לא נורא, זורמים והכל סבבה, לעומת זאת אני ממש לא מקנא במי שצריך כל בוקר לרוץ בלחץ לביה"ס לעבודה. בקושי להספיק להיות עם הילדים...

אז העיקר שכולם מרוצים במתכונת

שלהם...האמת שהילדים שלי היו שמחים לא ללכת לביה"ס, אבל לא בטוח שהיו שמחים ללמוד איתי...אין לי ספק שהדרישות שלי היו הרבה יותר גבוהות (לצערי) מאלו שדורשים מהם שם...

או רוני את לא מאמינה כמה קל לילדים

ללמוד בבית, בשקט, אחד על אחד, והדרישות שלי יותר גבוהות מבית הספר...

Puzzluna

New member
אני חדשה ../images/Emo140.gif (בערך...)

מציצה לכן ממש מהתחלה. ניסיתי לעבוד בפימו כמה פעמים ואני מקווה להמשיך שוב בקרוב. עשיתי סדנא של יום אחד ועוד כמה נסיונות בבית. אני מעלה דוגמא אחת ממה שיצא...

ayeletba

New member
נחמד גם יהיה אם.. ../images/Emo9.gif

כל אחת תספר איך גילתה את עולם החימר הפולימרי. אני למשל גיליתי אותו ממש במקרה בקיץ האחרון כשחיפשתי "תעסוקה" לילדים בפורום יצירה עם ילדים של קשת בYNET והתגלגלתי לאתר שלה וגיליתי עולם ומלואו! רשמתי מיד את אמי כמתנת יום הולדת (שעד היום היא מודה לי עליה מאוד ולא מפסיקה ליצור) וגם את עצמי - ליום סדנה אצל קשת ומאז - השמיים הם הגבול! עולם מושגים חדש נכנס לחיי ולחיי משפחתי ואני מכורה קשות עם המון רגעים של קריז כי אין לי זמן בשפע להתעסק עם פימו כמו שהייתי רוצה.

אצלנו הפימו שכן בביתנו למטרות פיסול

עם הילדים. לפני כ- 5 חודשים (כבר לא ממש זוכרת...)נפלתי על דוכן של יצירות מפימו בקניון רננים ופשוט לא יצא לי מהראש. אז עשיתי ניסויים ובפעם הראשונה שהלכתי לאקוורל לקנות עוד פימו מצאתי את החוברת של נעמה ולשמחתי גם היתה לי בבית מכונת פסטה שפעם גם היתה פעילה בתחומה (פסטה...) ומיד הולאמה ואז גם גיליתי שיש עוד מכורים - אינטרנט... והתמכרתי קשות. גם לי אין את כל הזמן שהייתי רוצה והלילות נהיו ארוכים מאד...וכשאני כבר סופסוף הולכת לישון, אז רצים לי בראש כל הרעיונות לפרוייקטים הבאים...צריכה דחוף קבוצת AAA...

למעלה