אשת השבוע שלנו

גורבי

New member
או: מה שאני הוא לא מי שאני (ושאלה)

אני חושבת שאף פעם לא ראיתי את האפונה על גבי הרשת, נכון? זה מתוך עיקרון? ובמסגרת חיבתך לשירי ילדים, איזה שיר את שרה לה הכי הרבה (כרגע, כי אני יודעת שזה משתנה)?

Arfilit

New member
לא ראית?! אני בשוק....

כרגע - זה השיר "בום בום בום בום בוקר טוב, זה אני הוא אבא תוף..." מדחג דיג דוג - כי הוא הכי מרגיע אותה משום מה. חוץ מזה - מאותו דיסק - השיר המבדר במיוחד על החמור שאהב רק טורטיה...

sipor

New member
איזה בובה מתוקה ומקסימה ../images/Emo20.gif

היה שווה כל השירשור הזה רק בשביל לראות את הגוזלית שלך.

שִירָה

New member
איזה מבט בוגר! היא מקסימה!../images/Emo99.gif

והשיר שלך - מאד נגע לליבי.

cookie1

New member
אולי כבר שאלו ולא שמתי ../images/Emo23.gif

איזה ספרים אהובים עליך במיוחד (גם ספרי ילדים) איזה סרטים נחרתו בזכרונך ולמה ? האם יש מאורע מסויים בילדות שהשפיע עליך במיוחד ?

Arfilit

New member
באמת לא קל איתכן... ../images/Emo13.gif

ספרים: אחד הספרים האהובים עליי ביותר הוא "ספר הדקדוק הפנימי" של גרוסמן, שמתאר ברגישות ובעדינות את קשיי ההתבגרות. כשקראתי חשבתי לעצמי: "יו - נכון...". עוד ספר שמאוד אהבתי הוא "דודה חוליה והכתבן" - של ורגס יוסה - ספר שהצחיק אותי וריתק אותי. כתוב מיוחד מאוד לדעתי. ככלל - אני אוהבת ספרים שמצחיקיםאותי וספרים שכתובים מאיזושהי רגישות דקה. סרטים? לא בטוחה מה לענות. את "דליקטסן" מאוד אהבתי - יש בו הומור שחור ומצוין. גם את "ברזיל". גם את "הכל אודות אמא" ו"קיקה". גם את "מה עובר על גילברט". בקיצור - קשה לי לבחור. על מאורע בילדות - אני צריכה לחשוב עוד קצת ואענה אחר כך.

cookie1

New member
חייבת להקשות עוד קצת ../images/Emo3.gif

מה את מרגישה שהיו ההחלטות החכמות ביותר שעשית עד היום בחייך ?

Arfilit

New member
המממממ....

לא על כולן אני חשה נוח לדבר במסגרת הפורום, אבל אלה שכן: ללמוד ספרות בתיכון במקום פיסיקה. להתחיל לכתוב בשעות הפנאי. לעשות "צעד" כלפי הגבר. להודיע לו שהגיעה העת ואנחנו צריכים להתחיל את תהליך ההחלטה של האם ומתי ויחסינו לאן. לחיות עם הגבר שלי. להתעקש על ההנקה.

מאז

New member
טוב, שאלות

דווקא היו לי שאלות אלייך ושכחתי אז שאלה ראשונה- את מרגישה פגיעה בזיכרון מאז הלידה? ועוד- מאיפה הכינוי "אפונה"? האם האמהות שינתה בך דברים גם לרעה? איך הגעת לעבוד במשרד שאת עובדת (שחייבת לומר שמהתיאורים שלך הוא נשמע מאוד אנושי)? במה הגבר עוסק?

Arfilit

New member
הזכרון?!?!?!

פגיעה מזוויעה!!! אני לוקה ברפיון קוגניטיבי מהזן החמור יבותר!!! האפונה - בגלל שהיא נראית כמו אפונה - עם פרצוף קטן ועגול - שמאוד חריג הן במשפחתי והן במשפחת הגבר - שנינו ארוכי פנים. האמהות שינתה בי לרעה את מפלס החרדות - שעלה לשמיים. העלתה בי שריטות נושנות (כמו פחדים חברתיים שנזנחו ועכשוי קצת הרימו ראש). ובעיקר שואבת ממני אנרגיות שפעם היו מספיקות להמון דברים - ועכשיו להרבה פחות. יקח לי זמן להתאזן אני מעריכה. במשרד שבו אני עובדת גם התמחיתי. באתי לראיון אחד, ולראיון שני - והתקבלתי. הכי בנאלי בעולם.

משוש30

New member
שאלות

איפה היית בחול ואיפה הכי אהבת ולמה? האם היית עוזבת את הארץ? האם היו לך קשרים רציניים לפני בעלך? (פרטים...) כמה ילדים את רוצה?

Arfilit

New member
אז ככה -

הייתי בהמון מקומות: איטליה, גרמניה, צרפת (המון פעמים), בלגיה, ספרד וגיברלטר (שם התחתנתי), בריטניה, אוסטריה, תורכיה, הודו, נפאל, תאילנד, הפיליפינים, דרום אפריקה (6 חדשים), אוגנדה, קניה, טנזניה, מלאווי, מצרים - ואם אני לא טועה אז זהו. הכי אהבתי את אוגנדה. ארץ מדהימה עם נופים משלל סוגים, אנשים מדהימים במקסימותם ומעט מאוד תיירות. אם לא היתה מתחילה עונת הגשמים - בטוח הייתי נשארת עוד. הייתי עוזבת את הארץ - אבל קשה לי להאמין שליותר מכמה שנים. היו לי קשרים רציניים - אבל אני לא מרגישה נוח לפרט עליהם במדיום האינטרנטי. כמה ילדים? הממממ.... לא פחות משניים, לא יותר מחמישה. לא יודעת. נתקדם ילד ילד.

אני קוראת ונהנית,

ואין לי שאלות שבא לי כרגע לשאול,אם יהיו-אני אשאל. (דברים יותר שנונים מ"כמה פעמים עשית XXX במכונית)

Arfilit

New member
נראה לי שיצא יופי

(ולמשתאות - אמא של איתן ולהב - קונדיטורית מוכשרת - נתנה לי מתכון לעוגת גבינה - לתחרות עוגות שהתנדבתי להשתתף בה). סיימתי הכל הכל - והפעוטה התחילה לבכות. הנקתי - חזרתי - הכנסתי למקרר - קפצתי לכאן - ותיכף אני הולכת לנקות. אני שוקלת לעשות שכבה שניה של קרם גבינה. מה את אומרת?

למעלה