אשת השבוע שלנו

ועכשיו - אני!

השרשור מרתק, ואני צריכה לחשוב טוב ולהמציא שאלה...
איזו מוזיקה את אוהבת?
איך את מפנקת את עצמך? כנ"ל את הגבר? מקווה שאני לא חוזרת על שאלות שנשאלו...

Arfilit

New member
אני אוהבת

מוסיקות שונות ומשונות. אני אוהבת מוסיקה שמצחיקה אותי (פס הקול של חתול שחור חתול לבן, שיר הפתיחה של החבובות ושטויות כאלה), אני אוהבת מוסיקה ישראלית אבל מהיותר חדשות (ברי סחרוף, עמיר לב וכאלה), אני אוהבת מוסיקה שהמלים עושות לי משהו (אני תמיד מקשיבה למלים), אני אוהבת מוסיקה שעושה לי להתפרע (לרקוד אני אוהבת האוס), אני אוהבת מוסיקה שמפתיעה אותי ("קאברים" יחודיים עושים לי את זה), אני אוהבת מוסיקה שמזכירה לי מקומות או אנשים, ובכלל - אני אוהבת מוסיקה. אני אוהבת ליסוע באוטו ולשיר בקולי קולות. אני מפנקת את עצמי: אוכל טוב, מסאז' ברגליים, מסאז' בכלל, ג'אנק פוד. את הגבר אני מפנקת בדרכים שביני לבינו בלבד...

פשושולה

New member
ושאלות שלי...

האם הרגשת ריחוק או חוסר סבלנות לחברות בגלל ההריון והלידה? כאילו איבדת נושאי שיחה, או שעברת איתן את ההריון בצמוד? איזה ספר את הכי אוהבת? סופר? איפה ואיך את מרגישה הכי בנוח? יש לך חיות? איזה? כמה? סיפורים מיוחדים שקשורים אליהם? זהו בינתיים...

Arfilit

New member
חברות -

צמודות. אני בכלל חיה חברתית. אז גם בהריון זה היה ככה. דוקא מאז לידת האפונה יותר קשה לי - אבל זה בגלל חוסר הזמן והעייפות. לא בגלל העדר נושאי השיחה. על הספר - כבר אמרתי - שנדמה לי שספר הדקדוק הפנימי מנצח אצלי - בגלל הרגישות ובגלל שהוא מאוד נכון בעיני. סופר - זה משתנה. יש כל מיני. כל פעם אחר. הכי בנוח אני מרגישה במקומות שמכירים אותי טוב. אני איומה בהתחלות. אנשים חושבים שאני סנובית ופלצנית - כשלמעשה אני משותקת מבהלה. אחרי שמכירים אותי - נהיה לי נוח. בעקרון - כמעט תמיד הכי נוח לי בבית. היו לי חתולים. אחד מהם עבר לגור עם חבר שלו - כי חתולי השכונה שלי התעללו בו חברתית, והשני נשאר בחצר הבית הקודם שלנו - כי הוא העדיך להיות חתול רחוב. אני נורא רוצה כלב - ומקווה שבעלי הבית יסכימו לנו. האפונה מתה על כלבים!

../images/Emo35.gifשאלה מקורית../images/Emo70.gif

מה מרגיז אותך? מה מעליב אותך? ומה "עושה לך את היום"? ואם היית פעם "ביצ'ית" למישהו שהתחרטת על זה אח"כ?

Arfilit

New member
שאלות מצויינות!!! איך חשבת עליהן?!?

אז ככה: נתחיל ממעליב אותי: כשמדברים עליי מאחורי הגב וכשמייחסים לי תכונות שאני חושבת שאין לי מהן. וגם - כשמעריכים אותי למעלה (ממה שאני חושבת ש)יכולתי. כשמתייחסים אליי אחרת כי אני אישה. מרגיז אותי: כשאני לא מצליחה להסביר משהו שמאוד ברור לי. כשלא נותנים לי להשלים משפט או רעיון. כשמתנשאים מעליי. כשמתייחסים אליי אחרת כי אני אישה. עושה לי את היום: אם אני מצליחה להצחיק מישהו. אם אני מצליחה לשמח מישהו. אם הגבר אומר לי שהוא אוהב אותי סתם פתאום. אם אני מחליטה להתחיל לתכנן איזושהי חופשה. אם האפונה חייכה אליי חיוך מתוק בבוקר - כדי להזכיר לי שאני הכי חשובה שלה. בודאי שהייתי ביצ'ית והתחרטתי על זה. את היכולת לשלוט בביצ'יות רכשתי רק בשנים האחרונות. זה לא שהייתי רעת לב קודם - פשוט הייתי מדברת לפני שהייתי חושבת - וכך ארע שהתחרטתי הרבה פעמים. היום אני קצת זהירה יותר וקצת יותר מכבדת את זולתי. אבל לא תמיד.

Arfilit

New member
התכוונתי לאמר -

שמעליב אותי כשמעריכים אותי למטה מיכולתי....

שִירָה

New member
באמת התפלאתי ../images/Emo8.gif

אפשר לומר שזה מרגיז או מתסכל, אבל לא מעליב. ובינינו - זה לא קורה לעיתים קרובות

galiaS

New member
ועוד-

למה את משתתפת בפורום? מה את מפיקה ממנו? באיזה פורום (שלא קיים כמובן) את חושבת שהיית יכולה הכי להנות?

Arfilit

New member
אני לא ממש יודעת לענות

אני משתתפת כי מעניין לי. כשלא מעניין - אני זה הלאה. חוץ מענין - זה עבורי מקור נוח וזמין לאינפורמציה. לגבי השאלה השלישית - ממש אין לי תשובה. לא נראה לי שיש פורום שלא קיים...

אפשר בקשה במקום שאלה../images/Emo35.gif

כי נראה לי ששאלו כמעט את הכל...אולי חוץ מן התהייה הפולנית של "מתי תעשו גם אפון? האפונה יצאה כל כך מוצלחת!" אז אפשר עוד שיר? השיר שפרסמת ממש קסום. הא, הנה שאלה בדוחק רב: את אוהבת גם את מאיר שלו? והשרשור באמת מהנה ביותר!

Arfilit

New member
מאוד מאוד

זה עוזר לי גם לכוון את ההסבר לגבי הספרים שאני אוהבת. אני אוהבת כתיבה "שמנה", עשירה. אני אוהבת שמלים מציירות לי ציור. מאיר שלו מאוד כשרוני בענין הזה וגם גרוסמן.

והתחמקת באלגנטיות מן הבקשה../images/Emo3.gif

נו, אוששת את התזה שלי, שמי שאוהב את גרוסמן בדרך כלל אוהב את שלו. יש לי חברה מוזרה אחת שלא אוהבת את גרוסמן למרות חיבתה העזה לשלו. סוטה.

Arfilit

New member
יקח זמן

בקשר לבקשה. זה לא כזה פשוט. צריך לבחור, להתלבט וכו'. יגיע.

בלינקה

New member
והנה עוד סוטה

אוהבת מאד את גרוסמן, לא צלחתי אפילו ספר אחד של שלו. לוסובלתותו.

גמני לא אוהבת את גרוסמן ומאוד מאוד

אוהבת את מאיר שליו,שמפליא להשתמש בעיברית. (ותסלח לי ערפילית (מקווה מאוד), אבל ספר הדקדוק הפנימי ממש ממש לא...

מאז

New member
אח... ספר הדקדוק הפנימי

כבר מהשם שלו התאהבתי בו באמת מהמשובחים... השאלתי אותו פעם למישהו/י וכמובן שלא הוחזר לי. וגם את שלו אני מאוד אוהבת.

ואם בספרים עסקינן..

איזו מן הדמויות ב"פונטנלה" אהבת ומדוע? (מאין הבטחון הגדול שלי שקראת את הספר?! אמממ... מן תחושה שכזו)

למעלה