הנני כאן ../images/Emo9.gif
למי שעדיין לא מכירה: שמי איילת בת 32, נשואה 3 שנים , אמא ליובל ה-מ-ה-מ-ם ומצפה לשני בספטמבר הקרוב
. נולדתי בקיבוץ באיזור ירושלים ובגיל 6 עברתי לקיבוץ באיזור נהריה. גדלתי כל חיי בלינה המשותפת. עזבתי את הקיבוץ לאחר הצבא וזו מבחינתי אחת ההחלטות החשובות שעשיתי בחיי ! אני בת בכורה למשפחה בת שישה ילדים (שלוש בנות ושלושה בנים בסדר הזה...). והלוואי שיהיו לי הכוחות להקים משפחה גדולה משל עצמי, בינתיים אני בהחלט עובדת בכיוון. קצת על קריירה : למדתי מדעי ההתנהגות ומנהל עסקים ועבדתי בתחום כ"א בחברת היי טק גדולה. רגע לפני שהחלטתי שזהו הספיק לי, פוטרתי (אך איזה אושר
) והיתה לי הזדמנות לבחון מה באמת אני רוצה לעשות בחיי. עשיתי הסבה מקצועית לקונדיטוריה
וזה בהחלט מקצוע שאני מתכוונת לעסוק בו בעתיד כשיהיה לי קצת יותר זמן. כיום אני עובדת ברשת המוכרת מזון מוכן (מוכרת מזונות = זונה
), בעיקר כי "תפרו" לי את המשרה והשעות נוחות לי ומסתדרות היטב עם האמהות. אוהבת : טבע חברים אמיתיים לצחוק שנינות מצרפת קישור
לאתר הפרטי שלנו כדי שתוכלו גם לראות מתנצלת מראש על כך שבמהלך השבוע אוכל לענות על השאלות רק בערב, זה החסרון של עבודה ללא אינטרנט