קודם כל |תודה |../images/Emo140.gif
היום אני גרה במרכז, וממש לא אוהבת את העשן הרעש הלכלוך והעצבנות, אבל כרגע זו הבחירה שלנו בגלל עבודה בעיקר. כשהייתי בהריון עם יובל חיפשתי לי מידע באינטרנט על כל נושא ההריון, והגעתי לפורום "הריון ולידה" בתפוז. באותה תקופה טל של שחר חיפשה עוד מישהי לניהול, שלחתי לה מסר וכך התחלתי. הזוגיות שלנו : עוגן בים סוער !!! הזוגיות מבחינתי היא המקום החם והנעים להניח בו את הראש, המקום לפרוק את התיסכולים, הכעס והבעיות מבלי שישפטו אותי, המקום להתייעץ ולקבל החלטות חשובות. הזוגיות היא דבר שנבנה כל יום עוד קצת. כמובן שיש היו ויהיו משברים, אך עצם העובדה שברור לנו שאם לא נדבר על מה שקורה, אין סיבה שהבעיות יפתרו, עושה אותה נעימה ונוחה. אחרי שיובל נולד חווינו שינוי משמעותי, כל אחד היה צריך ללמוד את הזוגיות מחדש. להתרגל לחלוקת תפקידים קצת שונה מבעבר, להתרגל למחסור בשעות שינה, כעסים ועוד ועוד. מבחינתי זה היה קשה מאד, כעסתי המון, לא הבנתי איך הוא לא רואה את הדברים בדיוק כמוני, ולמה מה שנראה לי נכון והגיוני לאו דווקא נתפס כך בעיניו. לאט לאט הדברים הסתדרו, למדנו לנשום עמוק לפני כל תגובה, למדנו את ההורות ואת הזוגיות החדשה, והיום ברור לי שוב פעם שעשיתי בחירה נכונה.