אשת השבוע

cookie1

New member
כמעט נגמר השבוע אז רציתי להגיד

לכולכן המון
היה לי ממש כיף ונעים להיות כאן שבוע שלם, ממליצה לכל אחת מכן לחוות את החוויה. החלטתי לתת לכן "מתנת סופשבוע" בדמות כמה מתכונים קלים ומעולים מהאוסף הפרטי שלי שיצליחו לכל אחד ואחת ויקצרו מחמאות.

משוש30

New member
איילת תודה ../images/Emo24.gif

גם על המתכונים וגם על השרשור המעניין

dorlim

New member
ועוד תודה גם ממני

נראה לך שמאותגרות אפית עוגות יצליחו במשימה ?

new mermaid

New member
נמסות לי בפה עכשיו, עם ה../images/Emo96.gif

טעימות סוף הדרך, לקחו לי 5 דק' להכין
(מה שכן, השתמשתי רק ב-100ג' חמאה, להשקטת המצפון...)
והיה נורא מעניין לקרוא עליך!

Salsa S

New member
היי איילת../images/Emo20.gif

מה שלומך? עוד לא נגמר השבוע, אני מקווה... והנה שאלתי לך... איך את רואה את נושא החברות? יש לך הרבה חברות? האם יש לך קשרי חברות וותיקים (למשל - מתקופת ביה"ס)? עד כמה השתנו יחסייך עם החברות לאחר הנישואין ו/או לאחר הלידה? היה שרשור מרתק, ואת פשוט מקסימה

cookie1

New member
אכן עוד לא נגמר...

החברות מבחינתי היא חלק מאד חשוב מהחיים. עם חברותי הטובות אני חולקת הכל, ימים טובים, ימים רעים ובכלל את היומיום. מכל תקופה בחיים יש לי חברה טובה, מביה"ס, מהצבא, מהלימודים ועוד. חברות אמיתית נמדדת בעיני בכך שהיא שורדת את כל תקופות השינויים, וזה כולל זוגיות וילדים. כמובן שיחסי חברות משתנים כמו חיי זוגיות כמעט, צריך לדעת לזרום, לתת לשינויים לשנות את היחסים ולהתפתח איתם. מנסיון שלי חברויות שנתקעו על מכנה משותף צר יחסית לא שרדו לאורך זמן. יש לציין שיש לי חברה (או שבעצם היתה לי) שמאז הלידה של יובל עדיין לא הגיעה לביקור. אני מבחינתי נעלבתי מאד אבל נתתי לה המון צ'אנסים . לצערי היא עדיין לא הגיעה ואפילו על ההריון העכשוי לא סיפרתי לה בגלל זה. זה מאד כואב שחברות מסתיימת, כמעט כמו פרידה מבחור רק בלי כל הצד הרומנטי... חברות אמיתית בין נשים מספקת תמיכה שאין לה תחליף.

ornaok

New member
איילת../images/Emo24.gif

היה לי שבוע עמוס מאוד, ולא הספקתי לשאול או להגיב, אבל נהנתי מאוד לקרוא ולהכיר אותך יותר טוב, תודה ששיתפת אותנו. ומצטרפת לדבריה של "מאיה ורוני"- את מקסימה אפילו יותר במציאות!

למעלה