אשת השבוע

lulyK

New member
זה היה איור לכתבה על

המסורות החדשות של החילוניים

lulyK

New member
../images/Emo9.gif

קצת נבוכה, אז לוחשת בבישנות שגם אני אוהבת אותך
. עוקצניות במובן מעליבות או פוגעות? אני מאד מקווה שלא. גם בפורום אני משתדלת מאד לא לפגוע. יש יותר מקרים בהם אני מצטערת ש"הכנסתי לו ועניתי לו" מאשר המקרים ההפוכים. ומיכל (mummy) אומרת שבמציאות אני ה-ר-ב-ה יותר שנונה וחדה מאשר בפורום. אני בטוח יותר זהירה.

yaelia

New member
הי לוליק

נהנית לקרא אותך ואוהבת את צורת החשיבה של being, בדיוק מה שאני שכחתי בימים אלה. לאן היית נוסעת לחופשה ארוכה, לא מוגבלת בכסף או בזמן? מה היית לוקחת איתך לאי בודד? את מתגעגעת לפעמים להיות שוב צעירה פוחזת בת 24?

yaelia

New member
הי לוליק

נהנית לקרא אותך ואוהבת את צורת החשיבה של being, בדיוק מה שאני שכחתי בימים אלה. לאן היית נוסעת לחופשה ארוכה, לא מוגבלת בכסף או בזמן? מה היית לוקחת איתך לאי בודד? את מתגעגעת לפעמים להיות שוב צעירה פוחזת בת 24?

lulyK

New member
ראיתי את ההודעה שלך מהיום

ושולחת לך חיבוק גם פה. חופשה ארוכה לא מוגבלת בזמן: החוף המזרחי בארה"ב (בעיקר מיין, אפילו שמעולם בעצם לא הייתי שם). לאי בודד-בודד, או לאי בודד קלאב מד?
לאי בודד ממש, הייתי מנסה לקחת עוד אנשים. לקלאב מד, את יודעת.... הרבה נעליים ובגדים שיסתירו אותי.

מנסה שוב, על סף יאוש...

כבר שלחתי 3 פעמים את השאלה ו
מתעמר בי...אז גם אם היא מופיעה ארבע פעמים, אני מרשה לך לענות רק פעם אחת... נכון להיום, מהו "השיר
שעושה לך את זה"? אם אפשר, צרפי מילים. אם יש שיר שמתחבר לתקופה משמעותית מן העבר, את מוזמנת לצרף גם אותו. ואמרו את זה קודם לפני, ובכל זאת: אני מאוד נהנית לקרוא אותך!

lulyK

New member
הנה>

אני צמיד זוכרת את השירים שליוו אותי בתקופות קשות. זה השיר שעזר לי מאד אחרי ההפלה. היי שקטה/ רחל שפירא היי שקטה עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר היי שקטה כמו לא עברת אף פעם כמו לא היית צרימה בנוף המטופח כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם כמו אלומת האור הנה מצאה אותך. היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לה הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה. היי שקטה כמו אפשר לשטוח את הפגיעות מבלי לחשוש מהשפלה כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כח כאילו השלווה היא חוף הבהלה. היי שקטה... נכון להיום, אני אוהבת את "מלך סין" מפסטיבל הילדים

הגרי3

New member
מה זה "מלך סין"? את מתכוונת ל: בחצר

המלך סין היו היה, נפל דבר בחצר המלך.... כי אם כן, אני מתה על השיר הזה, אבל הוא ממש עתיק.

lulyK

New member
כן בדיוק זה.

עתיק מאד. יותם שומע את אוסף שירי הפסטיבלים לדורותיהם.

ayush

New member
היה שווה להכנס ולו רק להתקל בשרשור

הזה
לוליק יקירתי, יש בך המון תכונות שאני אוהבת ומעריכה אבל הכי הכי אני נפעמת כל פעם מחדש משלוות הנפש שלך, מהסבלנות והשקט שאת מקרינה. מה הסוד שלך ? תמיד הייתי טיפוס כל כך רגוע ? האם הסבלנות הזו שיש לך ליותם ובכלל היתה בך תמיד או שזה משהו שהיית צריכה לעבוד עליו ? ואם כן - אז איך ?
(אני שואלת בתור אחת שלפעמים מאבדת את הסבלנות מהר מדי והרבה מדי
)

lulyK

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

מדהים ומשמח אותי שככה זה נראה כלפי חוץ. מאבדת את הסבלנות הרבה מאד פעמים, אבל באמת לא מול יותם. הסובלים העיקריים הם אמא שלי (שחוטפת על ימין ועל שמאל) ובעלי שיחיה, וכמה שאני מנסה לספור עד עשר, זה לא כל כך עובד לי - אז אין לי עצות.

גלשני

New member
אכן חיכינו לרגע הזה....

ומקריאה של התשובות שלך אני מבינה שהציפייה במקרה שלך משתלמת. מעניינת אותי צורת הכתיבה שלך- אני חווה את הכתיבה שלך ככתיבה חדה, קצרה ולא מתפלפלת. את מצליחה לרוב לומר במשפט את מה שאחרים יאמרו בשלושה משפטים. מעניין אותי האם הסגנון הזה מאפיין גם את לוליק של "בחוץ"? ואם כן, האם נוח לך עם הסגנון הזה, והאם הוא אכן משקף אותך?

lulyK

New member
על זה יש לי סיפור מצויין.

בימים שעבדתי על תיק עבודות לקראת המבחנים בבי"ס לעיצוב, התחלתי על הדרך ללמוד באוניברסיטה תואר משולב באמנויות (למקרה שאכשל ואמצא את עצמי מנסה להתקבל שלוש שנים... זה קורה). לקחתי קורס מבוא בתרגום, ובו היה תרגיל מעניין: תלו מפה על הקיר, וכל אחד היה צריך לכתוב איך מגיעים מנקודה X ל-Y. זה היה אמור להראות שיש המון המון דרכים לתרגם טקסט. אני כתבתי: "ברמזור השני ימינה". שבוע אח"כ, המרצה בחר את שני הפתקים הקיצוניים - הארוך (משהו כמו: "אתה רואה את המכבסה? תעבור אותה, תחצה את הכביש, אחרי פח הזבל יש פניה, קח שם ימינה") והקצר - שלי הוא אמר שהוא מנחש שמי שכתב את הטקסט הקצר הוא מיזנתרופ שונא אדם. (הוא לא ידע שמי שכתב את הטקסט עובד בביפר ומתוגמל לפי שימוש מועט בתווים)

lulyK

New member
ושכחתי לענות על השאלה.

הסגנון הזה אכן משקף את ההתנהלות שלי גם במציאות. אני מאד נהנת לקרוא תשובות ארוכות ומושקעות של אנשים אחרים, אבל לא מצליחה לייצר כאלה משלי..... במציאות אני מוצאת את עצמי מגיבה ב"נו..." למי שמתעכב בדרך לפאנץ'.

למעלה