בוקר טוב גם לך, אדר שלי ../images/Emo13.gif
ממש כיף לי שאת מרגישה דומה
ולשאלתך - בוודאי שיש דברים שהם קצת פחות טובים... דווקא את הזוגיות לא תיארתי עדיין
אני אקדים ואומר, שאני אוהבת את הבחור שלי אהבה גדולה עד מאד, אבל יש דברים שלא תמיד הולכים כמו שהייתי רוצה... הוא צמוד לפלייסטיישן, וזה מוציא אותי מדעתי (למשל)... אבל מצד שני - הוא באמת עוזר ועושה דברים בבית. הוא - יותר בקטע של "חייה ותן לחיות", אני יותר בקטע של - "בוא נחיה כמו משפחה"..
. אני חושבת שעם הזמן אנחנו מבינים יותר ויותר אחד את השני, לומדים לכבד כל אחד את הדרך של האחר, אבל ברור לשנינו שזה תהליך שלוקח זמן. וכמו בכל זוג מצוי, גם לנו יש את הוויכוחים שלנו (למשל -אני "קצת" יותר בזבזנית ממנו
). אבל אנחנו משתדלים ללבן כל בעייה על הצד הטוב ביותר. לא תמיד זה מיידי, לפעמים זה לוקח זמן. סה"כ אנחנו שני אנשים שונים (מאד), אבל מאד אוהבים, ויש לנו מטרה משותפת. ומבחינת ההורות - כאמור, אני עדיין מיניקה. ובאיזשהו מקום (לצד כל היתרונות המופלאים), זה משהו שמאד מגביל. למשל, כשאנחנו כבר רוצים לצאת (בערב), אני יודעת שזה כרוך בקשיים, כי שיר נרדמת רק עם ציצי (לפחות בלילה), ואני יודעת שאם אני משאירה אותה עם מישהו אחר, תהיה ילדונת בוכייה שלא תבין לאן אמא (וציצי) נעלמו... בדיוק כשהיא רוצה ללכת לישון... אבל מאחר וההנקה מאד מאד חשובה לי (ובגלל שזה עדיין מצליח) - אני מעדיפה להמשיך בזה. עוד תהיינה לנו המון הזדמנויות ללכת לסרט
דברים שהייתי מוותרת עליהם? כרגע אני לא מצליחה לחשוב על משהו כזה. אה, בעצם כן - הייתי מוותרת על הפלייסטיישין שלו
כבר אמרתי שזה מוציא אותי מדעתי?