תודה ../images/Emo13.gif
1. יש משהו אחד שאני ממש מתחרטת עליו - כשהייתי בת 22 יצאתי עם בחור בן 18 - במשך שנתיים. סה"כ היה לי נורא כיף איתו, הייתי ילדה... אבל הוא ניצל אותי מבחינה כספית (לא שהיה לי הרבה אז...), וזו שטות שלא הייתי חוזרת עליה לעולם (לא נותנת למישהו לנצל אותי כך). 2. עד כמה שאני זוכרת את עצמי, הייתי תמיד אותו הדבר, רק שהיום אני כמובן יותר בוגרת (ומבוגרת
) והרבה יותר שלמה עם עצמי. 3. כן. 4. מה אני מאחלת לעצמי
בריאות לי ולכל יקיריי, להשאר תמיד מאושרת ואופטימית, שאוכל ללמוד כל מה שארצה (בלי מגבלות של תנאי קבלה ו/או כסף), לחיות עד גיל סביר כדי שאוכל להנות גם מהנכדים (ואולי גם מהנינים) - וכל זה ביחד עם הבחור שלי, כמובן
... ודבר אחרון - בית קטן בכפר (
אפשר כפר שמריהו, לא'כפת לי
). 5. היום המושלם שלי? להתעורר ביקיצה טבעית... לבלות עם שיר לפחות איזה שעה בבוקר בכיף, ואח"כ לקחת אותה לגן/משפחתון, ללכת לעבודה שאני אוהבת ונהנית ממנה (אולי למסעדה שתהיה לי ביחד עם אמא שלי איתן ולהב
), לבשל קצת, להמשיך לסדנת ציור או קרמיקה או אמנות כלשהי, אחרי זה להגיע הביתה ולנוח קצת, ללכת למכון כושר לשיעור ספינינג, לאחר מכן לאסוף את שיר ולבלות איתה את יתרת היום, אפשר (ורצוי כמובן) בשילוב פגישה עם חברות, בערב לעשות לה אמבטיה ולהשכיבה לישון (לכל הלילה), ולבלות את הערב עם בנזוגי בכיף, לאור נרות. ללכת לישון רגועה ונינוחה... וואי, עכשיו כשאני קוראת את מה שכתבתי... זה ממש משהו שהייתי מוכנה לעשות בכל יום מחיי (בגיוון קל, כמובן). מי יודע... אולי מתישהו?