אשת השבוע

Salsa S

New member
../images/Emo2.gif באמת? ממש לא ידעתי...

למה שינית? אבל עכשיו גם חשפת את עצמך, לא?

lulyK

New member
שאלה שטחית....

באיזה תכנית טלוויזיה היית מוכנה להשתתף, ולאיזו היו צריכים לגרור אותך באיומי אקדח: הכספת דייט לסטרייט המהפך הישרדות (במקום מדהים במיוחד שמפורסם באתרי הצלילה הסופר ייחודיים שלו, כמובן)

Salsa S

New member
לוליק ../images/Emo6.gif

אני לא מכירה את כל התוכניות... לצערי (או שלא לצערי)... הייתי מוכנה להשתתף בכספת, למרות שאני לא יודעת אם הייתי מסוגלת לענות על כל השאלות... אבל טריוייה זה תמיד נחמד. את דייט לסטרייט והישרדות אני לא מכירה ב-כ-ל-ל.. אף פעם לא ראיתי, וגם אין לי צורך לראות... אז נשארה התוכנית הרביעית שציינת - המהפך... אני לא חושבת שהיו צריכים אקדח כדי לגרור אותי לשם, אבל זה ממש לא הקטע שלי. מה, שיראו אותי בלי איפור בהתחלה ובבגדים הכי שלוכיים שלי? לא נראה לי... חוץ מזה שאני מעדיפה לשמור על אנונימיות...

lulyK

New member
לא מכירה דייט לסטרייט?

את מפסידה.....(ממילא אין לך מה לחפש שם.... הפורמט: הומו עוזר לבחורה רווקה למצוא בחור שווה כי הוא מבין יותר ממנה בגברים. תענוג). פעם אחת כמעט גורשתי מהבית כי שקלתי ללכת למהפך (אני חשבתי שזו פשוט דרך נהדרת להשיג מלא בגדים בחינם)

Salsa S

New member
../images/Emo6.gif

כן, גם אני חשבתי על הקטע של בגדים חינם....
אבל יש פה יותר מינוסים... וחוץ מזה, את תמיד יכולה לעשות זאת בצינעה - יש "מהפך" קטן יותר בעיתון "לאשה"... אז אם המשפוחה לא מתעניינים בעיתון הזה, זו גם כן אחלה הזדמנות להשיג בגדים חינם... (אם כי - פחות שווים מאשר במהפך).

nonaa

New member
הי סלסה !

אני זוכרת אוך מהמפגש הריוניות בקיץ כשהייתי היחידה שהגיעה בלי בטן הריונית עדיין ... זכור לי שדובר אז (אני הייתי יחסית טריה בפורום) על זה שהחלפת ניק כי הרגשת שזיהו אותך (מקווה שאני לא טועה, וזו בכלל מישהי אחרת). אז השאלות שעלו לי הן בהקשר הזה ... עכשיו זה פחות מטריד אותך ? (נראה לי שלהיות אשת השבוע גורם לחשיפת הרבה פרטים יחסית...) מה מקום הפורומים בחייך ? עד כמה את מוטרדת מחשיפה באינטרנט ?

Salsa S

New member
היי נועה! ../images/Emo142.gif

אני זוכרת אותך היטב היטב
מה שלומך? מה שלום נגה? (איזה שם מקסים!!) אני חושבת שבאמת הייתי רגישה מדי בהריון... מה גם שזה לא היה עצם העובדה ש*זיהו* אותי, אלא עשו לי עוול... מישהי מהעבודה של הבחור שלי, שהבינה שזו אני (טוב, הזדהיתי אז בשמי הפרטי), הלכה וסיפרה לחצי מהאנשים שהוא עובד איתם שאני מספרת על עצמי דברים כאלו ואחרים בפורום... גם דברים שלא היו נכונים... זה עיצבן אותי, הרגיז אותי שהיא לא מסוגלת לשמור על הפרטיות שלי (והיא מכירה אותי), ומן הסתם - ההריון העצים את הרגשות. אני לא נחשפת כ"כ הרבה בכל מקרה, וסה"כ - באמת אין לי יותר מדי מה להסתיר, כך שלשאלתך האחרונה - אני לא מוטרדת מדי. כיום - הפורומים תופסים מקום קטן בהרבה לעומת תקופת ההריון.. אין לי כ"כ זמן להשקיע, למרות שאני מאד אוהבת, בעבודה אני נכנסת כשיש לי זמן, ובבית (אני חושבת שכבר כתבתי על זה מקודם) אני מנצלת את הזמן המועט שיש לי עם שיר כשהיא ערה - כדי להיות איתה. היום אני נכנסת לפורום הזה מדי פעם כדי לראות מה חדש ומה נשמע, אבל אין לי כ"כ זמן להיות פעילה, ולפורום הנקה אני נכנסת רק אם אני צריכה אינפורמציה. כבר לא בקטע חברתי. והאמת - חברותיי היקרות - שהכרתי דרך פורום הריון ולידה, הן כבר מזמן לא חברות וירטואליות, אלא חברות ב
ובנפש, וזה בהחלט מפצה על אי-השתתפות בפורומים .

אנידס

New member
היי, סלסה מרתק להכיר אותך. נראה שאת

אדם חיובי וכייפי להפליא. יש לי כמה שאלות ומצטערת אם אני לא זוכרת אם הם הופיעו כבר או לא: 1. על מה את מתחרטת ומה היית עושה אחרת? 2. האם כילדה ונערה היית כמו היום ואם לא מה השתנה? 3. נולדת בארץ? 4. מה את מאחלת לעצמך? 5. תארי את היום המושלם שלך תודה מראש על תשובות ןכמובן את לא חייבת לענות

Salsa S

New member
תודה ../images/Emo13.gif

1. יש משהו אחד שאני ממש מתחרטת עליו - כשהייתי בת 22 יצאתי עם בחור בן 18 - במשך שנתיים. סה"כ היה לי נורא כיף איתו, הייתי ילדה... אבל הוא ניצל אותי מבחינה כספית (לא שהיה לי הרבה אז...), וזו שטות שלא הייתי חוזרת עליה לעולם (לא נותנת למישהו לנצל אותי כך). 2. עד כמה שאני זוכרת את עצמי, הייתי תמיד אותו הדבר, רק שהיום אני כמובן יותר בוגרת (ומבוגרת
) והרבה יותר שלמה עם עצמי. 3. כן. 4. מה אני מאחלת לעצמי
בריאות לי ולכל יקיריי, להשאר תמיד מאושרת ואופטימית, שאוכל ללמוד כל מה שארצה (בלי מגבלות של תנאי קבלה ו/או כסף), לחיות עד גיל סביר כדי שאוכל להנות גם מהנכדים (ואולי גם מהנינים) - וכל זה ביחד עם הבחור שלי, כמובן
... ודבר אחרון - בית קטן בכפר (
אפשר כפר שמריהו, לא'כפת לי
). 5. היום המושלם שלי? להתעורר ביקיצה טבעית... לבלות עם שיר לפחות איזה שעה בבוקר בכיף, ואח"כ לקחת אותה לגן/משפחתון, ללכת לעבודה שאני אוהבת ונהנית ממנה (אולי למסעדה שתהיה לי ביחד עם אמא שלי איתן ולהב
), לבשל קצת, להמשיך לסדנת ציור או קרמיקה או אמנות כלשהי, אחרי זה להגיע הביתה ולנוח קצת, ללכת למכון כושר לשיעור ספינינג, לאחר מכן לאסוף את שיר ולבלות איתה את יתרת היום, אפשר (ורצוי כמובן) בשילוב פגישה עם חברות, בערב לעשות לה אמבטיה ולהשכיבה לישון (לכל הלילה), ולבלות את הערב עם בנזוגי בכיף, לאור נרות. ללכת לישון רגועה ונינוחה... וואי, עכשיו כשאני קוראת את מה שכתבתי... זה ממש משהו שהייתי מוכנה לעשות בכל יום מחיי (בגיוון קל, כמובן). מי יודע... אולי מתישהו?

dorlim

New member
איזה כיף לקרוא אותך ../images/Emo13.gif

ועוד קצת בעניין הצלילה - האם הצלילות תורמות לזוגיות שלכם ובאיזה אופן (אצלנו הצלילות הן קטע מאד זוגי
) ובעניין העבודה הנוכחית - האם זה שמדובר בעבודה שאת מגדירה כפחות נחשבת מפריעה לך או שהיא משתלבת לך באמהות(או בכל דבר אחר)? ואם לא, האם את עושה משהו כדי לשנות את המצב?

new mermaid

New member
salsa,dorlim ואדר-בואו ל../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif

מיני מפגש באילת, עם גנון מאולתר ליד בריכת השטיפה
כך כולנו נשמור על הקטנים בתורות, ונצלול בלי להפרד מה
salsa, הריענון עלי
ו...סוס של נייר, אתם מוזמנים לטובת אינטרו

new mermaid

New member
נ-ש-מ-ה! שכחתי אותך!../images/Emo9.gif

חשבתי שירדת בזמנו לאילת לטובת שיזוף על שפת הבריכה... בואי, בואי, בואי! אחרי הצלילות -
פיצוי עלי!

Arfilit

New member
הלו! הלו! גמני בצוללים!!!

למרות שהפעם האחרונה בה צללתי היה בסופשבוע שבו גיליתי שאני בהריון...

למעלה