אשת השבוע

Salsa S

New member
איזה רעיון!!! ../images/Emo6.gif

את גרה באילת? אני דווקא מוכנה ומזומנה!!! ממש מתאים לי אפילו!!!

new mermaid

New member
יש תקופות שכמעט גרה באילת../images/Emo8.gif

לפני 2#, כש1# הייתה מספיק גדולה, היינו באילת כמעט פעם בחודש לסופ"ש צלילות. עשינו קורס *** בהמשכים וצללנו המון. עם 2# הספקנו להיות סופ"ש ארוך, עם סבתא ודודה לגיבוי, וזו הייתה החזרה שלי לחיי הצלילה |אייקון של אושר גדול| אבל להנדס סופ"ש למשפחה המורחבת ולתמרן בין צלילות לבין רגשות האשם זה כבר עניין מסובך, לכן סופ"ש חברים שכולם צוללים נראה לי מעולה, ואין לי ספק שהכי מאושרים יהיו הילדים: חברים חדשים וחוף הים זה שילוב מנצח!

Salsa S

New member
../images/Emo142.gifתודה רבה, דורלימ

לפעמים הצלילות שלנו הן זוגיות ולפעמים לא... הבחרו שלי הרבה יותר מנוסה ממני בצלילות, יש לו כבר את בן הזוג הקבוע שלו שהוא ממש נהנה לצלול איתו... כשהוא צולל איתי - הוא יותר מרגיש כמו משגיח... לכן אני לא יכולה להגיד שהצלילות הן ממש ה-קטע בזוגיות שלנו (למרות שהייתי מעדיפה שכן...). ולגבי העבודה... למשרה שלי היום אני מתייחסת נטו כאל עבודה. זה לא משהו שאני אוהבת לעשות, אבל זה בהחלט משהו שעוזר לי לעשות דברים שאני אוהבת... זה לא שהעבודה שלי כיום היא פחות נחשבת בעיניי, היא פשוט סוג של פשרה (כמו שציינתי קודם באחת התשובות). וכאמור - זה לא מפריע לי יותר או פחות מכל עבודה אחרת שהייתי עושה. לא כ"כ הבנתי למה התכוונת אם העבודה מפריעה לי או משתלבת לי באמהות... אבל אני מקווה שהצלחתי לענות.

אהלן סלסה ../images/Emo24.gif

מזל שאת אשת השבוע, זה גרם לי לצאת מהפסיביות שהייתי בה הרבה זמן. נהנתי לקרוא את השרשור, כרגע אין לי שאלות, אבל אני שמחה מאד שאת אשת השבוע.

Salsa S

New member
וואי, את חמודה! תודה../images/Emo25.gif

אני שמחה שאת נהנית

ornaok

New member
../images/Emo124.gifיש לי שאלה...(מקווה שלא שאלו

סלסה, איך היית מגדירה את האימהות שלך? את לחוצה או זורמת? מה הדבר הכי טוב באימהות שלך? ומה הדבר הכי רע? מה היית רוצה לשנות באימהות שלך? נשיקות לך ולשיר שירונת

Salsa S

New member
באמת לא שאלו... ../images/Emo13.gif

אני חושבת שבגדול אני זורמת... בהתחלה הייתי קצת יותר לחוצה - כמו כל אמא טרייה להפליא... אבל, עם הזמן ועם הניסיון, לומדים להבין דברים, לומדים גם מניסיון של אמהות אחרות (מאד מאד חשוב!!), ולמזלי אני מוקפת בהרבה אמהות טריות כמוני וטריות פחות, כך שיש ממי ללמוד ולהחכים. הדבר הכי טוב באמהות שלי? אני חושבת שנהייתי יותר רכה. האמהות פיתחה אצלי רגשות אהבה אינסופיים - שלא היו בי קודם. הדבר הכי רע? אם אפשר לקרוא לזה ככה - זה חוסר השינה המצטבר מאז הלידה. לשנות? אני לא חושבת שזה לשנות, אבל בהחלט הייתי רוצה קצת יותר זמן לעצמי, וקצת יותר זמן לזוגיות. וקצת יותר זמן שינה רצופה, כמובן...
אני מניחה שביום מן הימים זה יבוא, אז אני מחכה... בסבלנות...

Salsa S

New member
ושכחתי!!!

המון
ות לך וללירי המתוקה! ומקווה שנצליח להיפגש בקרוב!

Salsa S

New member
../images/Emo41.gif תודה לכן על שבוע כייפי ../images/Emo41.gif

היה ממש נחמד להיות אשתשבוע.
מקווה שהצלחתן להכיר אותי קצת יותר...
ובזאת מסיימת ורוצה לאחל סופשבוע נפלא לכולן

Salsa S

New member
../images/Emo6.gif לא, אבל...

ראיתי שכל היום אפחת לא שאלה כלום, אז תיארתי לי שנגמרו השאלות

למעלה