אשת השבוע

ליצה

New member
מה זה כולן מכירות אותך???

גם אני רוצה. אני קוראת בשקיקה ורואה שאת באמת תוססת ואקטיבית. אז האם את גם אוהבת להרגע? איך? מה עושה לך טוב?

Salsa S

New member
הרבה מכירות אותי ../images/Emo13.gif

ואת מוזמנת גם כן... נעים מאד...
ולא תאמיני - אני מאד אוהבת להירגע - למשל, אני נורא אוהבת מוסיקה קלאסית, וגם ג'אז. ומה עוד מרגיע אותי? אמבטיה ריחנית עם שמנים ארומטיים והרבה נרות מסביב, מסז' טוב... גם ההנקה מרגיעה אותי - החיבור הזה, הקירבה הזו לשיר, זה מחמם ומרומם את הלב. ארוחת ערב רומנטית עם הבחור שלי... וכאמור - אלה הדברים שכמובן גם עושים לי טוב... מעבר לזה - דברים קצת פחות רגועים - עושה לי נורא טוב לרקוד, עושה לי טוב לעשות ספינינג, אלה דברים שמעוררים אותי להפליא וממלאים לי את כל הגוף באנרגיות מדהימות. ויש גם דברים קטנים שעושים לי טוב - לראות את האנשים האהובים עליי שמחים ומאושרים, לשמוע על לידה ממש מחמם לי את הלב, ואפילו לשמוע מילה טובה או מחמאה (טוב, למי זה לא עושה טוב?
)

Salsa S

New member
היי... יפההה! אני אוהבת!!

לא זוכרת את המילים, אבל אני אוהבת את הסרט ואת השירים. שיחקת אותה, יקירתי.

boringvered

New member
שלום מוייתק!

חושבת אני וחושבת... מה לשאול אותך, שהרי אנו מקשקשות לנו השכם והערב בנסיבות פחות וירטואליות... אז הנה... קודם כל, מה שכנע אותך להתנדב לתפקיד אשת השבוע? ו.... (היכוני לשאלה מעצבנת)... איזה דברים את היית רוצה ש*לא* ישאלו אותך... ואם אפשר, למה... ו... אם היה לך המון כסף - מה הדברים שהיית עושה איתו? והאם את בכלל רוצה המון כסף... (בנאלי משהו, אה...) ממני

Salsa S

New member
היי בובי ../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

מה שכנע אותי להתנדב? קינאתי באמא של איתן ולהב
סתאאאם. קודם כל, זו הזדמנות מצויינת להכריח את עצמי להכנס קצת לפורום ולפטפט עם כולן... כ"כ הרבה זמן שלא יצא לי להכנס לפורומים... דבר שני, כשראיתי את כל השאלות שנשאלו נשות שבוע קודמות... חשבתי לעצמי שיהיה נחמד כך לנבור בנבכי עצמי ולעשות חושבים על כל מיני דברים (תוך כדי מענה על שאלות). וחוץ מזה - למה שלא תכירו אותי טוב יותר?
איזה דברים לא הייתי רוצה שישאלו אותי? שאלות מעצבנות כמו זו, למשל
ולמה? כי זה מעצבן אותי...
(הבטחתי לך תשובה מתחכמת, לא?)
אם היה לי המון כסף.... הייתי עוזרת לאמא שלי ולאחותי; הייתי פותחת מסעדה ביחד עם אמא של איתן ולהב, ושתינו היינו מבשלות ואופות בשביל הכיף שלנו ובשביל כל מי שנהנה מהאוכל - בלי לדאוג אם אנחנו מרוויחות מספיק או לא...
; הייתי נוסעת לראות עולם - אני מאד אוהבת לחקור ולגלות תרבויות חדשות, מקומות חדשים; אם אני רוצה המון כסף? רק במידה ובאמת אוכל לממש את כל מה שכתבתי למעלה. ובכל מקרה - לא רוצה המווון. רק שיהיה מספיק.

boringvered

New member
תשובה מתחמייקת, לא מתחכמת ../images/Emo3.gif

היית רוצה לנסוע לחלל גם? והרי אני יודעת על האהבה שלך למד"ב....

Salsa S

New member
אז זהו, שלא מדוייק...

האהבה שלי היא יותר לפנטזיות, פחות למד"ב... (למרות שגם). ומאחר וכל נושא החלל הוא עדיין בגדר מחקר, אני חושבת שרק אחרי שיוודאו שהכל שם תקין, אחרי שיסדרו כיפה עם אטמוספירה ראוייה
, אולי רק אז אני אהיה מוכנה להגיע לחלל... אבל מי יודע אם בכלל אספיק להגיע לרגע? המממ....

Arfilit

New member
עכשיו אני ../images/Emo24.gif

אהלן מותק. מקווה ששלומך בטוב. קצת שאלות:
אם לא היתה מגבלה של כסף - היית רוצה ללמוד משהו נוסף? מה?
אם לא היתה מגבלה של כסף או שפה - איפה היית רוצה לגור?
מה מפחיד אותך?
איזה תכונות את לא אוהבת אצל אחרים? ואצלך?
איזה תכונות חשובות לך אצל אחרים? ואצלך?

Salsa S

New member
יקירתי! ../images/Emo140.gif

אכיין, שלומי בטוב מאד. ואת?
אם לא היתה מגבלת כסף, הייתי רוצה להעשיר את לימודיי בתחומי אמנות שונים האהובים עליי - צילום, ציור, פיסול, קרמיקה... ובטוח גם משהו שקשור בתינוקות. אולי ייעוץ הנקה, אולי משהו אחר... בכל מקרה, זה מתחיל לדבר אליי יותר ויותר.
לא הייתי בכ"כ הרבה מקומות בעולם כדי לדעת היכן הייתי רוצה לגור. באופן עקרוני, הייתי רוצה להישאר קרוב למשפחה, זה משהו שמאד חשוב לי, ולא תלוי בכלל בצורה ואופי של מקום.
אני מפחדת מגובה רב... אמנם אין לי פחד גבהים, אבל כשאני נמצאת במקום גבוה, אני מרגישה צורך להיאחז חזק במשהו כדי להרגיש בטוחה
ופחד קצת יותר מהותי - ממש מפחיד אותי לחשוב שמשהו יקרה לשיר, או למישהו מיקיריי.
תכונות: אצל אחרים - אני לא אוהבת יהירות, טיפשות, וחוסר סבלנות. אני לא סובלת אנשים שמעליבים אנשים אחרים. זה מרגיז אותי. אצלי - אני לא בנאדם דייקן במיוחד, וזה חורה לי...
תכונות שחשובות לי: אצל אחרים - כנות, אהבת הזולת, רוגע. אצלי - אותו דבר, למעשה
אחלה יום!!

אדר שלי

New member
../images/Emo42.gifאה, כן. ועוד שאלה../images/Emo141.gif

כחברה לתחביב משותף: מה הצלילה עושה לך?

Salsa S

New member
צלילה...

צלילה עושה לי טוב. פשוט עושה לי טוב - הרוגע הזה... השקט הזה... יצורי המים המדהימים... הקלילות הזו שבתנועה במים (למרות כל הציוד הכבד שעליי)... מעין ניתוק בריא כזה... לשעה קלה אני לא חושבת על כלום - אני פשוט זורמת עם ובתוך המים (פשוטו כמשמעו). תענוג עילאי

Arfilit

New member
שאלה של לוליק ופראפרזה על שאלה

של לוליק:
כשהיית קטנה - איך דמיינת את עצמך בתור גדולה וכמה זה רחוק ממה שהיום?
כשהיית קטנה איך דמיינת את הגבר שתחיי איתו וכמה זה רחוק ממה שהיום?

Salsa S

New member
כשהייתי קטנה... ../images/Emo68.gif

כשהייתי קטנה, הייתי בטוחה שאהיה רופאה. פשוט - זה כ"כ משך אותי. השאלה היתה רק - איזו רופאה. בסוף החלטתי על מנתחת מוח או מנתחת פלסטית. מוח תמיד נורא עניין אותי, ובגיל מאוחר יותר - הבנתי שדווקא פס\לסטיקה תביא לי יותר כסף...
והאמת שפזלתי גם לתחום הדנטלי... חשבתי אולי להיות רופאת שיניים... בכל המחשבות האלה הפכתי והפכתי - בצעירותי. לימים, כשגדלתי והתבגרתי, עדיין רציתי. אבל, למרות הכל, הציונים שלי - שהיו גבוהים אמנם, לא היו מספיק גבוהים כדי להתקבל ללימודי רפואה, ובהתחלה חשבתי לעבור תהליך - להתחיל בלימודי ביולוגיה ואחרי שנה לעבור לרפואה... וכבר נרשמתי... אבל ברגע האחרון וויתרתי והלכתי דווקא ללמוד גרפיקה.... מכל מיני חישובים ושיקולים. וכאמור, בסוף בכלל התגלגלתי לתחום המחשבים. רחוק מאד מאד ממה שחשבתי. גם תמיד חשבתי שאתחתן בגיל ממש צעיר, ממש לא היה לי ספק, ושאהיה אמא צעירה... והנה, התחתנתי בגיל 33, וילדתי את שיר בגיל 35+... אבל - אני עדיין אמא צעירה!!!
ולגבי הגבר אותו דמיינתי - ת'אמת - תמיד הייתי בטוחה, ואף אמרתי להורים שלי - "אני אתחתן עם מישהו שחולה על ריקודים - כמוני". כי בזמנו ריקודים ממש היו לי בדם, לא יכולתי בלי זה. ואמא שלי תמיד ענתה לי שזה לא מה שחשוב... אבל אני התעקשתי (לפחות ברצונותיי...). והנה - היום, הבחור שלי כ"כ רחוק מריקודים... אבל הוא ממש מה שטוב לי בזוגיות - בחור יציב, חכם, שמצחיק אותי ואוהב אותי... בקיצור - כל קשר בין מה שתכננתי לי כשהייתי ילדה ובין המציאות - מקרי בהחלט

טוב אז השאלות הנוספות

האם היו לך מערכות יחסים רציניות לפני בעלך? (לא בלינד דייטים...) האם יש לך אקס מיתולוגי? (פרטים פרטים...) מה הדברים החשובים בעינייך בחינוך (העכשוי והעתידי) של שיר?

Salsa S

New member
היי ../images/Emo20.gif

היו לי מערכות יחסים רציניות לפני הבחור - בוודאי! סה"כ הכרתי אותו רק בגיל 30... וברור שהיו לי חיים לפני כן
בגיל הצבא (וקצת אחרי) - היה לי קשר שנמשך כשנתיים, ובגיל 22 בערך, היה לי קשר אחר שנמשך שנתיים. בגיל 27 הכרתי מישהו שכמעט התחתנתי איתו - ובסוף לא... מדי פעם אני רואה אותו - כי הוא גר בשכנות לאמא שלי, הוא התחתן הרבה לפניי, יש לו 3 ילדים... כל יתר מע' היחסים שלי היו קצרות (יחסית), אבל תמיד-תמיד היה לי חבר. מעטות התקופות בהן אני זוכרת את עצמי לבד. אני פשוט טיפוס כזה... ופרט פיקנטי
- הם תמיד, אבל תמיד היו יותר צעירים ממני. גם הבחור שלי צעיר יותר, אבל פה זה הפרש קטן ולא משמעותי - רק שנה פחות. אקס מיתולוגי? אין... SORRY... אני טיפוס שתמיד עושה סוויץ' ועובר הלאה. ולגבי החינוך של שיר - מאד חשוב לי שהיא תגדל בסביבה אוהבת, ולמשל במשפחתון בו היא נמצאת, היא מקבלת המון חום ואהבה (זה משפחתון שמנהלת שכנה בניין - שאני מכירה אותה וסומכת עליה בעיניים עצומות); חשוב לי גם שהיא תבין את הערכים המשפחתיים, שתכיר את התא המשפחתי המורחב; חשוב לי, כמובן, שהיא תכיר את הבית ואת העולם שמסביבה - תמיד בטיולנו היומי (כשאני חוזרת מהעבודה) אני מספרת לה מה היא רואה, עוצרת ליד כל מיני דברים ומאפשרת לה לגעת או להריח (שיחים, פרחים). אתמול, למשל, ראיתי
שוכב לו בנחת, עצרתי את העגלה של שיר לידו, והתחלתי להשמיע קולות, והחתול התחיל לדבר איתי במיאואית... בקיצור, היה דו-שיח מלבב, ושיר הקשיבה בעניין רב... בעתיד - מאד חשוב לי שיהיו לה ערכים טובים- לכבד אנשים, להיות דוברת אמת, לעזור לזולת... חשוב לי גם שיהיה לה ערך לכסף (למרות שנראה לי שכל הילדים - בכל דור - תמיד חושבים שההורים קוטפים את הכסף על העצים...
משפט מוכר, לא? )

Salsa S

New member
אני יודעת שזו את... ../images/Emo13.gif

למה חשבת שאני לא יודעת?

משוש30

New member
התכוונתי שנימוס אנונימוס זאת אני

ומעכשיו יש לי כינוי אנונימי אחר כי זה נחשף...

למעלה