סיפור הלידה
אחרי הריון , קשה הלידה היתה יחסית בסדר. ללידה לוו חששות רבים . לא היה ברור איך אני אחזיק מעמד בלידה. בעלי חשב שאני אמות בלידה וכל הזמן היה אומר לי "לא למות בלידה". הרופא הכין אותנו לזה שכנראה שזה יגמר בקיסרי(כי אני קטנה). ואני חשבתי שאני אצטרך להיות 12 שעות בחדר לידה עם צירים ובסוף זה הסתיים בקיסרי. בשבוע 36 בזמן בזמן שאני מנקה את הבית , יש לי ירידת מים. הגעתי למיון עם פתיחה של 1.5 ס"מ . חשבתי שיעלו אותי למחלקה עד פתיחה של 3 לפחות
, אבל המיילדת אמרה לי שמעלים אותי ישר לחדר לידה , כי יש לי סטרפטוקוקוס ואני צריכה לקבל אנטיביוטיקה. מאוד שמחתי. הגעתי לחדר לידה קיבלתי עירוי , אניטיביוטיקה והוחלט על זירוז
. הזירוז ממש הציל אותי , אחרי שעתיים כבר הייתי עם פתיחה של 4 ס"מ וקיבלתי אפידורל. כך יצא שבסך הכל הרגשתי צירים במשך 15 דקות. אחרי 7 שעות מירידת המים , יואב כבר היה בחוץ . הוא נולד קטן 2.530 . אני שמחה שהיתה לי לידה קלה , הייתי בטוחה שהיא תיהיה הרבה יותר קשה. קיבלתי את הדבר המקסים ביותר בעולם, שבשבילי היה משהו מובן מאליו(נכנסתי להריון בקלות ואפילו לא היה מתוכנן) . יש אנשים ששנים מחכים לילד , אני מקווה בשבילם שלא יצטרכו לחכות עוד הרבה זמן .