אשת השבוע

maya28

New member
המדינה שהכי אהבתי

לכל מדינה יש משהו יחודי משלה , וכל אחת יפה בפני עצמה. אני הכי אהבתי את נוברגיה. יש משהו קסום במדינה הזאת. הפיורדים , המפלים , האגמים , השלווה , השקט , האנשים ,ההרים והירוק. מדינה שופעת במים (ולא לשתיה) , נופים מרהיבים , עיירות קטנות ונחמדות. מדינה ללא "צרות" , מוצאים שם שלוות נפש לא ברורה. מדינה יקרה בטירוף , אבל שווה ביקור. בצרפת הכי אהבתי את ארמון ורסאי - מתאים לי ארמון כזה
באיטליה את פירנצה - רומא מסחרית מידי

maya28

New member
ילדים והרצון לאמץ ילד

אם היו שואלים אותי לפני ההריון כמה ילדים אני רוצה הייתי אומרת 3 ילדים, בעלי רוצה 4 ילדים. אחרי ההריון שהיה לי לא נראה לי שאני מסוגלת פיזית או נפשית להביא עוד ילד. אבל מכיוון שאני רוצה ילדים , אז אני מניחה שיהיה לי עוד ילד אחד. כשיואב יהיה בן 3 בערך אז אני ארצה את הילד הבא. אני מאוד רוצה לאמץ ילד. זה נראה לי כיף היכולת לתת לילד שאין לו. לתת חום , אהבה , הגנה ולקבל ממנה בחזרה. אומרים שאנשים רוצים לאמץ תינוקות , אני רוצה לאמץ ילד או ילדה בגיל 5 - 6 שיהיה אח בכור ליואב.

גורבי

New member
שלום מיכל ../images/Emo142.gif

קודם כל, יואב מתוקי ביותר - הצליח לכם
ושאלות לי, שנדמה לי שעוד לא שאלו: איך הכרת את בעלך? כמה זמן אתם ביחד? מה את הכי אוהבת בו?

maya28

New member
בעלי

בעלי - ניר בן 29 והוא דוקטורנט למחשבים . הכרנו לפני 4 שנים , באמצעות האינטרנט. התחלנו לצאת והיה פשוט מקסים. ביום שחגגו שנתיים ביחד , הוא הציע לי . התחתנו אחרי 5 חודשים. שבוע הבא אנחנו חוגגים יום נישואין שני. הוא כל כך מקסים , הוא תמך בי כל ההריון בצורה יוצאת מן הכלל. לא חושבת שהייתי מצליחה לעבור את ההריון הזה בלעדיו. אני אוהבת אצלו הרבה דברים : הוא מתחשב , עוזר , אוהב ואני מאוד מעריכה אותו וכמובן שהכי אוהבת אותו בעולם. בזכותו שיש דבר כזה שנקרא אהבה.

אינפי

New member
הי maya28 ../images/Emo140.gif

הי מיכל , סיפור חייך נשמע מאוד מעניין ,מאוד ריגשה אותי מערכת היחסים המיוחדת שלך עם סבתך. בטח מאוד קשה לך שהיא לא זכתה לראות את יואב , אך באמת היחס שלך לזה שדמות מאוד מרכזית בחייך לא שותפה לגידולו ? ועוד ההתי רוצה לדעת, מהי זוגיות טובה בענייך
, ומה הם העצות שלך להורות טובה ובכלל לחיים טובים
.

maya28

New member
החיים ללא הדמות המרכזית בחיי

קודם כל מאוד קשה לי עם זה , שסבתא שלי לא היתה בחתונה ובטח שלא זכתה להכיר את יואב. אני חושבת שזה היה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות , אם היא היתה זוכה להכיר אותו. למרות שיואב לא יזכה להכיר אותה אני מבטיחה , שכאשר הוא יגדל אני אספר לו עלייה , וכמו שהיא מלווה אותי מדי יום , כשאני שמחה , כשאני עצובה , בהחלטות שאני מקבלת וברגעים החשובים בחיי , ככה היא תלווה גם את יואב . חוץ מזה יש לו את אמא שלי , שהיא דמות לא פחות משמעותית בחיי. ולפעמים נחמד לשמוע אותה אומרת , סבתא היתה עושה לך כך וסבתא החזיקה אותך כך , אז בואי נעשה את זה גם ליואב.

א י ו ש י

New member
מיכל איזה כיף להכיר אותך ככה../images/Emo24.gif

קראתי הכל!!! רק עכשיו כשהשרשור ארוך (בחיי לא נכנסתי כמה ימים לפורום זה והנה את אשת השבוע איזה יופי) מאוד מרגש מה שכתבת על מה שעברת עם הניתוח ובכלל הילדות אצל סבתא ועוד. אין לי שאלות כרגע אבל הייתי חייבת לכתוב שאת פשוט מרתקת, מעניינת, רגישה, חכמה ואינטלגנטית. לא שכחתי שאני חייבת לך טלפון
נשיקות איה
אגב נורבגיה אכן מדינה מדהימה!!! הייתי שם כבר פעמיים (יש לי חברה נורבגית) מתה על המקום הזה , הלוואי והיתי יכולה לחיות שם (אבל רק בקיץ חחחחח כי בחורף קר וחשוך.

maya28

New member
זוגיות מושלמת בעיני

כשאני ובעלי התחתנו , הקראתי לו מתחת לחופה את זה ..... אני מבטיחה לך את אהבתי , להיום ולמחר. אני מבטיחה לך את כל האושר שאני יכולה לתת. אני מבטיחה לא לפקפק או להטיל בך ספק , אלא לצמוח ולהוסיף לחייך נחת ותוכן. אני מבטיחה לעולם לא לנסות לשנות אותך , אך לקבל את השינויים שאתה מחולל בתוך עצמך. ואני אקבל את אהבך אלי ללא בפחד מפני המחר , כי מחר אוהב אותך יותר מהיום. זוהי זוגיות בעיני: לדעת לתת ולקבל , להיות שם ולתמוך כשצריך , להיות ביחד ביום טובים ובימים רעים , לדעת לדבר ולהפתח כשצריך , לא להסתיר לעולם דבר , והכי חשוב לאהוב!

maya28

New member
עצות להורות טובה

אני האחרונה שיכולה לתת עצות כאלה , אין לי הרבה ניסיון. הורים צריכים לתת חום , אהבה ללא תנאים , ביטחון , לגונן , להעניק , לספק את צרכי הילד , להקרין ביטחון. הם צריכים להיות שם בכל פעם שהילד יצטרך אותם , בזמנים קשים ובזמנים טובים.

maya28

New member
עצות לחיים טובים

אין לי עצות לחיים טובים , ואני מניחה שהרבה אנשים מחפשים עצות אלה. למרות שאני לא עושה זאת , יש לחיות כאילו אין מחר , כל יום הוא יום נפרד וחדש מקודמו. לא להתעצבן מכול דבר , לשמוח בחלקך ולאהוב , לדעת לוותר ולסלוח בקולות. והכי חשוב להיות אתה עצמך , האושר כבר ימצא אותך.

משוש30

New member
את ראית את הסרט סוף העולם שמאלה?

מדובר שם על יוצאי הודו שהגיעו לירוחם. אם כן איך הרגשת? את בכלל מרגישה "הודית" או ישראלית לגמרי?

maya28

New member
הסרט סוף העולם שמאלה

כן ראיתי את הסרט פעמיים. סרט מאוד נחמד ואכן משקף מציאות שהיתה אז קיימת (לצערי ולמזלי לא מציאות שמשקפת את העבר של משפחתי). אני כמובן ישראלית לכל דבר וכך גם יהיה יואב . אבל ברור שאני מרגישה גם הודית (דבר שקשה להתעלם ממנו ודווקא מאוד גאה להיות הודית) , אני יודעת את השפה וזה חלק ממני ותמיד יהיה.

dorlim

New member
שרשור מרתק ../images/Emo13.gif

ואת בהחלט יכולה להגיד שסיפור החיים שלך מעניין !!!!

maya28

New member
../images/Emo26.gif רציתי להגיד תודה../images/Emo36.gif

תודה על שבוע נפלא
מאוד נהנתי . ומשהו לשנה החדשה : ביום שבו מעגל של שנה נסגר , חייבים לעשות בלב קצת חשבון ולא ללכת לפני זה לישון. צריך לבדוק את השנה שחלפה , כמה היא הוסיפה ובמה היא תרמה , כמה התקדמנו ואיפה נשארנו , למה התקרבנו וממה התרחקנו , למי כן הוספנו , ולמי החסרנו , והאם ראשונים את עצמנו בדקנו , איזה דברים הצלחנו לשנות , ועל איזה דברים נמשיך עוד לבכות .

למעלה