אשת השבוע

maya28

New member
תחביבים

כשאני חושבת על זה אין משהו שאני אוהבת במיוחד לעשות , כמו צלילה שאת עושה או צניחה שבעלי עושה. אני מאוד אוהבת לקרוא ספרים . אני מאוד אוהבת לראות סרטים מכל הסוגים. וכמובן אוהבת לראות טלויזיה. מאז שיואב נולד הצלחתי לקרוא ספר אחד (שעות מתות - אחלה ספר). יצאנו פעם אחת לסרט (אי אפשר לעשות תוכניות ספונטניות), וטלויזיה אני רואה שיואב ישן. כשאני חושבת על זה עכשיו , נראה לי שאני צריכה לפתוח תחביבים!

../images/Emo45.gifשעות מתות-סוחף!

אהבתי יותר מהצופן דה וינצ'י המדובר. אולי תתני פה כמה המלצות לספרים שאהבת?

maya28

New member
המלצות לספרים

יש הרבה ספרים שאהבתי , אז אני אציין את הבולטים שביניהם. אני מאוד אוהבת את רם אורן (בעלי אומר שאת הספרים שלו צריך לקחת למטוס , כי הם כל כך ארוכים) ממליצה על הספרים שלו:
אות קין
פיתוי
משחק מכור
נסיכה אפריקנית
היורשת
לא קראתי אבל שמעתי שזה ממש מומלץ ויש עוד הרבה ספרים שלו , אז גם עליהם.
פילגש בגבעה - שולמית לפיד
שעות מתות - אורי אדלמן עוד כמה ספרים שחייבים לקרוא ולא דווקא בגלל שהם מעניינים:
מחזיר אהבות ישנות - ספר קשה
פרא אציל - דודי בוסי , ספר עוד יותר קשה

הי מיכל../images/Emo140.gif

והשאלות שלי:
כמה אחים אתם?
האם את היחידה שגדלת אצל סבתך?, האם זה השפיע על היחסים שלך עם האחים האחרים שלך?
איך הכרת את בעלך?
שיר אהוב?
סרט אהוב?
ספר אהוב?
האם לקהילה ההודית בארץ יש מנהגים מיוחדים משלה? בנתיים זהו, ניתן גם לאחרים הזדמנות.

maya28

New member
אחים

יש לי עוד 2 אחים מקסימים , שאני אוהבת מאוד. אח בן 23 ואחות בת 19. כן אני היחידה שגדלתי אצל סבתי. זה לא השפיע על האחים שלי , כי הם עדיין לא נולדו. זה כן השפיע על היחסים שלי עם הבת דודה שלי(זאת שהכי קרובה אלי בגיל) , היחסים שלנו מאוד טעונים. היא כל הזמן טענה שסבתא אוהבת אותי יותר , ושאני הילדה המפונקת של סבתא. סבתא שלי אף פעם לא עשתה אפליה ביחסים , תמיד כולם קיבלו מתנות וחיבוקים באותה מידה. וכשהיינו לבד אז הייתי מקבלת עוד חיבוקים ועוד מתנות.

maya28

New member
ספר אהוב

יש כל כך הרבה ספרים שקראתי ואני אוהבת את רובן. אז אני אציין כמה בולטים:
אות קין - רם אורן
הפיתוי - רם אורן
פילגש בגבעה - שולמית לפיד ויש עוד הרבה שאהבתי. לא מסוגלת לבחור ספר אחד.

maya28

New member
סרט אהוב

היו שני סרטים שאהבתי במיוחד והשאירו אצלי חותם והרבה נקודות למחשבה.
טיטאניק - אני חושבת שזה סרט מקסים. אחרי שראיתי את הסרט לקח לי כמה ימים להרגע ממנו. הוא מאוד עצוב מהרבה בחינות , אבל גם אופטימי. הוא עצוב כי הוא מבליט את הבדלי המעמדות מבחינה חברתית. איך שהעשירים זוכים ליחס אחר , שונה . גם כשזה מגיע לחיי אדם , הם "שווים יותר". זה לימד אותי שעל אהבה צריך להלחם , לוותר והעיקר ללכת אחרי הלב.
טרויה - זהו סיפור על מלחמה מיותרת , בגלל גאווה של אדם אחד. שבגללו (או אולי לא) , מתו אלפי אנשים. זה הזכיר לי את האכזריות שיש בבני אדם , על האהבה שלהם לקחת חיים , להרוג , על הרצון לכבוש אדמות כדי לשלוט. בדיוק כמו במציאות של היום , מלחמה מיותרת שאף אחד לא יודע ובטח לא יזכור מי התחיל אותה.

maya28

New member
שיר אהוב

יש הרבה שירים שאני אוהבת , אבל הכי זה השיר בוא של ריטה או בגירסה של עברי לידר. בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לרעוד לפעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים ספר לי קצת על רגעי האושר עד שיעלה עלינו הבוקר וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לרעוד לפעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים ספר לי קצת על רגעי האושר עד שיעלה עלינו הבוקר וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד

maya28

New member
הקהילה ההודית בארץ

כמו שכבר אמרתי אין הרבה הודים בארץ. אין מנהגים מיוחדים שהם רק של ההודים. יש חינה(שזה לא רק של ההדים) - בחינה לובשים בגדים מסורתים של ההודים. הכלה לובשת סרי בצבע ירוק , שזה בד יפה ואיתו עוטפים את הגוף , בצורה מיוחדת. ואוכלים מאכלים הודים. אני עשיתי חינה הודית , עם בעלי כמובן. היה מאוד נחמד. במיוחד היה נחמד לראות את בעלי לובש בגדים הודים , שם חינה על היד ופרחים על הראש. חוץ מזה יש כל מיני אירועים של הודים , שזה לא מנהגים כמובן כגון:
מלכת היופי של ההודים
הצגות בהודית
סרטים בהודית
סופי שבוע מרוכזים להודים
טיולים מאורגנים של הודים בארץ ובחו"ל חוץ מזה יש נטייה להתחתן בתוך העדה. אני לא עשיתי את זה , אבל רוב הבני דודים שלי נשואים להודים.

new mermaid

New member
מזל שגיסתי החליטה להתחתן מחוץ לעדה:

פשוט, אנחנו כ"כ אוהבים אותה, קשה לי לדמיין את אחי בלעדיה התמונה של יואב באמבטיה פשוט

maya28

New member
תכונות

תכונות שאני הכי אוהבת
אני ישרה ולכן אני שונאת שמשקרים לי , או לא מספרים לי דברים שאני צריכה לדעת(כי בעייני זה גם נחשב לשקר).
מאוד אכפת לי מאנשים ואני תמיד שמחה לעזור , אבל אולי לפעמים דאגנית מידי. בטח יש עוד כמה אבל לא זוכרת כרגע תכונות שאני הכי שונאת
אני רגישה מידי , ויכולה לבכות בכל דבר.
שאני ביישנית לפעמים , טוב נו בדרך כלל.
שקשה לי עם אנשים חדשים .

אלינה12

New member
איזה מתוק!

למה בחרתם שם יואב? מי בחר, את או בעלך? כמה ילדים את רוצה שיהיו לך ובאיזה הפרש של גילאים? איפה היית בחו"ל ואיפה היית רוצה עוד לבקר?

maya28

New member
בחירת השם יואב

ההחלטה היתה משותפת של שנינו. חשבנו על מספר שמות: יואב עומר איתי נדב כולם נראו לנו יפים, אבל אני חושבת שמההתחלה הכי אהבנו את יואב.

maya28

New member
חו"ל ../images/Emo160.gif

הארצות בשהייתי בהם :
לונדון
יוון
נורבגיה
דנמרק
שוודיה
פינלנד
תורכיה
צרפת
איטליה
פראג הייתי רוצה לבקר ב: סין תאילנד הודו אוסטרליה ארה"ב - כנראה שנעבור לגור שם לכמה שנים.

למעלה