אשת השבוע

אפרת12

New member
../images/Emo41.gifאשת השבוע - מעיןבר ../images/Emo70.gif

עוד מעט מעין תיכנס ותספר על עצמה. בינתיים - אתן מוזמנות לשרשר שאלות שמסקרנות אתכן לגביה...

עינבלית

New member
שאלות למעיןבר!

מה למדת ואיפה (אקדמיה)? ובת כמה את ואיזה מזל? ושאלה אחרונה- לגבי אדווה: מה היה השם העוברי שלה? איך החלטת על השם אדווה (לפני/אחרי הלידה)? אגב, זהו שם שאני מאוד מאוד אוהבת.

מעיןבר

New member
הי עיבלית ../images/Emo24.gif

מה למדתי
התחלתי בתואר ראשון במלונאות בפקולטה לחקלאות, המשכתי ללימודי תעודה של "ניתוח מערכות מידע" ביח' ללימודי חוץ בטכניון וכרגע אני לומדת לתואר שני בתזונה בפקולטה לחקלאות ומרגישה ש"מצאתי את ייעודי"... אני בת 29 ובת מזל דלי... השם אדוה - סיפור חמוד. לאחר שגילינו את מין העובר חשבנו על שמות שונים לילדונת שצפויה להיוולד לנו וגיבשנו רשימה קטנה של שמות שמצאו חן בעינינו והסכמנו עליהם אבל הוחלט לא להחליט עד שהיא תהיה בחוץ. אני בכלל חלמתי על השם הדס כל ההריון אבל בחדר הלידה אחרי שהיא נולדה פתאום רציתי אדוה. לא יודעת למה. לאיש לקח קצת זמן לעכל את העניין והוא חשש שאנשים יעוותו את השם אבל סוף הוא הסכים והשם <לאחר אישור כל מיש עבר בסביבה כולל המילדת> נשאר

מעיןבר

New member
שאלות כבדות משקל ../images/Emo8.gif

תחביבים
אינטרנט אינטרנט ועוד פעם אינטרנט
על חשבון שעות עבודה, משפחה ושינה
איך אני רואה את עצמי כאמא
לא יודעת איך לענות... מקוה שאני אמא משוחררת וגמישה, ללא ספק לפעמים חסרת סבלנות עם הילדונת המדהימה שלי, מקווה להשתפר... את רוצה אולי להרחיב קצת את השאלה ולפרק אולי לשאלות קטנות יותר? אולי יהיה לי קל יותר להסביר.

מעיןבר

New member
הייתי בת 28

ועוד לא עברה שנה אז במבט לאחור אין לי מה לשנות כי לא עבר מספיק זמן כדי להתחרט...

lulyK

New member
מעין.....

השאלות שלי (רכילות כמובן, אלא מה): היו לך אהבות גדולות חוץ מזיו? לאיזו תקופה בחייך את מתגעגעת? על איזו תקופה את לא מסוגלת לחשוב בלי לבכות?

מעיןבר

New member
לוליקי ../images/Emo25.gif

גמני אוהבת רכילות... לא היו לי אהבות באמת גדולות. היו כמה רומנים קטנים לפני שהכרנו אבל איתו זה היה "זה" מהרגע הראשון, ובהתחשב בזה שהייתי מהמאחרות לפרוח ואת זיוי הכרתי לפני גיל 21 לא היה לי זמן להספיק הרבה... לא מתגעגעת לאף תקופה. אני אדם שחי בהווה ובעתיד - מה שהיה נגמר. רוצה מאוד לחוות שוב הריון כמו זה שהיה לי אבל מאמינה שזה עוד יקרה
לא בוכה על העבר אבל אין ספק שאני לא רוצה לחזור לכיתה ז' האיומה <הייתי ממש מכוערת והילדה החכמה של הכיתה, עשו לי את המוות והייתי מאוד בודדה>. גם התקופה שלפני מותו של אבי ומותו אינה מעוררת בי געגועים.

julie28

New member
כיצד ידעת שאת מוכנה להיות אמא..

ואיך זה להיות אחרי הלידה ...בתור אמא.

מעיןבר

New member
לא יודעת איך ידעתי...

אולי כי פתאום המחשבות על טיפול בתינוק ואבדן העצמאות <ושעות השינה
> לא הפחידו אותי יותר. להיות אחרי הלידה - האמת
כמעט שנה אחרי ואני עדיין לא מעכלת שאני אמא והיא שלי במיוחד עכשיו שהיא כבר ממש לא תינוקת אלא פעוטה פעלתנית. האמהות היא ללא ספק עניין מדהים ומעצים.

לא מרגישים שמוכנים עד הלידה עצמה...

אומנם אני גבר,אבל עברנו לידות... בשני כבר מרגישים מוכנים.

nubi

New member
../images/Emo9.gifאני ממש לא מכירה את מעין

ואשמח להכיר...

בול מה שרציתי לכתוב

מעין, ספרי קצת מעבר לשאלות שאפשר לשאול: קצת הרגשות ולא רק מחשבות רציונליות.

מעיןבר

New member
יווו... ממש מרגש ../images/Emo9.gif

מצטערת שנכנסתי רק עכשיו, עד עכשיו לא הייתי קרובה למחשב... לויודעת איך להציג אז אני אציג את הפרטים הממש בסיסיים ואשמח להרחיב בהתאם לשאלותיכן. אני מעין, בת 29, נשואה לזיו (32) ואמא לאדוה שתהיה בת שנה בעוד פחות מחודש. הגעתי לעולם הפורומים במקרה עוד לפני שאפילו ניסיתי להרות על רקע אקטרופיון שחיפשתי עליו מידע. את היכרותי הראשונה עם קבוצות הדיון הוירטואליות עשיתי בפורום אמריקי ולפני שנתיים גיליתי את "תפוז" שהפכו ל
שני עבורי. אחרי מלחמות הצלחתי לפתוח את פורום 721 "לקראת הריון" בעזרתה של פונג ומשם כבר התגלגלתי הלאה... בחיים האמיתיים כיום אני סטודנטית לתואר שני לתזונה בפקולטה לחקלאות ועוד פרטים במקומות אחרים בשרשור הזה...

למעלה